kaynananız evinize habersiz gelir mi?

Benimki habersiz gelmez ama evimin anahtarı ondada var. Ben işdeyken birkaç kez bişey bahane etti uğrayıp bırakıym diye, bende anne çok dağınık lütfen uğrama dedim. Maksat alışmasın yani anahtarıyla çat kapı gelmesin ben yokken evime. Burası oğlunun evi olabilir ama oğlu artık evli ve bu ev bana ait. Onun bunu kavraması ve kabullenmesi zor oldu. Ya be neffretttt ediyorum b u kadından. O kadar şeyler yaptıkii inanın az buz değil basit kaynana problemi değil. Şuanda hayatımıza maddi olarakda darbe indirdi, benim saf kocam beni dinleseydi bugün bu durumda olmuycaktı. Yakında eve icra filan gelirse şaşırmıycam senağlama senağlama

Benim kayinvalidem gelir bazen habersiz ama sorun degil benim icin ama kayinbabam gelmemeli zaten gelmiyorda bir iki kez oldu sadece. Kayinvalidem gece yarisida gelse sorun degil benim icin.

ben kaynanamla bir evde sadece 4 ay yasayabildim ve yeterince birbirimizden nefret ettik simdi ayriyiz gorusmuyoruz zaten biz evden gider gitmez evinin anahtarini degistirdi buda esime cok koydu artik ne biz gidiyoruz ne onlar geliyo esime sen git istersen senin annen baban diyorum oda cok kirildi yok boyle rahatiz diyo yani daha evimizi gormediler

üst katımdalar.ama böyle olması laubaliligi gerektirmez.evimede gelmez. eşime beni bi çay yapıp cagırmıyo diyomuş.20aylık evliyim beni her gün aglatan insan napıyım içimden gelmiyo valla ona elini veren kolunu alamaz o yüzden o fırsatı vermem.

Back
X