kaynanamla yaşayacağım yardım edin

fatmacyhn1996

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
61
106
3
29
merhaba kızlar size sorum olacak 2 yıldır nişanlıyım köyde yaşıyorum. evlenince kayın validemle kalacağız. ben onu çok seviyorum tatlı sevecen iyi kalpli ama ben çok sinirliyim hemen herşeye sesimi yükseltiyorum. evlenince kayın valideme sesimi yükseltmekten korkuyorum onu üzersem diye korkuyorum. nişanlım annesini çok seviyor bende nişanlımı seviyorum oda beni seviyor yani şmdilik allaha çok şükür iyiyiz. şimdi size sorum ben bu sinirlenmemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Betmedi neden ki sen iyi olduktan sonra ne gibi bir sorun olabilir
sen ayrı yaşıyorsun galiba

aynı evde yaşanmaz kaç kurtul diyorum ne biliyorsun köprüden geçece kadar yıya dayı demediğini hiç buradaki konuları okumuyor musun ? banyo yapmaya çekiniceksiniz, kocanızla şakalaşamicak kur yapamayacaksınız daha pek çok soruni yani bile bile lades yapıyorsunuz ayrıca sinirliymişsiniz o bile engel..Aylar geçtikçe ezik gibi hissedeceksiniz hepimiz biliyoruz burada.

Ya bide kalkmış sorduğun soruya gülüyorum valla. Diyorsun ki ben sınırlıyim ona bagirmaktan korkuyorum. Bence sen ondan kork. Şimdi hersey lay lay lom. Aynı evde yasa da gör kuzum. Evlendikten bir zaman sonra buralara konular acarsin anlasamiyoruz pişmanım diye.

Kendi annemden biliyorum babamla evliliklerinin ilk yıllarında babannemlerle yaşamışlar sağolsun banannemde elinden geleni ardına koymamış zehir etmiş anneme günlerini.Tabi herkes benim babannem gibi olacak diye bir şey yok ama ben olsam kaynanamla bir oturmak istemezdim.Kendi ailemle bile istmemem hatta.Evlenip yeni bir aile kuruyosun çünkü o yüzden kendi evin kendi düzenin olmalı.Aile yanında oturduğunda ne kadar kendi düzenini kurabilirsin ki?

bu kadar dert etme bende kaynnamla oturacagm maddi durum olmaynca olmuyor nisani 2 yil daha uxatmayi dusundk ama olmuyor uzadkca sorunlar cikiyor kirayada cikabilirz ama o kadar masraf yapacagimiza para biriktirp ev alalm diye dusunuyorz kynpederm her konuda yardm wdiyor bize

Back
X