- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
Kizlar ben kaynanama cooook gicigim
bastan hersey iyiydi yada ben fark etmedim... Dogumum ardindan kadin bana gercek yúzünú gösterdi bebegim su an yedi aylik
onu benden annesinden kiskaniyor cocugumu ikide bir "annem"diye seviyor...bana taburcu oldugum gün bi kere hos geldin demedi gecmis olsun bile demedi elinde bi tabak yemek yanimiza geldi oglum acsindir sanada yapimmi yermisin diye sordu bana sezeryan oldu dogum kalktim kendim yemek yaptim cocugumu haaala daha emzirmeme karsi mama verseymisin oda bakarmis kendimize alistirmisiz bissiz durmuyormus isin kötúsü kayinpederde ayni gicik bútün telefonlarda oraaya buraya cocugumu huysuz diye anlatiyorlar anneme bile gitmemi istemiyolar...gicikligina esimle bazen o ise giderken gidiyor onunla birlikte eve dónüyorum ayni evde kaliyoruz birde o hatayi yaptigima inanamiyorum genc kizlar sakin önce al gülüm ver gúlüm cocuktan sonrada cocukdan degerlisi yok..bende istiyorum cocuk babanne dede bilsin ama bóylesinde abarti ellerinden gelse hic vermiyecekler bana cocugumu allaha sükúr bebisimde sevmiyor onlari kaciyor agliyor oh oh :):):):)