Kaynanamın güvensizliği

ben insanları çağırıyorum yada insanlar beni arayıp geleceklerini söylüyolar çalışan biri olduğumdan geenelde çaya geliyolar bende hiç bir seferinde kaynanama haber vermiyorum ama o herkesten önce geliyo ve çocuklarını filan aç getiriyo ben bi açıyorum kapıyı karşımdalar yahu kadın haber versen ne olur laf çarpıyo çağırmadın diye ben her misafire onu çağırmak zorundamıyım ya

işte amacı rezil etmek zaten çalışan bayanların derdi vakit sıkıntısı görgüsüz koyun mesafenizi bu olayı kalkıp durun başına siz zaten yiyip geliyorsunuz de geçiştir. hamile halinle o kadar hazırlık yap teşekkür etmesi gerekirken yaptığına bak cok sinir oldummmm :47::47::47:

Canım ya ne kadar ayıp etmişler .Sen çok haklısın evine ilk kez gelcekler tabiki yemekle ağırlamak istersin bravo sana .Kvden senin gıcıklığına mı yapmış nedir .Önceden kurmuş yedirip geitrmiş misafirleri sende az yesinler diye.Aç olsalar bak nasıl yiyorlar.Geline teşekkür edeceklerine ne tafralar yapıyorlar.

ya görmemişler bu kadar hürmet daha evvel çok sıradanlar hiç anlayışları yok gelin çağırmış uğraşmış gibi bi düşünce yok bende ailemden gördüğüm gibi son derece şık bir masada ağırladım ben kendi gördüğümü yaptım kendi kalitemle ağırladım o kendi kalitesiyle geldi ve gitti

işte amacı rezil etmek zaten çalışan bayanların derdi vakit sıkıntısı görgüsüz koyun mesafenizi bu olayı kalkıp durun başına siz zaten yiyip geliyorsunuz de geçiştir. hamile halinle o kadar hazırlık yap teşekkür etmesi gerekirken yaptığına bak cok sinir oldummmm :47::47::47:

ya ben ya ben ne yapmalıydım çıldırdım ama elimden bişey gelmedi herkes verdiği kadar değer görür oda şuanda onu yaşıcak ne kadar değer verirse okadar görücek

Canım benim kayınvalidem de eşim yemeklerimi övdükçe sen yemek yapmayı biliyor musun ki diyordu. Sonra bir yemeğe çağırdım bir sürü meze zeytinyağlı tatlılar ana yemek çorba vs. masamı da o gelmeden kurdum. Bir bozuldu bütün gece yüzü düştü tek laf edemedi. Ertesi gün de hasta olmuş neden olduysa artık...

Böyle art niyetli davranana sen de önyargısız olamıyorsun malesef. Koca kadın utanmadan yaşına başına bakmadan saçma hareketler yapıyor. Allah akıl fikir versin.

kaynananın yaptığı hem terbiyesizlik hem görgüsüzlük :19:neyse ki sende altta kalmamışsın cevap vermişsin iyi de etmişsin bazen susmamak gerek
bundan sonra da yemeğe falan çağırma hiç de canını sıkma değmez canım:31:

Canım benim kayınvalidem de eşim yemeklerimi övdükçe sen yemek yapmayı biliyor musun ki diyordu. Sonra bir yemeğe çağırdım bir sürü meze zeytinyağlı tatlılar ana yemek çorba vs. masamı da o gelmeden kurdum. Bir bozuldu bütün gece yüzü düştü tek laf edemedi. Ertesi gün de hasta olmuş neden olduysa artık...

Böyle art niyetli davranana sen de önyargısız olamıyorsun malesef. Koca kadın utanmadan yaşına başına bakmadan saçma hareketler yapıyor. Allah akıl fikir versin.
bizimkide öyle ben evlenmeden önce ağlıyomuş evde oğluma bakabilcek mi diye sonra evlendik filan eşime diyo kilo aldın oda anne yemekler dört dörtlük tabi alırım dedi bi zoruna gitti ağlıcaktı nerdeyse nasıl yani benimkiler kötümüydü kalbimi çok kırdın filan dedi benimde eşimi öpesim geldi ama malesef :)

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.
Değil gelinine insan, olgun biri, bir hamile bayanın emeğine burun kıvıramaz.
Bu durumlarda sağlam sinirlere sahip olmak lazım.
Ben yerinizde olsam eşimin kayınvalidemi aramasına müsaade etmem.
Siz onu arayınca belki içten sevindi kışkırttığını gördüğü için.
Öyle bir duvar örerim ki araya terbiyesizliği yüzünde patlar.
Mümkün mertebe yeme-içme faslını asgariye indirip, soğukkanlılıkla onu muhatap almadan gidip gelin saygınızı bozmadan.
Ne görümcenize, ne kimseye tek laf etmeyin. Ama seviyenizi de koruyun.

Son düzenleme:
İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.
Değil gelinine insan, olgun biri, bir hamile bayanın emeğine burun kıvıramaz.
Bu durumlarda sağlam sinirlere sahip olmak lazım.
Ben yerinizde olsam eşimin kayınvalidemi aramasına müsaade etmem.
Siz onu arayınca belki içten sevindi kışkırttığını gördüğü için.
Öyle bir duvar örerim ki araya terbiyesizliği yüzünde patlar.
Mümkün mertebe yeme-içme faslını asgariye indirip, soğukkanlılıkla onu muhatap almadan gidip gelin saygınızı bozmadan.
Ne görümcenize, ne kimseye tek laf etmeyin. Ama seviyenizi de koruyun.
Allah'a havale ediyorum düşünemiyorsa ben bişey yapamam koca kadın ama yine söylüyorum ona göre değer görür

bence hamile hamile bu kadar kendini uzdugune degmez..bu sana ders olsun bi dahakine ona gore davranirsin...

bosu bosuna sinirlenerek karnindaki yavrucaginda hakkina giriyorsun. unutma kimse ondan daha degerli degil :34:

haklısın canım dünyadaki hiç kimse hiç bişey ondan daha değerli değill:)

hele bi kucagina al Allahin izniyle goreceksin herseyin ne kadar bos oldugunu :16::16:

buarada boyle hamilelik etiketleri gordukce tekrar bebek istiyorum bende, hevese geliyorum sanki :9:

Rabbim saglikli sihhatli versin verdigini insaAllah..benim gibi hevese gelenlerede 2. bebislerini yollasin insaAllah :16:

hele bi kucagina al Allahin izniyle goreceksin herseyin ne kadar bos oldugunu :16::16:

buarada boyle hamilelik etiketleri gordukce tekrar bebek istiyorum bende, hevese geliyorum sanki :9:

Rabbim saglikli sihhatli versin verdigini insaAllah..benim gibi hevese gelenlerede 2. bebislerini yollasin insaAllah :16:
Allah razı olsun canım inşallah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla verir Rabbim olmayanlara ve 2. isteyenlere :)

Back
X