• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanammmm:( bi fikir verin lütfen

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar daha onceki konulardan bilen vardir ozet gecim dusuk tehlikem var annemde kaliyorm dun k.v geldi eltimle gelmeden gorumcem aradi annemler erkn gelip erken kalkacaklar isi var dedi neyse bende anneme erken gideceklerms isi varms dedim geldler bu arada annem cok kotu grip oldu doktor günde 1000mg 3defa antibiyotik kullan dedi haliyle kadinin hali yok maskeyle duruyo yanimda kahve ikram etti annem sonra sordu cay icermisiniz diye k.v sen hastasin ne çayı dedi neyse sonra gittiler eltime demiski annesi bide soruyo sormadan koymasi lazim dems tamam dogrudur ama hem annem cok hastaydi hemde gorumcem gidecek hemen deyince ondan sordu.. simdi ben ne yapim kizlar lütfen bise deyin arasam eltim kotu olcak aramasam annemi kotu bilcek ben bu haldeyim kocamlada baska nedenden kavgaliyiz iki gundr ne ariyor ne geliyor gerçekten yoruldum artık bu isler ne zormus :(((

Arkadaslar daha onceki konulardan bilen vardir ozet gecim dusuk tehlikem var annemde kaliyorm dun k.v geldi eltimle gelmeden gorumcem aradi annemler erkn gelip erken kalkacaklar isi var dedi neyse bende anneme erken gideceklerms isi varms dedim geldler bu arada annem cok kotu grip oldu doktor günde 1000mg 3defa antibiyotik kullan dedi haliyle kadinin hali yok maskeyle duruyo yanimda kahve ikram etti annem sonra sordu cay icermisiniz diye k.v sen hastasin ne çayı dedi neyse sonra gittiler eltime demiski annesi bide soruyo sormadan koymasi lazim dems tamam dogrudur ama hem annem cok hastaydi hemde gorumcem gidecek hemen deyince ondan sordu.. simdi ben ne yapim kizlar lütfen bise deyin arasam eltim kotu olcak aramasam annemi kotu bilcek ben bu haldeyim kocamlada baska nedenden kavgaliyiz iki gundr ne ariyor ne geliyor gerçekten yoruldum artık bu isler ne zormus :(((

hiçbişey yapma
zaten düşük tehliken varmış yatıyorsun
bide milleti kafana takıp stres yapıp bebişe zarar verme

salla gitsinn yaa..kim ne derse desin..sen bebişine ve kendine bak boşver..
eltinin sana sölemeside hatalı bu durumda ikennn

Bunlar ufacıcık sorunlar tabiki boşvereceksin hele de böyle bi durumdayken gül geç. ayrıca annen çay yapsa bu sefer yanına neden pasta börek yapmadı haber verdik de geldik derlerdi :1: Bunun sonu gelmez yani

O ne der, bu ne der diye bebişine zarar verme, bak zaten tehliken varmış. Ama eşinin sen bu haldeyken tartışmayı küslüğü uzatmaması lazımdı. Şu anda en çok ihtiyacın olduğu dönem sonuçta..

hamilesin bebeğini düşün.kv. annen için yaptığı dedikoduyu değil

Önceden haber vermediler zaten gelmeden 20dakika once dedi gorumcem aradi gelecekler fazla kalmayacaklar diye annem zaten bu haliyle bile bana bakiyor yazik kadina bide dusundukleri seye bak cok üzüldüm:( eşim konusunda diyecek laf bile bulamıyorum burda annemin evinde bu kacinci aglatisi bide inat aramiyor benden bekliyor benimmi aramam lazim o merak edecek bende inat ettim aramayacam beni değilse insan çocuğunu düşünür.. ama üzülmeme karari aldim benle bebgimi umursamayani ben neden umursayim dimi

niye başkalarını memnu etmek için uğraşıyorsunuz ki boşverin...
herkesi de memnun edemezsiniz ki..

Kayınvalidene hiçbişey deme.O onun ayıbı.
Ama bunun için yüzgöz olmaya değmez.
Zaten düşük tehliken varmış.Bu tırıvırı işlerle uğraşma.
Aslolan senin ve bebeğin sağlığı.
O saçmalıkların sağlık yanında bi anlamı olmadığını söylemeye gerek yok zaten.
Eşin ise ayıp ediyor.Karısı bu durumdayken arayıp sormamak ta nedir.
Ancak olur karı-koca arasında.Altında derin bir mevzu olmadığı sürece önemi yok.
Geçer gider.
Sen kendine dikkat et yeter...

illa ki bir kulp takacaktı takmış işte. söyleseniz pişman mı olacak sanki umursamayın diyoruz ama elinizde değil bebeğinizi düşünün stres yapmayın.

Teşekkürler arkadaslar haklısınız bende takmamaya karar verdim bebegime bise olsa benden baska kim üzülecekki kimsenin umrunda olmaz.. kizimin sağlığı için umursamayacam

Hiçbirşey yapmayın gerek yok duymamış bilmiyor gibi yapmak en güzeli bazen insan 3 maymunu oynamalı görmedim,duymadım,bilmiyorum 3 maymun lafı tuhaf oldu ama:27:bebişinizi düşünün düşük tehlikenizde varmış kendinizi ne üzün ne sıkıntı yapın herkesi memnun edemeyiz degilmi :112:

Back
X