Kaynanası olanlar buraya!

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
Arkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar

Önceki konunuzda biraz dizginlediğinizi söylemiştiniz. Geri mi başladı? Ben azarlarım ''Sen utanmıyor musun anaokullu bebek gibi davranmaya, kendine gel biraz ağırdan sat kendini kaç yaşında adamsın'' diye. Hiç de çekilmez öyle sulu sulu yaa ıyyk.

Ya tabi çekilmez durup dururken gidiyo annesine sarıloyo şap şuppp öpüyo bes dakka boyunca çok soğuyorum

bide evlendikten sonra düşün nişanlını. Anneler daha da çok kıymete biner evlendikten sonra erkekler için..
ve nişanlının yaptığı hareket çok saçma kocaman adam ne gerek var, gerçekten çok tuhaf buldum.

Anasinin etegi altindan cikamamis bir insan musveddesi daha

Yani bu ne saçmalık ya. Yada amaç ne bakkk annemi çok seviyorum demek mi? Banane seversen sev beni neden kıskandırmaya çalışıyosun? Ben anca beni aldatıp baskasoyla yatma ihtimali olan kadından kıskanırım seversen sev annesi. Anneside kesin şöle düşünyo kız benden kıskanyo oğlumda kıskandırmak için yapıyo diye düşünüyor. Ama sadece ben ondan uzaklaşıyorum biraz ağırlık olması lazm erkek o kdr yapışkan olm

adam gidip annesini öpüyor başka birini değilya.Belki size bak ben sevdimmi böyle severim msjı veriyordur aklınca.

adam gidip annesini öpüyor başka birini değilya.Belki size bak ben sevdimmi böyle severim msjı veriyordur aklınca.
Yok öylw bi msj değil.. Öpebilir tabi severde ama bana nispet için yapması hoşmı bunı günde bes on kez yapması hiç samimi gelmiyor

Sizde öyle durumlarda telefonunuzla ilgilenin.
Ama tabi şimdi böyleyse evlenince daha bi ana kuzusu olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.. Zaten şimdiden bu kadar sorun pek hayırlı değil.. İnsan normal öper arada ama günde bes kez yapması hiç samimi değil altında bişey ararım ben
İnsanın zoruna gider bir sure sonra zaten hiç etik bir davranış değil

bide evlendikten sonra düşün nişanlını. Anneler daha da çok kıymete biner evlendikten sonra erkekler için..
ve nişanlının yaptığı hareket çok saçma kocaman adam ne gerek var, gerçekten çok tuhaf buldum.
Tuhaf tabi yani amaç ne acaba

İnsanın zoruna gider bir sure sonra zaten hiç etik bir davranış değil
Tabiki zoruma gidiyo onlar öpüşüp koklaşıyor ben sağa sola bakıyorum açıkca bak sana nispet yapıyoruz diyolar çok büyük ayıp terbiyesizlik ben yokken öp kokla ben varkenmi sevgin artıyor

Back
X