• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanasıyla beraber yaşamak zorunda olanlar:(

sulexsule

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
371
6
296
İstanbul
malesef maddi durumlar yuzunden kaynanamlarla beraber yasıyoruz ve benı hıc sevmeyen kaynımla benim gibi durumlarda olanlar varmı nasıl sabrediyorsunuz neler yasıyorsunuz bi anlatsam kitap olur diyenler dertlerimizi paylaşalım diyorum

durumumuzu toparlar toparlamaz arkamıza bile bakmadan kaçacağız hadi ben gelinim de oğlu bile yıldı artık o derece yani yaza kadar sabretmek zorundayız maalesef:(

biz bi hırsızlık olayı yasadık ve cok korktum evime giremedim 3 ay kayınvalidemlerle kaldık..
gözle görülür problemlerimiz yok ama benden 5 yaş büyük ve bekar görümceyle işimiz oldukca zordu..
kayınvaldemde tabi kızının yanlısıydı ister istemez gerilim olabiliyodu..
asla saygısızlık yapmam bişe sölediklerinde cevap vermem ve hamile olmama ragmen görümcem devirir kıcını yatar ben kayınvalideme yardım ederdim.. bebegimi kaybettim vee eşime syledim burda mutsuz olacagıma kendi evimde huzursuz olurum daha iyi..
kalktık evimize geldik.. suan gayet iyiyiz.. ev ev üstüne olmuyo gercektende.. sadeec kayınvalide-kayınpeder olsa belki çekilebilir dicem ama yok insanın kendi özeli kalmıyo..

Allah yaşamak zorunda kalanların yardımcısı olsun..

kayınvalidem surekli diğer oğlundan yana kaynımdan yanı iki oğlan arasında seçim yapıyor surekli eşime cok haksızlık ediyor hadı diyorum ben elim sana neden boyle davranıyor işte malasef bi süre daha katlanmak zorundayız bu durumlara sureklı etrafta benım dedıkodumu yapıyor işte soyle yapıyo boyle yapıyo diye aramıza mesafe koydum en sonunda gerekmedıkce muhabbete girmiyorum allahtan ev buyukte sureklı gormuyorum bı mutfakta işte

kayınvalidem surekli diğer oğlundan yana kaynımdan yanı iki oğlan arasında seçim yapıyor surekli eşime cok haksızlık ediyor hadı diyorum ben elim sana neden boyle davranıyor işte malasef bi süre daha katlanmak zorundayız bu durumlara sureklı etrafta benım dedıkodumu yapıyor işte soyle yapıyo boyle yapıyo diye aramıza mesafe koydum en sonunda gerekmedıkce muhabbete girmiyorum allahtan ev buyukte sureklı gormuyorum bı mutfakta işte
bu kaynalalar kendı kaynanalarından cekıyolar kendı gelınlerınede aynılarını yapıyolar :(:47:

evet biz nişanlıyken hep bundan bahsederdi ben cok cektım cektırmeyeceğim diye 2 ay olmadan başladı sorunlar sürekli konusuyor arkamdan olayı bıtırmıyor uzattıkca uzatıyor

bir süre daha birlikte yaşamak zorundaysanız eşinizi doldurmaktan vazgeçin.onlar ne olursa olsun ana-oğul:34:

Aaaaaaaaaay ginaaa geldi bu kaynananalardan bee:47::47::47:

sanki bi tek onlarin oglu insan:47: (tabi iyi olan kaynanalarda var ama Loto gibi bisey).

oğlu zaten farında herşeyin ben demeden diyor anlıyor zaten sorunda bu eşinin yanında olması annesı ona secım yap dedı malesef oğluna bunu bile dedi buyuk kavga cıktı kapılar carpıldı denırmı oyle birşey cok kırıldı eşim cok uzuldu

loto valla benım bı komsum vardı gelınını el ustunde tutardı bakma o da tan tersı cıktı kaynanası yaptıkça o itti ters mı olur hep ya kadir kıymet bılmezlere iyiler duser oysakı ıyı gecınmek varken su 3 gunluk dunyada of of

loto valla benım bı komsum vardı gelınını el ustunde tutardı bakma o da tan tersı cıktı kaynanası yaptıkça o itti ters mı olur hep ya kadir kıymet bılmezlere iyiler duser oysakı ıyı gecınmek varken su 3 gunluk dunyada of of

evet canim cok haklisin,ama baska imkaniniz yoksa birazcik daha disini sIk ve mümkün oldugunca cikarilmaya calisilan polemiklerden uzak durmaya calis,ve bosver esin kendisi görsün gercekleri,bak görüyorda!

sen yinede ona o hissi verme ailesinden rahatsi oldugunu asiri derecede,sonucta o da biliyor tabiki rahatsiz oldugunu bu durumdan.

amaaan duyma görme bilme...

çok zor oluyo bazen kaynanam duşmanmısım gibi bakıyor bana gozlerıyle yıyoyor sankı hele de kaynım onun için sanki ezeli düşman tabi yaşı daha kucuk bak kardeşim boyle yapma diyor eşim ileride evlenınce anlayacak ve yengenı uzduğun için üzüleceksın diyor ama bosuna konusuyor malesef:(

çok zor oluyo bazen kaynanam duşmanmısım gibi bakıyor bana gozlerıyle yıyoyor sankı hele de kaynım onun için sanki ezeli düşman tabi yaşı daha kucuk bak kardeşim boyle yapma diyor eşim ileride evlenınce anlayacak ve yengenı uzduğun için üzüleceksın diyor ama bosuna konusuyor malesef:(

Ahh ah insanlara bazi seyleri malesef anlatamiyorsun,konustukca konusup sonunda bosa konustugunu anliyorsun.

esin sana yar oluyorsa bosver digelerini,elbet o da ileride görür yaptigi hatayi,Allah sorar.

kaynınız neden sevmiyorki sizi yaşı küçükte olsa bişeyleri anlıyacak yaştadır abisi neyse sizde o sunuz bunu bilmiyorsa daha

Kaynın sıkı bir kötek istiyor anlaşılan, edepsiz ! görümce olsa kadın kadına en azından atışıyorlar derim ama kayın meselesi iğrenç ! :20: bide yengesine !

Allah korusun. Benden uzak olsunlarda ne halleri varsa görsünler. Ben ayrı şehirlerde yaşadığım halde katlanamıyorum kendisine...

cnm sen kaç senedir beraber yaşıyorsun ?
bende 1,5 yıldır beraberım zorunlu olarak.
bende kayınpeder gorumce kayın yok sadece kaynana var ama fenalık geldi
bayılazaaammmmm :52:

bu kaynalalar kendı kaynanalarından cekıyolar kendı gelınlerınede aynılarını yapıyolar :(:47:

Bu yoruma aynen katılıyorum..
çüni benim kaynanamda sürekli eskiyle yaşayan bi kadındı..
yok ben kaynanama baktım..
yok kayın babam aksiydide ben bilmem kaç sene baktım..
yok eskiden makinemi vardı ben şöle yıkardım şimdi gelinler prenses.
yok ben kaynana yanında bi de şukadar çocuk büyüttüm
ayy bıdı bıdı bıdıd bıdıd sürekli artık ezberlemiştim hepsini.

bide hani aylarca gelip kalıyodu sabah akşam dinliyodum ben bunları..
habure doğu - batı kıyaslaması gibi beni kendiyle kıyaslıyodu..

görüşmüyorum kafam rahat..:55:

Back
X