- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle dedi zaten sana cok gelmistir onlardan alirm diye almadm dediBence utanacak kadar gururluysa sizden de istemezdi,belli ki uyanıklığa kaçmış gelinden alırım diye.
Ohh yüzsüzlüğe bak pazara cıksa 10 lira bir tulum alsın hiç vermeOyle dedi zaten sana cok gelmistir onlardan alirm diye almadm dedi
Kız sende uyanıklığa kaçsaydın ya.Doğru söylüyorsun anne sende bezini alırsın veya mama veriyorsan mamasını alırsın deseydin ya . Bahane de bulamazdı.Oyle dedi zaten sana cok gelmistir onlardan alirm diye almadm dedi
Kusura bakma da bi ceyrek dahi de alamiyormusun anne de ya.Merhaba kizlar kafam cok karisti bi fikir verin lutfen.
2yil olucak evneleli,kaynanamla pek problemimiz yoktur.ne cok samimiyiz nede uzagiz saygi cercevesinde gecinip gideriz.
Benim yasadigim yerde bebek mevlutunu kizin annesi yaptirir bohcalar hazirlanir nisan bohcasi gibi mevlut okununca ortada gosterilir annemler herseyi hazirladi ama dun kaynanam ben bisey almadim dedi olsun anne almasanda olur nolcak dedim.
Ortada gosterilcek ben mahcup olurum sana simdiye kadar gelen hediyeleri ver ortda ben aldim diye gorunsun ayip olmasin dedi.ben ne diyecegimi bilemedim alacak durumlari olmasa anlicam da benden neden istiyo anlamadim.
Kotu dusunmek istemiyorm ama ayip dgilmi yaptiklari?
Sende veremem diyemedin mi?Oyle dedi zaten sana cok gelmistir onlardan alirm diye almadm dedi
Vermedim bakalim pazar gunu mevlutten once eline bi bohca alip sunun icini doldur dicekmiBu türden bi tane de benim başımda var, almadı hiçbişey torunlarına, bilemezmiş ne alacağını
Cimrilikten ölecekler, kefenleri altın kaplama olacak zahir.
Ya alsın ya utansın, hiç de vermeyin.
Alamasa neyse, hem cimri hem sivri zekalı..
Bitek bendeki tuhaf degilmis demekkibenimkide bi benzeri yaptı
kızıma komşusunun getirdigi hediyeyi
birkaç ay sonra kızımın dogum gününde geri getirdi
sorunlu bunlar![]()
Bitek bendeki tuhaf degilmis demekki