kaynananin kiz ve erkek cocuga esitsizligi

çok ilginç çok şaşırdım. benim kayınvalidem süperdir maşallah :nazar: sürekli beni düşünür hep beni tutar. eve yemek yollar yanına salatasını ayrı yeşilliğini ayrı yapar yağlar limonlar tuzlar birde yorulmayayım diye. canım o benim canım.

kayınbabam ondan da iyi çok şükür sık sık arar benim deve üzüyor mu seni diye :) böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum allah herkese benim ki gibi kayınvalide versin kızım der başka da demez.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
aynı seyleri ben de yasıyorum. kayınvalideyle Allahtan aynı sehirde yasamıyoruz. yasadıgımız sehirde de evleri var geldiklerinde ayda yılda bir bizi yemege cagırırdı. esimle es zamanlı isten donerdik giderdik yemege. sofra kurulmadan esime sorar ac mısın yemegi koyayım mı diye. beni hic hesaba almaz. oysaki ben de isten gelmisim. yemek biter toplarım esime sorar cay icer misin, meyve yer misin diye..bana sormak yok yine..yemegin en guzel kısımları esime koyulur, beni umursamaz...
gecen sene esime diye alınan evi bizden habersiz sattılar. kayınpeder evin yarı parasına el koydu ihtiyacım var diye..daha 1 yıl dolmadan kızına 180 bine ev aldı adam..paraya ihtiyacı olan nasıl 1 yıl gecmeden kızına ev alıyo...daha anlatsam var ya :26:

Rahmetli halama gittiğimizde mesela etli taze fasulye varsa etli kısımları babama ve bana fasulye kısımlarını anneme koyardı :)) Şimdi gülümseyerek hatırlıyorum da yaşayan için sinir bozucu olmalı.

İnsanın babasına, kardeşine, eşine yapılsa koymaz da, benim başıma kuzenlerimde gelmişti. Teyzem beni ve kardeşimi kuzenlerime karşı yemekle kıskandırmaya çalışmıştı, sırf anneme kızgın diye, ki kuzenlerim onun çocukları da değil. Ben ben genç kızdım yine de, kardeşim daha küçüktü , ama o koca insandı,yaptığı ayrımı hiç unutmadım, unutmam. Teyzemi çok da severdim, hala da severim ama o yaptığı aklıma geldikçe gözlerim dolar, hınçlanırım. Ne diyeyim, açlar doysun, bizim karnımız toktu şükür.

Son düzenleme:
az dişli olsaydında fırsat vermeseydin ne diyelim ki

sinir oluyorum kendini ezdirip sonra ağlayanlara

adı da ben ailemden böyle gördüm sanki fransız asilzadesiymiş gibi

izin vermeyin efendim vermeyin...

öyle bir masaya niye oturuyorsunuzki ayrım yapıldığını bile bile...ben böyle bişeyi farkettiğimde öyle bir kadının elinden su bile içmem...
ve bunu açık açık eşime anlatırım gözüne sokarım...hem bana saygı duyulmayacak hemde ben ayaklarına paspas olacağım haaa yok öğle yağmaaa....kusura bakma arkadaşım sen kendini bu kadar ezdirirsen elbette çıkar tepene otururlar...tabikide gelinsin üstüne düşeni yapacaksın ama herkeste üstüne düşeni yapacak kimse kusura bakmasın..ben en çokta görümcene ayar oldum...yalnız şunu bilmelisinki herkes öyle değil yani aile ilişkileri böyle değil herkesin...sende biraz vicdandan bi haberlere çatmışsın benim gibi...:47:

aa aaa yok artık
hani erkek çocuk anaya babaya baksın aman damat rahatsz olmasın olayını biraz anladım da, kapıdan yabancı girip sofranıza oturabilir miyim dese onun bile evde olan olmayan dökülür önüne, yesin içsin diye
çok anormal

Back
X