• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamında eşsiz katkıları ile beklenen son

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar eşimle 20 gndür görüşmüyoz daha önceki konularımda kaynanam ve eşimle sorunlarım vardı yazmıştım en son tartıştık ben zaten annemlerdeyim ve dönmedim dünde dava açtım çok çktm çok katlandım yemedeğim hakaret kalmadı yuttum ama kıymet bilen yok ?? ozaman niye çekiyorum ? umarım hayırlısı ile sonuçlanır daha önce davalara gelmem demişti umarım kötülük çıkmaz kaynanam kışın ayrılık olcaktı eşyada eşya dedi şimdi eşyalarım onda bakalım ne kadar mutlu olcaklar

canım benim yaa

ben de ne zamandır seni merak ediyodum

umarım herşey hakkında hayırlısı olur

sen üzme kendini

kızını öp yerime

allah buyuk canim eger duzelme degisme yoksa ne yapabilirsin ki ,allah buyuk insallah hakkinada hayirlisi olur:71:

canım benim ya Allah yardımcın olsun çok üzüldüm umarım hakkında hayırlısı olur herşey gönlünce olur eşinde yaptıkları için çok pişman olur yaptığı hataların farkına varır

sağolun kızlar hayırlısı ile dava biter inşallah inanın nefret ediyorum artık

Durumunun nedenlerini,neler yaşadığını bilmiyorum ama bu kararı aldıysan,
muhakkak geçerli nedenlerin,kurtaramayacağını düşündüğün sebeplerin vardır.
Hiç korkma,sen kararında eminsen o istediği kadar gelmesin bir şekilde bitecek bu mahkeme.
1 yıl da sürse,2 yılda ama öyle ama böyle bitecek.
Mutsuzluktan arta kalanlarla bir düzen kurup huzurlu yaşayacaksa kaynana namzetin buyursun tepinsin eşyalarda.
Sen herşeyi yeniden yaparsın,sıfırdan bir düzen de kurarsın.
Allah yolunuzu açık etsin,bebeğinin de çok güzel bir kaderi olsun.

Durumunun nedenlerini,neler yaşadığını bilmiyorum ama bu kararı aldıysan,
muhakkak geçerli nedenlerin,kurtaramayacağını düşündüğün sebeplerin vardır.
Hiç korkma,sen kararında eminsen o istediği kadar gelmesin bir şekilde bitecek bu mahkeme.
1 yıl da sürse,2 yılda ama öyle ama böyle bitecek.
Mutsuzluktan arta kalanlarla bir düzen kurup huzurlu yaşayacaksa kaynana namzetin buyursun tepinsin eşyalarda.
Sen herşeyi yeniden yaparsın,sıfırdan bir düzen de kurarsın.
Allah yolunuzu açık etsin,bebeğinin de çok güzel bir kaderi olsun.

canım çok sorun yaşadık devam ederse artık ben biterim tek korkum çok uzun sürmesi davanın güzel dileklerin içinde sağol amin...

Canım burada okuyoruz,,ayrılık arefesindeki bayanlar çok kötü hissediyorlar,psikolojileri bozuluyor..

Anladığım kadarıyla sen çok kararlısın ve nefret etmişsin,bıkmışsın artık..

Demek ki doğru bir karar ve sana iyi gelecek.:34:

Maşallah çok güçlü gördüm seni..:65:

Umarım çook mutlu olursun..:71:

canım senin açtığın tüm konuları üşenmedim, okudum :) çok saf, temiz, güzel bir insan izlenimi verdin bana..

öncelikle, senin de iç sıkıntıların olduğunu düşünüyorum.. farklı bir şehir, aileden çevreden uzak.. psikolojin bozulmuş..

kayınvalidenin ve eşinin yaptıklarını okudum.. herkesin bu tür sıkıntıları olabiliyor.. çok derin bir sorun görmedim..

eğer çocuk olmasa, madem mutlu değilsin yol yakınken dön, hayatına bak diyebilirdim. ama bir kızınız olduğu için, psikolojik destek almanı, ve kararını tekrar gözden geçirmeni öneririm..

ah şu yuva bozan kaynanalar allahım sizin cezanızı tez zamanda veriri inşallah. ne isterlerki anlayamıyorum. ben henüz anne değilim ama evladım mutlu huzurlu olsun daha ne isteyeyim demi. benim kaynanamda aynı güzelim nikahımız olmasın diye neler yaptı. sonra düğün olmasın diye uğraştı durdu ama eşim dinlemedi şükürler olsun. düğünden sonrada aynı. senede 6 ay barışık 6 ay küsüz. iyi gibi davranıyor birkaç ay sonra laf sokmalara başlıyor anca 6 ay dayanabiliyoruz. 5 sene oldu evleneli hala ayırmaya çalışıyor görümcemle ikisi. ben yuvama bakıyorum ve onları yuvamdan uzak tutuyoruz eşimle. yani cnm iş eşinde bitiyor biraz yuvasına düşkün olsaymış annesine sus deseymiş keşke. ama herşeyde bir hayır vardır hiç üzülme değmez çünkü. allah ileriki hayatını güzel eylesin inş.

Üzülme artık sana hakaret edecek kaynanan olmayacak onun cezasıda bir yerden çıkacak ben buna inanırım benim kaynanada bana huzur vermedi kızım geçen yıl onun yüzünden depresyona girdi sürekli beni karaladığından eşimede beni karalardı ben hep sabır,sabır şimdi hastalıkla boğuşuyor hergün 3-4 gün doktora gidiyor şimdi hastalıkla uğraştığından çok şükür rahat nefes alıyoruz darısı sana

İnşallah bundan sonra hep mutlu olursun . . . Allah yolunu ve bahtını açık etsin

Daha önceki konularini bilmiyoruma ama yinede cok üzüldüm! Allah yolunu acik etsin, hakkinda hayirlisini versin!
Eger cok derin sorunlariniz yoksa, esinle terapiste felan gitseniz? Belki düzelir.....
Ayrilik kolay degil, hele baskalari yüzünden ayrilmak hic kolay degil!

sorunlarınızı bilmiyorum ama allah hakkında hayırlısını versin canım
bundan sonra çok mutlu olursun inşallah

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazmıştım ama silindi eşimin yalan ve agresif tavırlarıda var vede pek iş hayatını sevmiyor ben onun herşeyine katlandım ama değer de vermiyor katlanılcak biri olmaktan çıktı malesef

merhaba arkadaşlar benden bir kaç haber ver.dün akşam ablam sahile inelim diye tutturdu gece 11 de tamam dedim çay bahçesine oturduk ablam aa duygu dedi duygu bizim burdan komşumuz taşındı ama aile dostumuzdur nışanımızı takan nikah şahidimiz falan hep eşidir neyse yanında kim olsun müstakbel babamız şok geçirdim planlıymış zaten ben gidiyim diye yapmışlar ben suratına falan bakmadım ilk önce onlara gitmiş çok ağlamış falan ben yuvamı yıkmam karımı seviyorum çocuğumun özleminden ölcem falan neyse hadi dedm 5 dakika konuşalım annesi ile sorunumuzu konuştum falan samsuna asla gelmem dedim hem dava açmışken çekmeyide düşünmüyorum dedm bugün ilaydayı göster dedim lütfen dedi gösterdim pazartesi döncekmiş ogünde göster dedi iyi tamam dedim evi taşıyım istanbula 1-2 ay ver diyor burdan oraya taşınmak 5bin tlyi buluyor bakarız dedim bir bakıyım davayı çekmem asla dedim ama ben pek sıcak bakmıyom dava açmışken bitisn diyorum bu çocuk oyuncağı değil benmde ailemin bir hasiyeti var bilemniyorum oda kabul etti adli tatil dedi bakalım duruşmaya kadar dedi ama ben tatlı davranıcam her şekilde boşansın diye ama ilayda için görüşmek zorundayız olayların başlangıcı ise ben buraya (istanbula annemlere )gelmeden kaynanam üstüme yürüdü kavga etti benmle para biriktiremiyoz diye allah onun cezasını vercek ne diyim ..çok uzun oldu kusura bakmayın ama bu biizm 2.inci boşanma konumuz ilkinde adliyeden dönmüştüm şimdi davadayız annem diyor senn eşin değşimez ben daha arkanda değilim biz kira lıp kira veriyoduk o parayada kaynanam el koydu geçinemezsiniz iyice diyor 6 ay önce samsuna taşınmıştım çok karışığım

merhaba arkadaşlar benden bir kaç haber ver.dün akşam ablam sahile inelim diye tutturdu gece 11 de tamam dedim çay bahçesine oturduk ablam aa duygu dedi duygu bizim burdan komşumuz taşındı ama aile dostumuzdur nışanımızı takan nikah şahidimiz falan hep eşidir neyse yanında kim olsun müstakbel babamız şok geçirdim planlıymış zaten ben gidiyim diye yapmışlar ben suratına falan bakmadım ilk önce onlara gitmiş çok ağlamış falan ben yuvamı yıkmam karımı seviyorum çocuğumun özleminden ölcem falan neyse hadi dedm 5 dakika konuşalım annesi ile sorunumuzu konuştum falan samsuna asla gelmem dedim hem dava açmışken çekmeyide düşünmüyorum dedm bugün ilaydayı göster dedim lütfen dedi gösterdim pazartesi döncekmiş ogünde göster dedi iyi tamam dedim evi taşıyım istanbula 1-2 ay ver diyor burdan oraya taşınmak 5bin tlyi buluyor bakarız dedim bir bakıyım davayı çekmem asla dedim ama ben pek sıcak bakmıyom dava açmışken bitisn diyorum bu çocuk oyuncağı değil benmde ailemin bir hasiyeti var bilemniyorum oda kabul etti adli tatil dedi bakalım duruşmaya kadar dedi ama ben tatlı davranıcam her şekilde boşansın diye ama ilayda için görüşmek zorundayız olayların başlangıcı ise ben buraya (istanbula annemlere )gelmeden kaynanam üstüme yürüdü kavga etti benmle para biriktiremiyoz diye allah onun cezasını vercek ne diyim ..çok uzun oldu kusura bakmayın ama bu biizm 2.inci boşanma konumuz ilkinde adliyeden dönmüştüm şimdi davadayız annem diyor senn eşin değşimez ben daha arkanda değilim biz kira lıp kira veriyoduk o parayada kaynanam el koydu geçinemezsiniz iyice diyor 6 ay önce samsuna taşınmıştım çok karışığım

canım kaynananlar ve siz samsunda yaşıyorsunuz eşin şimdi istanbula taşınalım mı diyor
allah kolaylık versin canım, 2. defa aynı şeyleri yaşamak çok zor olmalı, hayırlısı ne ise o olsun

Back
X