Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kaynalalar kendı kaynanalarından cekıyolar kendı gelınlerınede aynılarını yapıyolarkayınvalidem surekli diğer oğlundan yana kaynımdan yanı iki oğlan arasında seçim yapıyor surekli eşime cok haksızlık ediyor hadı diyorum ben elim sana neden boyle davranıyor işte malasef bi süre daha katlanmak zorundayız bu durumlara sureklı etrafta benım dedıkodumu yapıyor işte soyle yapıyo boyle yapıyo diye aramıza mesafe koydum en sonunda gerekmedıkce muhabbete girmiyorum allahtan ev buyukte sureklı gormuyorum bı mutfakta işte
kayınvalidem surekli diğer oğlundan yana kaynımdan yanı iki oğlan arasında seçim yapıyor surekli eşime cok haksızlık ediyor hadı diyorum ben elim sana neden boyle davranıyor işte malasef bi süre daha katlanmak zorundayız bu durumlara sureklı etrafta benım dedıkodumu yapıyor işte soyle yapıyo boyle yapıyo diye aramıza mesafe koydum en sonunda gerekmedıkce muhabbete girmiyorum allahtan ev buyukte sureklı gormuyorum bı mutfakta işte
loto valla benım bı komsum vardı gelınını el ustunde tutardı bakma o da tan tersı cıktı kaynanası yaptıkça o itti ters mı olur hep ya kadir kıymet bılmezlere iyiler duser oysakı ıyı gecınmek varken su 3 gunluk dunyada of of
çok zor oluyo bazen kaynanam duşmanmısım gibi bakıyor bana gozlerıyle yıyoyor sankı hele de kaynım onun için sanki ezeli düşman tabi yaşı daha kucuk bak kardeşim boyle yapma diyor eşim ileride evlenınce anlayacak ve yengenı uzduğun için üzüleceksın diyor ama bosuna konusuyor malesef![]()
çok zor oluyo bazen kaynanam duşmanmısım gibi bakıyor bana gozlerıyle yıyoyor sankı hele de kaynım onun için sanki ezeli düşman tabi yaşı daha kucuk bak kardeşim boyle yapma diyor eşim ileride evlenınce anlayacak ve yengenı uzduğun için üzüleceksın diyor ama bosuna konusuyor malesef![]()
bu kaynalalar kendı kaynanalarından cekıyolar kendı gelınlerınede aynılarını yapıyolar![]()