Kaynanasından Nefret edenler :@

Hazaldua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
5
2
1
35
Kaynanamdam nefret ediyorum. Ya allah aşkına bu Kaynanaların oğulları evlendikten sonra mı değerli oluyo onlar için. Resmen şeytana vicdansız birine dönüşüyolar. Ya o zaman neden istedin o kızı başta engel olsaydın. Kızı ailesinden ayırdınız kızlığını aldınız bunu eşe dosta bildirdiniz sonrada ayırmaya çalışıyosunuz. Allah böyle kaynanaların ağzını dilini bağlasın inşallah :(

Kaynanamdam nefret ediyorum. Ya allah aşkına bu Kaynanaların oğulları evlendikten sonra mı değerli oluyo onlar için. Resmen şeytana vicdansız birine dönüşüyolar. Ya o zaman neden istedin o kızı başta engel olsaydın. Kızı ailesinden ayırdınız kızlığını aldınız bunu eşe dosta bildirdiniz sonrada ayırmaya çalışıyosunuz. Allah böyle kaynanaların ağzını dilini bağlasın inşallah :KK43:
Aslında oğullarını evlendirdiklerinde kıymete bindiriyolar.Biz bakamıyıcaz ya sanki ondan yapıyolar benimkide neler neler yapardı.Değişmezlerde he istisnalar varmıdırbelki vardırda onlarda bizlere denk gelmedi.

En ıyısı uzak olcaksın bak bana 4 ay olmuştur kv yuzunu görmedım (Aynı mahallede oturuyoruz)
Yuvamı bozamaya çalışandan uzak olup Allah'a havale edicen.

Aslında çok isterdim onunla anlaşabilmeyı çokta çabaladığımı düşünüyorum ama bu saatten sonra yaptığı hiçbir şeyi unutamadığım için yüzüne bile bakmak gelmıyor. 3-4 sene sonra bır çocuğumuz olursa anca ozaman belki konuşurum oda ağzımın kenarıyla

Kaynanamdam nefret ediyorum. Ya allah aşkına bu Kaynanaların oğulları evlendikten sonra mı değerli oluyo onlar için. Resmen şeytana vicdansız birine dönüşüyolar. Ya o zaman neden istedin o kızı başta engel olsaydın. Kızı ailesinden ayırdınız kızlığını aldınız bunu eşe dosta bildirdiniz sonrada ayırmaya çalışıyosunuz. Allah böyle kaynanaların ağzını dilini bağlasın inşallah :KK43:
Aminnnnn nefrett ediyorummm bndee nefretttttttt:KK62::KK11::KK34::KK34::KK34::KK34:

Nefretin ötesi nefret ediyorum. Sayfalarca yazsam geçmez. Allah a havale ettim şu an içerde oturuyor sesini duymaya tahammül edemiyorum. Ama mecburum cocugum var

kızlar bir kayın valide olarak hayretle okuyorum yazılanları inanın iyiler kötüleremi denk geliyor dünyanın dengesi mi bu bilmiyorum zaman zaman bukadar sivri konuşanlara kızıyorum bir insan diğer bir insan için neden bu kadar kin dolar çok üzülüyorum rabbimin adaleti çok büyük herkes hakettiğini bulsun nedersiniz amin dermisiniz

Back
X