kaynananın amacı ne

selinka

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
203
240
303
Uşak
Slm kızlar
ben büyük gelinim şimdi eşimin kardeşi nişanlandı yurtdışındaki bi kızla aralıkta nikahları falan oldu.nikahta bana bişey alınmadı tekligf bile edilmedi...neyse onu geçtim geçenlerde bi bahaneyle gene geldi eltim olacvak kız ve ailesi ben yokken (şehirdışına çıkmıştım2 günlüğüne) eşyaları gelmiş ev döşenmiş buarada yeni yapılan evde onun bütün herşeyi yapıldı dolapları kapıları laminantı herşeyi yapıldı bizimki beklemede ...ama ben geleli 2 hafta oldu hala kaynana biz evi döşedik şöyle oldu böyle yaptık şunları aldık diye ağzını bile açmıyo amacı ne ben hiçe mi sayıyo anlamadım bu arada yemekte birlikte yiyoruz ayrı değiliz evdeki insandan ne saklanır

Tam anlayamadım biraz daha açıklayici yazarsanız iyi olur.

Anladım kadarıyla size eltinizin nikahına niye bişey alınsın ki ne alaka. Siz yokken eşya getirmişler herseyin güzeli onaymış iyi de siz kocanizla evlisiniz kv ile değil. Bir şey alınıp yapılacaksa bunu eşiniz yapacak onlar değil.

Bu kadar beklenti çok saçma değil mi?

Niye sizede birşey alınmasını bekliyorsunuz
Hayatı bu kadar zorlaştırma çabası neden
Eltiyle kendini kıyaslamasan daha iyi değilmi
Hem evini kv kp değil kendiniz yaptırmalısınız
O duruma erişmediyseniz evlenmeseydiniz
Şu adetler bi beni mi boğuyor
Ne saçma sapan haller ..

eltinin nikahında demek istedim

eltinin nikahında size neden bir şey alınacak,yapılacak anlayamadım?

kaynananız sizin kıskanıp olay çıkaracağınızı düşündüğü için susmuş olabilir ki yazım tarzınız eltiye hitabınız bunu zaten belli ediyor

Tam anlayamadım biraz daha açıklayici yazarsanız iyi olur.

Anladım kadarıyla size eltinizin nikahına niye bişey alınsın ki ne alaka. Siz yokken eşya getirmişler herseyin güzeli onaymış iyi de siz kocanizla evlisiniz kv ile değil. Bir şey alınıp yapılacaksa bunu eşiniz yapacak onlar değil.

Bu kadar beklenti çok saçma değil mi?

Nikahta size niye bişey alsınlar ki ? Kıyafet takı falansa istediğin eşin alsın. Evinide kayınvaliden yapmak Zorunda değil,yine eşin yapsın sende git çalış kendin yap bi zahmet. Kadının işi gücü sizin evi döşemek zaten.

11 yıllık evliyiz iş te ortak yemek de beraberiz
Konudan pek bişey anlamadım ama 11 yıllık evlisin , 11 yılda eşinle beraber yapman gereken herşeyi neden ailesinden bekliyorsun ? Bir bardak bile almak zorunda değiller ki sen büyük şeylerden bahsediyorsun . Bide 11 sene sonra elti gelince bunları ortaya çıkarmak hiç hoş değil .

Eltinin nikahında da yüz görümlüğü mü bekliyordun ?

neden eltinize yapılan şeylerin sizede yapılmasını bekliyorsunuz çok saçma
kayınvalidenizde beklenti içinde olduğunuzu bildiği için söylemiyordur bence

Slm kızlar
ben büyük gelinim şimdi eşimin kardeşi nişanlandı yurtdışındaki bi kızla aralıkta nikahları falan oldu.nikahta bana bişey alınmadı tekligf bile edilmedi...neyse onu geçtim geçenlerde bi bahaneyle gene geldi eltim olacvak kız ve ailesi ben yokken (şehirdışına çıkmıştım2 günlüğüne) eşyaları gelmiş ev döşenmiş buarada yeni yapılan evde onun bütün herşeyi yapıldı dolapları kapıları laminantı herşeyi yapıldı bizimki beklemede ...ama ben geleli 2 hafta oldu hala kaynana biz evi döşedik şöyle oldu böyle yaptık şunları aldık diye ağzını bile açmıyo amacı ne ben hiçe mi sayıyo anlamadım bu arada yemekte birlikte yiyoruz ayrı değiliz evdeki insandan ne saklanır

Neden ELTİM OLACAK KIZ diye tabiriniz bu kadar sert ?
Bir problem mi yaşadınız.
İuan evlenecek ve hazırlıkları doğal olarak yapılacak.
Çok içerlemişsiniz siz,

tipik kiskanc elti tavirlari.siz zamaninda evlendiniz size yapilan yapildi.bu neyin kiskancligi her kayniniz evlendiginde butun gelinlere mi esya alsin.ayrica kv herseyi size anlatip rapor etmek durumunda mi.benim 3 eltim var ben en kucuguyum.kv ev icindeki herseyi digerlerine degil bana anlatir.cunku o samimiyeti veririm.demekki kadin sizi biliyor ki anlatmamis

karışık yazmışsın anlaşılmıyo. eltinin nikahında niye sana bişiey alınmasını bekliyosun

Back
X