kaynanamın para isteği

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.597
13.599
248
Merhaba arkadaşlar.benim derdim eşimin ailesinin bitmek bilmeyen para isteği.bundan 1 ay önce en büyük kaybın küçük Bi trafik kazası geçirdi.cok sukur canına bi zarar gelmedi.karsı tarafın aracında hafif zarar vardı.sigorta odedi ama karsı taraf bell bi para isteginde kbulununca kaynımda 3 bin tl vericem demiş.olaydan sonra kaynım arbasını satıp 60 bin tlye yrn bi araba almayı düşünüyor yani parası var.gel gelelim kaynanam geçenlerde eşimi aradı ve abine yardım edelim paranın bi kısmını biz odeyelim dedi.eşimde sert bir dille olmayacağını söyledi.bıktım artık evlendiğmizden beri sürekli para istiyorlar.dugun zamanı kımse bi kuruş para vermedi 40 bin tl borcumuz vardı cok sukur odedik ama bir gün bile sormadılar var mı ihtiyacınız diye.sırf eşim memur diye para sıkıntısı cekecegimzi dusunmuyorlar.halbuki diğer kayınlarımın hepsinin evi arabası var ama en ufak şeyde kaynanam hemen bizde ister.

Eşinizin tavrını koyması iyi olmuş. ihtiyacı olup da para istese verilir tabiki, abisi sonuçta. ama madem ihtiyacı yok, birde sadece sizden istemesi çok saçma.

Diyoruz ama sürekli istiyo hic düşünmüyor bu adam evli çocuğu var evi yok yarın ne yapar diye.tek bildiği sizin işiniz garanti.bekarken bi suru yardım etmiş ama lafa gelince hic anlatmaz bile.ben böyle bişi görmedim valla tek bildikleri para istemek

Merhaba arkadaşlar.benim derdim eşimin ailesinin bitmek bilmeyen para isteği.bundan 1 ay önce en büyük kaybın küçük Bi trafik kazası geçirdi.cok sukur canına bi zarar gelmedi.karsı tarafın aracında hafif zarar vardı.sigorta odedi ama karsı taraf bell bi para isteginde kbulununca kaynımda 3 bin tl vericem demiş.olaydan sonra kaynım arbasını satıp 60 bin tlye yrn bi araba almayı düşünüyor yani parası var.gel gelelim kaynanam geçenlerde eşimi aradı ve abine yardım edelim paranın bi kısmını biz odeyelim dedi.eşimde sert bir dille olmayacağını söyledi.bıktım artık evlendiğmizden beri sürekli para istiyorlar.dugun zamanı kımse bi kuruş para vermedi 40 bin tl borcumuz vardı cok sukur odedik ama bir gün bile sormadılar var mı ihtiyacınız diye.sırf eşim memur diye para sıkıntısı cekecegimzi dusunmuyorlar.halbuki diğer kayınlarımın hepsinin evi arabası var ama en ufak şeyde kaynanam hemen bizde ister.

Az yesinde kendi ödesin araba parasını..

sakın vermeyin.. en nefret ettiğim şey ben de az mücadele vermedim bu konuda.. ama fevri tepkiler de göstermeyin ki eşinizi''ailemdir vericem tabi'' moduna sokmayın.

Eşin gereken cevabı verdiği sürece sıkıntı yok .

Gereken cevap : Anne başkaları için benden bir daha para isteme . Kardeşlerim de dahil .
Ben yardım edilmesi gereken bir durum görürsem ederim zaten (elimde varsa o da)

Bir daha sorma ... seninde kalbin kırılmasın .

Diyoruz ama sürekli istiyo hic düşünmüyor bu adam evli çocuğu var evi yok yarın ne yapar diye.tek bildiği sizin işiniz garanti.bekarken bi suru yardım etmiş ama lafa gelince hic anlatmaz bile.ben böyle bişi görmedim valla tek bildikleri para istemek
Kan emiciler diyesim geldi :) onlar iatedikce siz yok diyin. benim de isim garanti ama esim issiz kaldi dugunden sonra, borcun ne oldugunu cok iyi bilirim ben. esin yok diyorsa boyle devam etmesini saglayin

siz de isteyin.
o 1000 tl istiyorsa siz 5000 isteyin.
borç çok geçinemiyoruz deyin.
ev alacaz deyin.
istemek serbest:))

ozaman agzini acip söyliyeceksin. bizden bir daha para istemiyeceksin

Muhtemelen bu para istendiğinden kaynının haberi yoktur

kv den eşinden alıp kendi parası gibi kaynına yardım yapacaktır

bu arada 60000 tl lik arabası olan da 3000 tl yi öder yani

hiç mi birikmişi yokmuş da anasına size vs herkese duyurmuş

sonuçta eşin olayın farkında

sen sessiz kal, nötr ol ki eşin kendisi fark etmeye devam etsin

sen bir şey desen onları savunur belki ama bu durumda kendisi tepki koyuyor işte

Haklısıb vermeyın.sonuçta bır sağlık sorunu olsa hadı neyse

Aynı sıkıntı bende de var.
Bu konuda sinir kat sayım tavan yaptı bir şey desem eşim de üzülecek, "annem sonuçta" diyecek ama bakalım...
Kısa bir süre içerisinde ben de konu açabilirim burada :(

Back
X