kaynanamm ogluna tapar. bana nişanlıykenn sakın oglmu üzme.seni seviyorum ama oglumu daha cok seviyorum. sen onu sevmez üzersen bende seni sevmemm demişti. herkes gülmüstü ama ben tav olmustum.hep anlatır ogluma 7 kurban kestik koljlerde okudu dünya para yedi bilmem ne die. kocamı tanımasamm kafamda cok farklı bi portre olurdu. esim babasıyla calısıo. babası da ona cok düskün 2 ev vermiş araba vermiş ama sonucta o arabayı herkes kullanıo. cocuktann konusurken gecen gün oglum nie cocukk istemio acaba dedi yine. bende ben cocugumu ii yasatmak isterim falan dio ama her cocuk koleje gitmek zorunda diil dedim. ayy damarına basmısım. haklı bakma sen babası ona verdi kiminn 30 yasında evi arabası var dedi.ben illa koleje mi gitmeli cok da sartsa beraber calısırızz dedimm.cok zor ozaman da gönderemezsiniz mümkünn diil dedi. sen kolejde okumadıgın içinn öyle düsünebilirsin devlet okulu istersin ama o öyle görmedi istemez dedi. tabi bu babalarınızınn takdiri dedi. hakann iş mi yapıo bak insaat yok babası bile oturuo o da araba üstünde gezio dedi.halbuki belediyeden mimara hepp kocam kosuo ben biliorum. kocamdann sogutcak benii...........