kaynanayla tanışma

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.583
16.121
823
4 aylık bir ilişkim var sevgilimin annesi çok merak ediyomuş beni hep beni soruyo getir bi görelim tanışalım diye sevgilimde onu bi şekilde onu oyalıyo daha erken acele etmeyelim diye o an susuyo sonra yine başlıyo getir şu kızı tanışalım:)bugün yine tutturmuş perşembe bize gitcez diye olmaz daha erken diyorum 15 dk oturu kalkarız diyo bıktım 2 aydır eve her gelişimde seni konuşuyoruz hep seni istiyo diyo (ilçede çalışıyo haftada 2 gün evde oluyo) zaten kurbanda bi tanışma olsun diye düşünüyoduk bunu bildiği halde tutturmuş getir diye. annemede dedim bu kadın çok meraklı durmadan beni görmek istiyo diye kayanalar gelinlerini merak eder diyo gidersende ellerini öp nasılsınız diye sor diyo şaşırdım kaldım gitme demesini beklerdim.
sevgilimde şimdi bana tavır yapıyo gitmicem dedim diye ben hep onun söylediklerinin tersinimi yapcakmışım

4 aylık bi ilişki için erken geldi bana..
özellikle kaynana-gelin muhabbeti
ama sen istiyorsan annen onayladıysa gitmende de bişey yok açıkcası..

acikcasi bana da 4 ay erken geldi..ama siz anlasiyorsaniz kesin de kararliysaniz aileler tanissin bayramdan sonra..cok merak ediyorsa gelsin:))

4 ay bencede cok erken acaba erkek arkadasın senden cok mu bahsediyor görmek istedi annende ne guzel git demiş benimki ayaklarını kırarım otur oturdugun yerde derdi:roflol:

resmiyete dökmeye niyetiniz yoksa gitmeye gerek yok

bir kere başladın mı gitmeye sürekli beklerler:kahve:

Bence de git,neden mi ?eğer ciddi düşünüyosan evliliklerde aile çok önemli...En az erkek arkadaşın kadar onlarla da uyum içinde olman gerekir...Nasıl bir aile olduklarını,senin ailenle aralarındaki farkı,arkadaşının annesinin tavırlarını iyi analiz edebilmek için git derim...Sana ve ailene uyumlu olabileceğini düşünürsen devam edersin yok tersi bir durum söz konusu olursa bu arkadaşlığı çok uzamadan bitirirsin....hayırlı olsun....

Ben aile ile tanısılmasına karsı degilim en azından az da olsa bazı seyleri görmüs olursun. Ama ciddi birseyler olacaksa gitmeni tavsiye ederim. Hakikaten sonra b..ku cıkıyormus cok duydum bu lafı yada sadece tanısmak amaclı git daha sonra tekrarlama tabii bu benim düsüncem.a.s

niyetimiz ciddi yılbaşından sonra aileler tanışsın diye düşünüyoruz bayramdada sadece biz tanışırız diyoduk ama kadın şimdi görmekte çok ısrarlı :) annemde ilk başlardı sertti tanımadığı için erkek arkadaşım abimle tanıştı buda annemin hoşuna gitti demekki gerçekten ciddi diye o yüzden böyle yumuşak konuşuyo

annesi oğlum sanıl bi kızla beraber diye merak etmiştir çok normal ama biraz erken sankiboshayallersmile

Tanışmak demek hemen evleneceksiniz demek değildir.
Gönlü rahat etsin istiyordur... yerimseniben
Git tanış ama samimi olup kaynana-gelin muhabbetine girme sakın derim ben... a.s

hayır bence hiç erken değil. ciddi başlayan ilişkilerde 4 haftada bile ailesini tanımaya başlayabilirsin. bence gitmelisin daha fazla kırma sevgilini. ama kız evi naz evi diyorsan bilemem.

eğer cok ciddi bi ilişikiniz varsa bence tanıs ama sınırını cizmeyide bil sonra cidden b... cıkıyo

Öncelikle 4 ay çok kısa bir süre.
Sana nacizane bir abla tavsiyesi; kayınvaliden ile seni istemeye geldiklerinde tanışmalısın canım.
Annenin onay vermesine de şaşırdım açıkçası.

neyse konu şimdilik kapandı ama daha kaç kere açılır Allah biliyo :roflol:

Back
X