kaynananın amacı ne

Ben biraz anladım galiba konuyu çünkü bende küçük gelinim aynı apartmanda oturuyorum kaynanam eltim ben aynı sizin gibi kayınpederimin dükkanı var kaynım orda çalışır ama onlar beraber yerler içerler bizim kazancımız ayrı olduğu için ben karışmam yemeğe onlarda 15 senelik evliler ama 11 sene önceki zamanda değiliz artık kimse bırak aynı evde yaşamayı kaynana ile aynı semtte yaşamak istemiyor. Madem borçlar kocanizin üzerine kaldığını söylüyorsunuz bunu kocaniz ile konuşmalısiniz

öyle değil işte herşey ne kadar güzel yargılıyosunuz alsaydı da giyseydim benim derdim mal mülk değil sadece biz birliğiz yeme içme iş hep aynı birlik ama niye evde beni geç eşime bile bişey anlatmıyolar bu arada işler ortak olmasına rağmen sadece eşim çalışıyo onun kazandığıyla oluyo herşey borcu eşime kalıyo benim anlatım tarzım evet sinirlendiğimden yanlış olmuş olabilir bundan dolayı da üzgünüm
yeme içme ayrı evinize yatmaya mı gidiyorsunuz
eltiniz akıllıymış maşallah.. sanırım o ayrı olacak :)
eee zamanında isteyecektiniz sizde

şimdi sizin evi (eviniz ayrıysa tabi) tadilat vs yaptırmadılar da eltine yaptırdılarsa tabi haksızlık olmuş

Kıskanmayın bence. Eltinin çekeceği var gibi geldi bana.

Sizin yanınızda almamaları daha iyi olmuş, eltimin düğün alışverişine beni götürdüler de ne oldu, 1 hafta üzüntüden kendime gelemedim. Kim ne yaparsa yapsın, siz bu saatten sonrası için kendi adınıza bir yol çizin.

kusura bakmada kendin yapamadigin seyleri eltin yaptiriyor diye kiskanma... kim sana beraber calisin yiyin icin diyorsa git ona hesap sor yada evlenmeseydin... Eltiniz gayet akilli keske sizde biraz akilli olup isinizi, hesaplarinizi ayirabilseMisiniz 11 yilda bunu basaramadiysaniz elin kizinada sövmeye hakkiniz yok;)

Back
X