Kaynanamin kaynanasi

dark3234

Hoşgeldin meleğim kalbime :)
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
824
416
133
Kizlar konuyu detayli anlatmam gerekirse evlendiğimde acik bir bayandim evlendikten 2hafta sonra eşimin nenesi kiyafetlerimi eleştirdi ve tartismamiz oldu eşimde gitti nenesini uyardi karismamasi için neyse ben tesettüre girdim tunik pantalonda giyiyorum hala karismaya çalışıyor etek giymeliymisim falan .Yarinda mevlutu var bana kiyafet talimati verdi telefonda elbise giycekmisim he hi dedim kapattim.Esimlede kavga ettik ne yapmya calisio anlamiyorum mevlutunede gitmicem siz olsaniz napardiniz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anlamiyorum nasil baskasinin hayatina bu kadar müdahele edebilir bi insan.
Peki kapanmayi kendiniz mi istediniz yoksa Ninenin baskisindan dolayimi kapandiniz?
Mevlüde gidin isterseniz ama istediginiz kiyafetle. Bu kadar özelinize girmeye hakki yok kimsenin.
Yetiskin bir insansiniz, kendiniz icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu kararverebilirsiniz. Bunu güzel dille ninenizede söyleyin.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kadin aildde hep oterite kurmuş 5tane gelini var onlarin burnundan getrmis sira bnde kapanmayi kendim istedim ama bu kadin böyle yaptikca tesettür den sogutuyor beni yaşım 25 bu zamana kadar ailm hic karsmadi ne giyecegime el evinde neler duyuyorum

Kizlar konuyu detayli anlatmam gerekirse evlendiğimde acik bir bayandim evlendikten 2hafta sonra eşimin nenesi kiyafetlerimi eleştirdi ve tartismamiz oldu eşimde gitti nenesini uyardi karismamasi için neyse ben tesettüre girdim tunik pantalonda giyiyorum hala karismaya çalışıyor etek giymeliymisim falan .Yarinda mevlutu var bana kiyafet talimati verdi telefonda elbise giycekmisim he hi dedim kapattim.Esimlede kavga ettik ne yapmya calisio anlamiyorum mevlutunede gitmicem siz olsaniz napardiniz???

kaynananın kaynanası hala yaşıyor mu? boş ver,uzun elbise yada etek giy git..kaynananın kaynanası öldüğünde mevlüdüne istediğin gibi giyinir gidersin..:34:

kaynana and kaynana mı :53:
İsterseniz tamamen çıkarayım deseydin :19:
Kişisel tercih olmalı bu .. eşine de kızdım:47:

Son düzenleme:
mevlüde gitmemen pek uygun olmaz ama ne istiyosan onu giy git kaynana konuşsun dursun

pantalon giyip gidicektim birşey sölerse de kavga ederim yaşlı felan demem dedim. eşim de göndermedi gitmeyeceksin dedi adam gibi davet etsin onane senin ne giyindiğinden dedi evlendiğimden beri 85 yaşında kadın herşeye burnunu sokucam diye çalışıyor kayınvalidem saf gibi kayınpederimde hasta onlar bana hiç karışmaz katta h,ç arayıp sormazlar bile durum böyle olunca nenesi kaynanalık yapmaya çalışıyor bana zaten gurbet ellerdeyim bide bunlarla uğraşıyorum

Eskiden kaynanalar öyleymiş ya canım, gelin üzerinde mutlak hakimiyet onlarınmış :1:
Kadın 85 yaşındaysa hala eskisi gibi davranmaya çalışıyor olabilir. Yaşlı kadın, bence çok inatlaşmamak lazım, zaten ne desen bu saatten sonra bildiğinden şaşmayacak.
Bi mevlüt değil mi, giyiver istediğini. Normal zamanda yine kendi istediğini giyersin. Eşin de arkanda nasılsa.. :ssz:

Yaşlılar öyledir. Çok takma. Bana da saçını kestir ve kot giyme diyenler olmuştu. Taktım mı takmadım. Daha 27 yaşındayım. :51:

çok yaşlı olduğu için hoş görülebilir bence. Tabii ki karar senin.

yaşlıda dua mı edeyim çekileyim köşeme demio. herşeye burnunu sokuyor bi tuhaf .gitmedim mevlüde kaynanama gidincede görmüyorum ,şimdi siz beni sevmiyorsunuz diye hiç birşeye karışmıyorr hehhh şöleeee yaa :46::46::46:

Back
X