Kaynanamın Merhametsizliği

ha bi de oglumun dogumu icin rrken geldi.diyo dogum yaptiginda hastanede yalbiz kalirsin.annene haber vermeden gideriz.dedim senin kizini haber vermeden doguma goturseler hosuna gidrr mi.dogru diyosun diyo.elin evladi kesinlikle ele ucuz.

parça kalmış olsa zaten hemen müdahele ederlerdi çünkü tehlikeli yani ayrıca benim arkadaşımda kürtaj yaptırdı 1 ay kanaması sürdü hemen doktor parça bırakmış demek doğru olmaz o çok farklı bişey. kaynananın yanında neden diyorsun ki hem niye kürtaj oldun?

Çok geçmiş olsun. Kimseden merhamet beklemeyin. Bişey olmaz diye önünüze geçip kontrole gitmenize engel falan oluyor mu. Kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor maalesef.

21 gün önce kürtaj oldum doğuda bi yerdeyiz doktor parça bırakmış çünkü kanamam geçmedi ultrasonda baktı aaz biraz kanaman var bi de zar kalmış bilmem ne diye zırvaladı hap verdi düşürmeye çalışıcam neyse kaynanamlar bizde ben parça kalmış adam becerememiş dedikçe yok o senin bünyenle alakalı diyip duruyor parça olsa duramazsın bilmem ne diyor zaten ağrıdan bazen duramıyorum. Sürekli sorun bendeymiş gibi vurgulamaya çalışıyor bişey olmaz belkş kendiliğinden düşer bilmem ne diyor ben memlekete gidicem kontrole ben gidince o da gidicek mecbur sırf kalmak için böyle söylediğine eminim. Halbu ki açıklıyorum anne kanama bu kadar olmax diye yok diyor yine sende böyle oldu diyor kaynanam. Az biraz da sempatim vardı o kadar soğudum ki ondan sanki basit bir baş ağrısı gibi umursamaması beni gerçekten çileden çıkarıyor. Neden böyle ya yarın bir gün bişey olsa alkah korusun hiç olmicak olan yine oğluna olacak bu kadının.
Cok Gecmis olsun kv cahilligin dibine vurmuş gerçekten yada işine geldiği gibi davranıyor sakın ödün verme sağlığından kv rahatı bozulmasın diye sen niye sağlığından olasın bildiğini yap gerçekten kv denin gelini sevdiğini kendi kızı gibi gördüğünü görsem de inanmam arkadaş hepsi aynı kızlarını prenses gelini hizmetçi kuma gibi görürler

benim bir tanidigimin parca kalmis bir ay sonra asiri derecede kanama olunca acil hastaneye kaldirilmis.orda anlasilmus.yani boyle biseyi doktorun ihmal edip es gececegini dusunmuyorum.eminmisinuz parca kaldigindan?kasilmalariniz oluyorsa daha kolay temizlenmesi acisindan icinizin biyle bisey demis olabilir mi?kv nize gelince bazi insanlar hastalik konusunda cok duyarsiz malesef.benimde tanidigim boyle insanlar var.yapacak bisey yok herseyinizi paylasmayin.gecmis olsun..

21 gün önce kürtaj oldum doğuda bi yerdeyiz doktor parça bırakmış çünkü kanamam geçmedi ultrasonda baktı aaz biraz kanaman var bi de zar kalmış bilmem ne diye zırvaladı hap verdi düşürmeye çalışıcam neyse kaynanamlar bizde ben parça kalmış adam becerememiş dedikçe yok o senin bünyenle alakalı diyip duruyor parça olsa duramazsın bilmem ne diyor zaten ağrıdan bazen duramıyorum. Sürekli sorun bendeymiş gibi vurgulamaya çalışıyor bişey olmaz belkş kendiliğinden düşer bilmem ne diyor ben memlekete gidicem kontrole ben gidince o da gidicek mecbur sırf kalmak için böyle söylediğine eminim. Halbu ki açıklıyorum anne kanama bu kadar olmax diye yok diyor yine sende böyle oldu diyor kaynanam. Az biraz da sempatim vardı o kadar soğudum ki ondan sanki basit bir baş ağrısı gibi umursamaması beni gerçekten çileden çıkarıyor. Neden böyle ya yarın bir gün bişey olsa alkah korusun hiç olmicak olan yine oğluna olacak bu kadının.
Cahillik tamam diyip gececekdiniz.

parça kalmış olsa zaten hemen müdahele ederlerdi çünkü tehlikeli yani ayrıca benim arkadaşımda kürtaj yaptırdı 1 ay kanaması sürdü hemen doktor parça bırakmış demek doğru olmaz o çok farklı bişey. kaynananın yanında neden diyorsun ki hem niye kürtaj oldun?
İyide doktorum ultrasonla baktı ilacı kullan bununla atamazsan seni tekrar kürtaja alırız dedi

benim bir tanidigimin parca kalmis bir ay sonra asiri derecede kanama olunca acil hastaneye kaldirilmis.orda anlasilmus.yani boyle biseyi doktorun ihmal edip es gececegini dusunmuyorum.eminmisinuz parca kaldigindan?kasilmalariniz oluyorsa daha kolay temizlenmesi acisindan icinizin biyle bisey demis olabilir mi?kv nize gelince bazi insanlar hastalik konusunda cok duyarsiz malesef.benimde tanidigim boyle insanlar var.yapacak bisey yok herseyinizi paylasmayin.gecmis olsun..
Dr ultrasonla baktı kan birikimi var dedi bir de zar kalmış dedi

Dr ultrasonla baktı kan birikimi var dedi bir de zar kalmış dedi
onlar vücudun kendi kendine atabilecegi seyler olabilir belki.yani kan birikimi felan verdigi ilacla dagiliyordur belki.bilemiyorum yanlis bilgilendirmek istemem iciniz rahat degilse yada agriniz fazlaysa baska bir doktora gidin.ben sadece parca kaliminda ihmal edilmeyecegini dusunuyorum.ben normal dogum yaptigim halde gaz nedeniyle agri olmustu doktor hemen parca olup olmadigini kontrol etmisti.tekrar gecmis olsun.umarim en kisa surece toparlanir sagliginiza kavusursunuz..

Yaklaşık 3 yıl önce normal Doğumla bir oğlum oldu
9 ay öncede zorunlu kürtaj oldum
Aman Allah ım 10 kere normal doğursaydım, beni öyle etkilediki artık manen geçtim,kanaması, hormonu, anestezisi,adet döngüsünü tepe taklak edip yoğunluğunu azaltıp eksiltmesi....
Kaldıki sende parça kalmış, bosver o cahili bir an önce başka dra git oda nereye gidiyorsa gitsin
Geçmiş olsun bu arada

Oooo neler duymadik ki duymaya da devam ediyoruz maalesef...ben dogumda olumden dondum.aynen bana da sanki ben hastalikli gibiymis gibi iyilestikten sonra laf soyledi.hatta ben olseymisim cocuga nasil bakarlarmis gibi abuk subuk konustu.kizi olsa boyle der mi demez..kadinin iki lafi dogru ise 3.su kesin bozuk .alisiyorsun.lafa cevabini veriyorum.ama degisikler iste..ama sevmedim gitti iyi insan ama karakter olarak uyusmuyoruz.saygi olsun yeterli...

Siz tedavinize bakın boşverin ben olsam "olabilir belki bünyem zayıf düşmüştür ama yine de tedbirli olmakta fayda var doktor senden benden iyi bilir" der geçerdim. Oluyor öyle saçma yorumlar ortadan bi cevap atıyorum susuyorlar

doktor rontgen cekti.kirik kaynamaya baslamis dedi.benimki ariyo yok diyo kirik degildir o diyo kirik olsa duramazsin diyo.dedim valla doktor rontgene bakti soyledi.yok yok degildir diyo.

Hey Allah'ım ya.. Gülesim geldi. Kırık olsa duramazdin ha :) Hepsi de ordinaryus profesör :)

İyide doktorum ultrasonla baktı ilacı kullan bununla atamazsan seni tekrar kürtaja alırız dedi

Doğrudur. 2 arkadaşımda da aynı durum oldu. sonra tekrar kürtaj oldular. Neden inanmıyor ki ? Hic mi duymamış. Cok kişiden de duydum yani. Daha da ustelerse google'a kurtajda parça kalmasi yaz ciksm onlarcasindan birini okut bakalım olabildigini görsün. Gerci biliyordur da... Kendi kızları gibi değer vermedikleri için. Herşeye maydanoz olmalari lazım ya.

Aglarsa anam aglar gerisi yalan ağlar de geç. Sen niye ondan merhamet beklentisine giriyorsunki? Git memleketine kontrol ettir. Onada he he der gecersin:KK52:

Kaynanizdan anne sevkati beklemeyin. Sadece oglunu seven bir kadin olarak oradasiniz. Buyuk anlamlar yuklemeyin. Minumum beklenti maksimum huzur..

Hey Allah'ım ya.. Gülesim geldi. Kırık olsa duramazdin ha :) Hepsi de ordinaryus profesör :)

Doğrudur. 2 arkadaşımda da aynı durum oldu. sonra tekrar kürtaj oldular. Neden inanmıyor ki ? Hic mi duymamış. Cok kişiden de duydum yani. Daha da ustelerse google'a kurtajda parça kalmasi yaz ciksm onlarcasindan birini okut bakalım olabildigini görsün. Gerci biliyordur da... Kendi kızları gibi değer vermedikleri için. Herşeye maydanoz olmalari lazım ya.
Ondan merhamet beklemiyorum asla ama telefonla konuşurken o kadar ilgili ki. Buraya gelip bu şekilde demesi çok şaşırttı hem de çok ta üzüldüm iki yüzlü olmaya ne gerek var anlamadım

Back
X