Kaynanazedeyim yardım edin ?

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Ben gurbete gelin oldum severek evlendim eşim sonra tayinimizi isteriz derdi simdi kaynanam yanindan gitmemizi istemiyor düğün de iğne ucu kadar yardimci olmadı her masraf öbür geline yapıldı simdi kaynanam in evine herseyi biz aliriz oburleri en ufak yardım etmez ailemden uzaktayim özlüyorum gitmemizi istemezler bıktım ben ne yapıcam bilmiyorum esim beni dinlemiyor bu kadar bencilllik görmedim

Diğer gelinde mi sizinle

Ayrı oturuyoruz ama hep beraber gibiyiz esim yüzünden diger gelin uzakta rahat karışan yok hersey bana kalıyor

Ben gurbete gelin oldum severek evlendim eşim sonra tayinimizi isteriz derdi simdi kaynanam yanindan gitmemizi istemiyor düğün de iğne ucu kadar yardimci olmadı her masraf öbür geline yapıldı simdi kaynanam in evine herseyi biz aliriz oburleri en ufak yardım etmez ailemden uzaktayim özlüyorum gitmemizi istemezler bıktım ben ne yapıcam bilmiyorum esim beni dinlemiyor bu kadar bencilllik görmedim

Olay eşinde bitiyor aslında. O bu konudan rahatsız değilse ve seni dinlemiyorsa çok da yapabileceğin bişey yok bence.

Sen çalışıyor musun? Eğer kendi paranı kazanıyorsan sen de kendi ailene yardım edebilirsin anlayabilmesi için. Ama eşin pek anlayabilecek biri gibi gelmedi bana.

Aynı evde beraber mi oturuyorsunuz
Eğer öyleyse resti çek eşine ya beraber ya yanlız giderim de
Evin ayriysa çokta yapcak bişi yok sık sık ziyaret et aileni bunun için yuva yikilmaz,

Kimin ne düşünüp istediği cok da tın. Ailenizin yanina gideceksiniz tabi. Evliligi kurtarmak istiyorsanız da ayrı eve çıkın

Ayrı oturuyoruz ama hep aynı evdeyiz gibi rahat yok eşime anlatmaya calisiyorum sanki tek çocukları esimmmis gibi ben gidince buralardan ailem ne yapacsk diyo

O zaman evlenip kendi ailesini kurmaya calismasaydi. Ailesi onlarsa bırakın o gitsin. Tavrinizi koymaz her gun giderseniz bu şekilde cozemezsiniz

anlamadım kaynananızla beraber aynı evde mi yaşıyosunuz? Eğer öyleyse sizin almanız gayet normal değilmi?

O anlayışlı olmayacak. Sesinizi cikarmayip gitmeye devam ederseniz neden anlayışlı olsun ki. Hayir gelmiyorum biz bir aileyiz ve başbaşa olmaya ihtiyacımız var diyebilirsiniz. Ha anlamadı mi o zaman kendi tek gider

Tayin isticek olsa evlenmeden biseyler yapmaya calisirdi zaten snasinin yanindan gidesi yokmus kandirilmissiniz. Kaynana evinden zor cikarsiniz.

Bende anlamamisim ayri oturuyormussunuz. Siz ne diye kvnn evine herseyini aliyorsunuz yahu pes. Iki ev mi gecindirmek zorundasiniz. Su oglunun sirtina binen anne babalara pes diyorum pes. Kendilerine baktirmaya cocuk yapiyor iste bunlar. Hep ustlerinden gecinsinler zaten. Bir tanede bende var ama asla kuruş para verdirmem. Diger cocuklari baksin. Umurumda olmadı. Esinizi yola getirmeniz lazim. Bir cinnet lazim

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün mertebe mesafe koyun yoksa işler cigirindan çıkıyo

Ben artk öyle yapıcam tavsiyem bu yönde seni sevmesini asla bekleme kvler aşağı yukarı hep aynı

Aynı ilde ama farklı yerde oturuyoruz benim aileme cok uzagiz onun ailesine haddinden fazla yakınız kaynanam herseye burnunu sokar öbür gelinine bis3y demez her masrafı esim yapar ailemin yanına tayin istemesini istiyorum kaynanam eeşime izin vermiyor

Denedim bu seferde onlar geliyor rahat vermiyorlar

Acma kapıyı eşin evde yokken:)
Sorarlarsa uyuyor dum dustaydim vs bahane et
Geldiklerinde hiiç ilgilenme is yap mutfaktan çıkma oturma yanlarında yada tv izle internet e gir

Bence halledersin ben aile ile ayni mahalledeyim bazen hafta lara görüşmem

Back
X