meraba ben kaynanmla yasıyorum konularımı okuyanlar biliodur.kızım war bugn 3ncü ayımız bitti.normalde kimse yokken hayatta gelip sewmez ama insan gelince bnm kucagımdan alır sadece emzircegim zaman werirçocugu bana hep insan içnde sewio gibi yapıo ama gercekten sewse ewde yanlızkende ilgili olur iki dk alıo kucagına bnde kızım ondayken işim warsa işimi hallediorum ama hiç ağlamadan getirio al durmuyo die anlam weremiorum biri gelincede hemen kucagımdan alır sankionun kızıymış gibi dawranır insanlar aa bak babnnesi çok sewio torununu diolar annesindende çok sewiom dio insana karşı sanki ben çocugumu sewmiom bakamıomuşum gibi yapıyo bu sefer de kulagıma hoş olmayan şeyler gelio kaynanam hep diomuş bişi bilmio altını bile alamıo die ama allah görüyo her şeyini dogdugundan beri tek basıma ben yapıorum nie böle yapıo olabilir
bi tek yıkamasını kaynanmla yapıom bide dusa gircegim zaman uyutuom anne kulagın orda olsun uyanırsa die diorum çok aşırrı bi yardım almıorum ama anlamadım nie böle yaptıgını
bi tek yıkamasını kaynanmla yapıom bide dusa gircegim zaman uyutuom anne kulagın orda olsun uyanırsa die diorum çok aşırrı bi yardım almıorum ama anlamadım nie böle yaptıgını