kaynanaya kına gonderme istegi?

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Eşimle aramda olmadık sorunlar açan o kadın. eşimle hiç bi problemim yokken ailesi yuzunden dustugum durum.. nasıl anlatılır ki? Sevmiyorum eşimin ailesini sevemiyorum o kadar cok sey yasadım ki sanki ogulları altın kaplama. Ayırdılar sonunda daha 4 aylık evliyim dizlerinin dibinde oturtamamışlardı ogullarını istedikleri gibi yonetemiyolardı simdi bu saatte beni aglatan evimde yalnız bsıma bırakan insanlara beddua etmeyeyim de nabayım? Konuşcak sıgıncak kimsem yok bu nasıl bi acı uyutmuyo yedirmiyo durmadan acı veriyo... mutsuzum iliklerime kadar. Yasadıklarım agır geliyo sorarsnız bi ailem var elbet ama herseyi hep kendim yaptım hep ayakta yalnız basıma durdum ailem herseyi yaptı maddi manevi o kv ise herseyi yıktı nabcam simdi bosanıcaz mı? Kafası karısık seklde aglamaktn baska bişi bulamayan bi ben varım... sadece mutlu bi yuva istedim ne maddi beklentilerim oldu ne de fazla bişey istedim cok severek evlenmedik eşimle arkadas aracılıgyla tanstık hayallerim hayatım paramparca oldu bni bu saatte aglatan insanlar huzurlu uyurken ben yalnız baasıma nabcagımı dusunuyorum agır geldi hersey hemde cok agır...
Soyle ozet geceyim eşimin ailesi merkeze 40 dklık bi yerde kalıolar 2 gun bzm eve geldler kalmya misafir ettik dun dugun vardı oraya gittik foto ceklmemek için eşim beni herkes içinde rezl etti telefonu tuttu fıralttı falan bagırdı hakaret etti dusunebilio musunuz dugunde insanların içinde onların akraabalarının dolu oldugu bi masada... aglayarak dısarı cktım kuzeni peşimden geldi boncuk boncuk dustu gozmden damlalar cok kırıldım bi ozur ble dilemedi eşim eve geldk bugunde saabh pknge gtcektik yolda yne beni azarldı bn cok kotu oldum surekli tersledi ğknkte kahvltı yapıldı ben yapmadm tabi iştahm kaçtı onlar yrdiler kv bi kere ble kızım noldu skma canını hadi ye demedi otrdu bi guzel karınlarını doyurdular sonra gdelm dedler mangal falan yaklmadı yani bnde kalktm hiç konşmadm eve geldk eşim kapıyı tekmeledi kilidi falan bozdu kv agznı acamyo ya oglum sen nabyosun diyemyo eşim ailesni bıraktı eve gtmş orda cay içmş utanmadanben evde koepk gbi aglarken. Sonra aramdı da ablasgl geldi esyalarnı alıp gttiler ole işte... hkkınızı hrlal edin uzun oldu

Son düzenleme:
Ne problemin oldu bu 4 ayda bilemiyorum ama hepimizde böyle sorunlar yaşanmıştır mutlaka..Ağlamak çözüm değil ne oldugunu anlatsan belki yardımcı olabiliriz.Bu yollardan geçtik çogumuz ..

Eşimle aramda olmadık sorunlar açan o kadın. eşimle hiç bi problemim yokken ailesi yuzunden dustugum durum.. nasıl anlatılır ki? Sevmiyorum eşimin ailesini sevemiyorum o kadar cok sey yasadım ki sanki ogulları altın kaplama. Ayırdılar sonunda daha 4 aylık evliyim dizlerinin dibinde oturtamamışlardı ogullarını istedikleri gibi yonetemiyolardı simdi bu saatte beni aglatan evimde yalnız bsıma bırakan insanlara beddua etmeyeyim de nabayım? Konuşcak sıgıncak kimsem yok bu nasıl bi acı uyutmuyo yedirmiyo durmadan acı veriyo... mutsuzum iliklerime kadar. Yasadıklarım agır geliyo sorarsnız bi ailem var elbet ama herseyi hep kendim yaptım hep ayakta yalnız basıma durdum ailem herseyi yaptı maddi manevi o kv ise herseyi yıktı nabcam simdi bosanıcaz mı? Kafası karısık seklde aglamaktn baska bişi bulamayan bi ben varım...

Eşinle ciddi anlamda problemin var mı? Yoksa evliliğini kurtarmaya bak derim.

Değmez... Yarın öbür gün, kendi yuvanız oturacak, belki evladınız olacak. Onlarsa gitgide yaşlanacaklar. Yuva yıkmaya inan ki değmez.

Eşinle sorun yoksa, yazıktır 4 aylık evlilik biter mi? İlk aylarda zaten çok sıkıntı olabiliyor. İnşallah düzelirsiniz...

Amaclarina bu kadar kolay ulasabildiklerine gore tek problemli olan esinin ailesi degilmis bence.
Arada bir esine de bir don bak derim.
Evet eşim aramadı bile msj atmştım cvp ble vermedi o ailesnin yanında mutlu huzrlu bnse aglamktan gozleri patlamş şekdle evmde yalnz basımaayım cok canm acıyo kim ister yuvasnı yıkmayı aama ben bi çare goremiyorum neyle ne için savascam bilemiyorm

Ne problemin oldu bu 4 ayda bilemiyorum ama hepimizde böyle sorunlar yaşanmıştır mutlaka..Ağlamak çözüm değil ne oldugunu anlatsan belki yardımcı olabiliriz.Bu yollardan geçtik çogumuz ..
4 aaydır her gun aglıyorum dısatı cıkaroz aglatır eve doneriz mutsuzluktan olcem aartık yine de yeni evlym die sesmi cıkarmadm beni herkesn içinde rezl eder kucuk dusurur ailesi varken kotu davranır onların yannda bi değişk oluyo eşim anlamıyorum. Bi çene var anlatamam eşimde susayım demez surekli bişeyler bulup laf soyler konuşur kv ordan doldurur gorumce ordan doldurur benm ustume salar cok sey varda anlatlcak bilemyorum deger mi

Evet eşim aramadı bile msj atmştım cvp ble vermedi o ailesnin yanında mutlu huzrlu bnse aglamktan gozleri patlamş şekdle evmde yalnz basımaayım cok canm acıyo kim ister yuvasnı yıkmayı aama ben bi çare goremiyorum neyle ne için savascam bilemiyorm
Sorun ne? Neden evde degıl aılesının yanında?

Uzuntunu cok iyi anliyorum ama bence esin ugruna mucadele etmeyi hak edecek biri degil anlattıklarına bakarak.

Eşimle aramda olmadık sorunlar açan o kadın. eşimle hiç bi problemim yokken ailesi yuzunden dustugum durum.. nasıl anlatılır ki? Sevmiyorum eşimin ailesini sevemiyorum o kadar cok sey yasadım ki sanki ogulları altın kaplama. Ayırdılar sonunda daha 4 aylık evliyim dizlerinin dibinde oturtamamışlardı ogullarını istedikleri gibi yonetemiyolardı simdi bu saatte beni aglatan evimde yalnız bsıma bırakan insanlara beddua etmeyeyim de nabayım? Konuşcak sıgıncak kimsem yok bu nasıl bi acı uyutmuyo yedirmiyo durmadan acı veriyo... mutsuzum iliklerime kadar. Yasadıklarım agır geliyo sorarsnız bi ailem var elbet ama herseyi hep kendim yaptım hep ayakta yalnız basıma durdum ailem herseyi yaptı maddi manevi o kv ise herseyi yıktı nabcam simdi bosanıcaz mı? Kafası karısık seklde aglamaktn baska bişi bulamayan bi ben varım... sadece mutlu bi yuva istedim ne maddi beklentilerim oldu ne de fazla bişey istedim cok severek evlenmedik eşimle arkadas aracılıgyla tanstık hayallerim hayatım paramparca oldu bni bu saatte aglatan insanlar huzurlu uyurken ben yalnız baasıma nabcagımı dusunuyorum agır geldi hersey hemde cok agır...
Off off esimin ailesini anlatiyorsun resmen ya bende biktim esimin ailesinden her defasinda ayircaklarini soyluyorlar bide Allah tan esim seviyoda dinlemiyo onlari vallahi bende biktim ya inan bak bugun yine bu sorunlar yuzunden sabahliyorum :( kelin ilaci olsa basina surermis derler ya ayni o durumdayim suan..1 seneden once bosanma davasi olmaz bi kere eger istemiyorsan onlari sevindirme bosanmayacagini soyle inadina canim ya bu kadar hemen pes etmeben 3 senedir mucadele veriyorum ya Rabbim kimsenin ahini kimsede koymaz merak etme seni cok iyi anliyorum.

4 aaydır her gun aglıyorum dısatı cıkaroz aglatır eve doneriz mutsuzluktan olcem aartık yine de yeni evlym die sesmi cıkarmadm beni herkesn içinde rezl eder kucuk dusurur ailesi varken kotu davranır onların yannda bi değişk oluyo eşim anlamıyorum. Bi çene var anlatamam eşimde susayım demez surekli bişeyler bulup laf soyler konuşur kv ordan doldurur gorumce ordan doldurur benm ustume salar cok sey varda anlatlcak bilemyorum deger mi
Yaşadıkların ağır tabi.Eşinin arkanda olması lazımki kimse seni ezemesin.Burda hata yapmış.Seni evde yalnız bırakması da iyi olmamış.4 aylık evlilikte nedir bu skınıtı anlayamadım ama arama hiçbir şeklde koca olarak o merak etsin seni o arasın..Ağlama daha çok yıpratma kendini sende bu adam düzelir mi düzelmez mi onu düşün.Kendin ne yapabilirsin. Onu düşün Bak çocuk içinde hareket etme.Tanımadan etmeden hamile kalanların sonunu da okuyorsundur burda..Eşin yola gelmeden çocuk düşünme..Şuankinden daha çok aglarsın yoksa.Daha da tepene binerler.

Soyle ozet geceyim eşimin ailesi merkeze 40 dklık bi yerde kalıolar 2 gun bzm eve geldler kalmya misafir ettik dun dugun vardı oraya gittik foto ceklmemek için eşim beni herkes içinde rezl etti telefonu tuttu fıralttı falan bagırdı hakaret etti dusunebilio musunuz dugunde insanların içinde onların akraabalarının dolu oldugu bi masada... aglayarak dısarı cktım kuzeni peşimden geldi boncuk boncuk dustu gozmden damlalar cok kırıldım bi ozur ble dilemedi eşim eve geldk bugunde saabh pknge gtcektik yolda yne beni azarldı bn cok kotu oldum surekli tersledi ğknkte kahvltı yapıldı ben yapmadm tabi iştahm kaçtı onlar yrdiler kv bi kere ble kızım noldu skma canını hadi ye demedi otrdu bi guzel karınlarını doyurdular sonra gdelm dedler mangal falan yaklmadı yani bnde kalktm hiç konşmadm eve geldk eşim kapıyı tekmeledi kilidi falan bozdu kv agznı acamyo ya oglum sen nabyosun diyemyo eşim ailesni bıraktı eve gtmş orda cay içmş utanmadan ben evde koepk gbi aglarken. Sonra aramdı da ablasgl geldi esyalarnı alıp gttiler ole işte

Yaşadıkların ağır tabi.Eşinin arkanda olması lazımki kimse seni ezemesin.Burda hata yapmış.Seni evde yalnız bırakması da iyi olmamış.4 aylık evlilikte nedir bu skınıtı anlayamadım ama arama hiçbir şeklde koca olarak o merak etsin seni o arasın..Ağlama daha çok yıpratma kendini sende bu adam düzelir mi düzelmez mi onu düşün.Kendin ne yapabilirsin. Onu düşün Bak çocuk içinde hareket etme.Tanımadan etmeden hamile kalanların sonunu da okuyorsundur burda..Eşin yola gelmeden çocuk düşünme..Şuankinden daha çok aglarsın yoksa.Daha da tepene binerler.
Ozet gectm bi ustte okursanız belki yardmcı olursunuz.. tsk ederim

Yaşı küçük mü eşinin bilmiyorum ama ufak gbi davranıyor.Yazık günah sana.Ne o öyle çocuk gibi eşyalarını alıyorlar sanki evlilik çocuk oyuncağı mıymış?Ailen bişey demedi mi?Az çok belli etmiştir evlenmeden önce ne densizmiş bu adam ya.

Yaşı küçük mü eşinin bilmiyorum ama ufak gbi davranıyor.Yazık günah sana.Ne o öyle çocuk gibi eşyalarını alıyorlar sanki evlilik çocuk oyuncağı mıymış?Ailen bişey demedi mi?Az çok belli etmiştir evlenmeden önce ne densizmiş bu adam ya.
28 eşim bebde 25im onlarda erkek cocugu cok onemli eşimde tek erkek olunca sımartmışlar evlenmden once ayrılmayı cok istedm ama nişanlıydk annem biraz karsı cktı belki dedim duzelir evlendk bi gun daha su gunde cok mutlu oldum diyemem her gun burnumdan gelir ve eşim bi kere ble aramaz nabtın nerdesn demez smdi annesglde bense evde yalnzm nabcagımı dusunuyorum ayrılmak care mi ayrılsam nabcam vs kafam o kdr karısıkki omur gecer mi bu insanla bilmiyorum babam ver madem dilekçeyi yapcak bsey yok sen blirsin dedi bn annemlre gtmek istemedm sıgamıyırum hiç bi yere bugun evdeoturup dusunmek istedm

Ozet gectm bi ustte okursanız belki yardmcı olursunuz.. tsk ederim
Yaşıtmışız da seninle eşin 20 21 yaşında falandır diye düşünüyordum.Ailesinin lafına bakan erkekten hayır gelmez.Anlattığın kadarıyla karakteri sağlam degil eşinin.İlk aylardan belli etmiş.Araba kullanırken eşim vites degiştirmeme kızdıgında bile ailesinin yanında ben onu 10 kat daha azarlıyorum.Susuyor.Ama senin eşinin yaptıgının yenilir yutulur tarafı yok..Ağlamak yerine iyi düşün.Ailenin yanına gidebiliyorsan git.Durma sende o korksun o pişman olsun.Psikopat çıkmış adam.

28 eşim bebde 25im onlarda erkek cocugu cok onemli eşimde tek erkek olunca sımartmışlar evlenmden once ayrılmayı cok istedm ama nişanlıydk annem biraz karsı cktı belki dedim duzelir evlendk bi gun daha su gunde cok mutlu oldum diyemem her gun burnumdan gelir ve eşim bi kere ble aramaz nabtın nerdesn demez smdi annesglde bense evde yalnzm nabcagımı dusunuyorum ayrılmak care mi ayrılsam nabcam vs kafam o kdr karısıkki omur gecer mi bu insanla bilmiyorum babam ver madem dilekçeyi yapcak bsey yok sen blirsin dedi bn annemlre gtmek istemedm sıgamıyırum hiç bi yere bugun evdeoturup dusunmek istedm
4 aylık evlisin haklısın tabi ama duygusal degil gerçekçi olmak lazım.Sen düzelebilecegine inanıyor musun.Ailesi karışmaz diyebiliyor musun önemli olan bu.Arkanda ailen varsa.Sende git yanlarına eşinide arama bakalım ne yapacak..

Back
X