kaynananın eşyalarını ESKiTMiŞiZ :/

Gecmemisgunler1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
166
8
0
35
Balıkesir
Merhaba arkadaslar
Dogum gununu yaptik tabiki basbasa olmadigimiznicin aksilikler basimi birakmafi bi turlu kayinvalidem soba yanan odaya kremsantili pastai gotrnce misafrler gelmeden erimis resmen guzelim pasta tuhaf bir pasta olmus sonrada misafirlere rezil oldum diye tutturdu misafir dedigide kizi gelini ani tabaga koymamiz gereken pastayi tasa koyduk resmen
Esas gecenin buyuk olayi ayri eve cikma mevzusu bu mevzu bile beni cok mutlu etti ancak olana bakin dun tutturdu kayinvalde kaynana gelin programina katilalim diye yok biz esyalarini cok eskitmiiz ordan kim kazanirsa kazansin butun esyalar onun olcakms smdiki evdekileride gorumcme vercekmis bizde bir halinin ustunde oturcaz heralde benm hicbirseyim yok dediklerine bakarmisiniz ya ben yarismayada katilmak istemiyorum hayir diyo eskittiniz yerine koycaksiniz napicam ben

Eşyalar eskimek için vardır zaten :34: Sanat sergisine koymayı düşünüyorsa eşyalarını k.v. onu bilemem... Zamanla biz insanlar bile aşınıp yıpranırken eşyaların eskimemesi mümkün değil bence ayrı eve çıkmanızı istemediği için bahane yapıyor kv..

Son düzenleme:
bi konuda kaynananı övüyosun bi konuda şikayet ediyosun anlamadım nasıl iiş buı

yarışma programına daha katılmadan kazanacağı eşyaları paylaşamayanları da ilk defa gördüm:1:
kaynana gelin tencere kapak olmuşsunuz:27:

kayınvalide ayrı eve çıkmanıza nasıl bakıyor?
olumsuz bakıyorsa sırf zorluk çıkarmak için eşyaları öne sürmüş olabilir.
ayrıca ben olsam yarışmaya filan katılmam. bir siz mi kullandınız o eşyaları.
kendi hiç kullanmadı mı sanki:ssz::ssz:
hem nasıl bir yarışma o? gelin kaynana birlikte mi katılacaksınız?
ünlü olası geldi galiba:1:

Bende tam diycektimki bende kesin göz var kimse bana yazmiyor nazar var diyecektim allahtan sizin gibi duyarli insanlar var bu hayatta sedasayaninsundugu proram gonlu kesin yoktur ama bilmiyorum

Bende tam diycektimki bende kesin göz var kimse bana yazmiyor nazar var diyecektim allahtan sizin gibi duyarli insanlar var bu hayatta sedasayaninsundugu proram gonlu kesin yoktur ama bilmiyorum

canım diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışırlar sana.
ben bekar olduğum için şu gelin kayınvalide konularına pek akıl erdiremiyorum.
fazla birşey diyemeyeceğim yani. biraz altından girip üstünden çıkılması gereken bir kayınvaliden var gibi geldi bana.
eşinin fikri ve tavrı önemli. umarım tez zamanda kendi evine çıkar ağız tadıyla sürdürürsün evliliğini.

Diğer konumda arkadaslar bana yardım etmek için yarışırken bu konuda çok yalnız kaldım:( nazardan başka bişe olamaz bence başım da ağrıyor zaten

kendini niye şartlandırıyorsun? stresten ağrıyordur senin başın. o kayınvalideyle aynı evde yaşamak kolay mı:27:

kızı evladıymış da oğlu saksıdan mı çıkmış ? ben bu kadınları anlamıyorum ya forumda hem kızı hem oğlu olanlar bana şu ayrımcılığı bir açıklasın.

Back
X