kaynanamın nasıl bir insan olduğunu anlayamadım:S

c_nem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
46
0
86
merhaba bayanlar.. benimde yne kaynanadan yana derdm var nasıl davrancağımı bilmiyorum hiç böle olcağımızıda düşünmemiştm:(:(

7 yıllık bi ilşkim va bnm ve 4 sendr fln tanıorum erkek arkadaşımın ailesini ilk tanıştımız zamnlarda beni çok sevdklerini söylemşler ciddi bişiler düşünebileciğini sölemişler erkek arkdşma.ben ufaktım böle konulara çok uzaktım o zmnlr annesi onu araryıp sormam gerektiğini onlara sık sık gtmemi istiyolardı.ben başlarda yapmadm ama snr sevgilimin arkdşlrına sevgilime para muhabbetleri yapmaya başladı artık para yetiremiyoz san fln gbi laflar benim kulağıma geldi bi şekilde bende gönülleri olsun die kandillerde fln aramaya başldm sevglimde genelde buluştumuzda 1 saat ble olsa uğramaya bşldk bu şeklde ilişkiler ilerledi ben şu anda tüm ailesini tanıorum sevgilimin.telefonda flnda konuşmya başlamıştık annesiyle.bana kaynanalık yapmıcak gbi geliodu.ama yanılmışım meğerse çok dengesiz bi insanmış aslında biraz sinyallerini alıyodum ama konduramamaıştım çünkü 2tanede görümcem olcak kısmetse onlar evli biri ant biri ist yaşıo aynı sokaktalar.ben ordyakn o geldiiğinde benimle pek ilgilenmz muhabbet etmezdi.
geçtiğimz mayıs ayında sevgilime antalyaya gtmeye karar verdk. 2 günlüğüne otelde kaldık snr ablasına geçtik 2 gn de orda kalıp döncektik.orda anneside vardı bna hadi gidelm çok sıkıldım sen istersen yiğit kabul eder.sınavlarım var de sen bi bahane bul gdelm dedi(bursada üni okuyorum)kızından sıkılmış fln öle dedi bana ama yiğite söylememi istemedi onun sölediğini nese ben tabi yalan söylemdmde çok kalamyaım fln dedim.2 gn kalıp 3.gn gtcktk o gn ablası çok ısrara etti fln kıramadılr 1 gn daa kaldık.ama yrn gtc dmi fln die sevgilimdn ve babasındn söz aldım.gtcmz gün kahvaltıda ablası yne ısrara ednca kalın işte nie gdyosunuz fln die annesi dediki ya işte baksana sinem gtmek istyo.yoksa ban akalsa ben kalırım ama çocuklr öle kara

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sesli harfleri yazmıyosun kardeşim??Yeni yazım modası falan mı bu?
:44:
Ne yazmışsın okumak anlamak mümkün değil,şifre çözmek gibi

Tabi anlayamazsınız müstakbel kayınvalidenizin nasıl bir insan olduğunu...

Okulda size sesli harfleri öğretmeyi unutmuşlar muhtemelen o sebepten ötürü anlayamıyorsunuz siz kadıncağızı:96:

Son düzenleme:
Back
X