Eşimle aramda olmadık sorunlar açan o kadın. eşimle hiç bi problemim yokken ailesi yuzunden dustugum durum.. nasıl anlatılır ki? Sevmiyorum eşimin ailesini sevemiyorum o kadar cok sey yasadım ki sanki ogulları altın kaplama. Ayırdılar sonunda daha 4 aylık evliyim dizlerinin dibinde oturtamamışlardı ogullarını istedikleri gibi yonetemiyolardı simdi bu saatte beni aglatan evimde yalnız bsıma bırakan insanlara beddua etmeyeyim de nabayım? Konuşcak sıgıncak kimsem yok bu nasıl bi acı uyutmuyo yedirmiyo durmadan acı veriyo... mutsuzum iliklerime kadar. Yasadıklarım agır geliyo sorarsnız bi ailem var elbet ama herseyi hep kendim yaptım hep ayakta yalnız basıma durdum ailem herseyi yaptı maddi manevi o kv ise herseyi yıktı nabcam simdi bosanıcaz mı? Kafası karısık seklde aglamaktn baska bişi bulamayan bi ben varım... sadece mutlu bi yuva istedim ne maddi beklentilerim oldu ne de fazla bişey istedim cok severek evlenmedik eşimle arkadas aracılıgyla tanstık hayallerim hayatım paramparca oldu bni bu saatte aglatan insanlar huzurlu uyurken ben yalnız baasıma nabcagımı dusunuyorum agır geldi hersey hemde cok agır...
Soyle ozet geceyim eşimin ailesi merkeze 40 dklık bi yerde kalıolar 2 gun bzm eve geldler kalmya misafir ettik dun dugun vardı oraya gittik foto ceklmemek için eşim beni herkes içinde rezl etti telefonu tuttu fıralttı falan bagırdı hakaret etti dusunebilio musunuz dugunde insanların içinde onların akraabalarının dolu oldugu bi masada... aglayarak dısarı cktım kuzeni peşimden geldi boncuk boncuk dustu gozmden damlalar cok kırıldım bi ozur ble dilemedi eşim eve geldk bugunde saabh pknge gtcektik yolda yne beni azarldı bn cok kotu oldum surekli tersledi ğknkte kahvltı yapıldı ben yapmadm tabi iştahm kaçtı onlar yrdiler kv bi kere ble kızım noldu skma canını hadi ye demedi otrdu bi guzel karınlarını doyurdular sonra gdelm dedler mangal falan yaklmadı yani bnde kalktm hiç konşmadm eve geldk eşim kapıyı tekmeledi kilidi falan bozdu kv agznı acamyo ya oglum sen nabyosun diyemyo eşim ailesni bıraktı eve gtmş orda cay içmş utanmadanben evde koepk gbi aglarken. Sonra aramdı da ablasgl geldi esyalarnı alıp gttiler ole işte... hkkınızı hrlal edin uzun oldu
Soyle ozet geceyim eşimin ailesi merkeze 40 dklık bi yerde kalıolar 2 gun bzm eve geldler kalmya misafir ettik dun dugun vardı oraya gittik foto ceklmemek için eşim beni herkes içinde rezl etti telefonu tuttu fıralttı falan bagırdı hakaret etti dusunebilio musunuz dugunde insanların içinde onların akraabalarının dolu oldugu bi masada... aglayarak dısarı cktım kuzeni peşimden geldi boncuk boncuk dustu gozmden damlalar cok kırıldım bi ozur ble dilemedi eşim eve geldk bugunde saabh pknge gtcektik yolda yne beni azarldı bn cok kotu oldum surekli tersledi ğknkte kahvltı yapıldı ben yapmadm tabi iştahm kaçtı onlar yrdiler kv bi kere ble kızım noldu skma canını hadi ye demedi otrdu bi guzel karınlarını doyurdular sonra gdelm dedler mangal falan yaklmadı yani bnde kalktm hiç konşmadm eve geldk eşim kapıyı tekmeledi kilidi falan bozdu kv agznı acamyo ya oglum sen nabyosun diyemyo eşim ailesni bıraktı eve gtmş orda cay içmş utanmadanben evde koepk gbi aglarken. Sonra aramdı da ablasgl geldi esyalarnı alıp gttiler ole işte... hkkınızı hrlal edin uzun oldu
Son düzenleme: