- Konu Sahibi papatya6005
Selam kızlar bn dort bucuk yıllık evlıyım ve bır kızım var buyuk bır ılden ıs nedenıyle memleketımıze geldık ıkımızınde aılesı burada cok sukur.... Ve ben behcet hastasıyım ataklar halınde seyredıyor hastalıgım bazen agır bazen hafıf....kaynatam oglenlerı ıstn cıkınca bana yemege gelıyor takıııııı memlekete geldımızden berı yanı uc bucuk yıldır aralıksız...bzen haberım olmuyo bakıyom kapıda yemegım olmuyo bxen yapıyom sofra hazır adam glmıyo ısımı gucumu bırakıp sofra serıyom gelmıo...hastada olsam gelıyo yatamıom oturamıyom her oglen bende ymekte ne ısınde dıyeceksınız serbest nerede ıs bulursa ne tuaftır kı her ısı bızım eve ykın.. Ve ben bırgun yorulsam hastalıgım atak yapıyo ya yara cıkıyo ya vucudum sısıyo....kısacası ıstemıyorum artık emeklısı parası arabası var ıse gelıyosa ya karısının yanına gıtsın ya lokantaya arkadas benı neden dusunen yok snır kupune dondum artık...yaın kaynanamı arayıp ben bıraz rahatsızım babam oraya gelsın yemege demeyı dusunuyom ne dersınız....yapsam mı ...ha bana geleemegı zaman kaynanamn surat asılıyo sankı mcburum kocam sen ara de dıyo bana bırakı kndıne coktandır dıyoum de nolur dıye dıyemedı ama artık ona bırakmayp kendım halledcem...ne dersınız... Nolur bıseler dıyın.