• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynıımdan şikayetçiyim.. bayanlar lütfen bana akıl verin..

mutlx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
10
0
36
İstanbul
kızlar 3 aylık eviliyim.. daha nişanlı iken görümcemle kavga ettik görüşmüyoruz. sebep oydu kavga eşimin gözü önünde oldu...

eşim ve ben görüşmüyoruz.. şimdi ise kaynım askerde, 15 gün sonra geliyor.. kendisinden pek hoşlanmıyorum.. sürekli eşim ile gezmek

istiyor.. hep para harcatıyor.. sürekli gidip geliyor, izne geldiğinde bile bizden çıkmıyordu... sinir oluyorum.. ne yapcam bilmiyorum..

ben kalabalık ailede büyüdüm.. bu yüzden bana itici geliyor, yalnızlığı seviyorum... sakinliği... eşime istemiyorum desem diyicekki senin

yüzünden ailemden uzaklaştım ne yapsam bilemedim...:44:

saygı sevgı cercevesı ıcerısınde gorusmenız gerekıyor tabı kı.adam bunca yıllık kardesını evlendı dıye sılıp atamaz dımı.bu kadar bencıl olmaya gerek yok bence.bır yanlısı olursa uyarırsınız olur bıter.

doğru, ve kardeşine çok düşkün...seviyor yani....bu kezde aralarını bozmuş gibi olucam...

teşekkür ederim cevabınız için...

tabı aynen dedıgınız gıbı olur.aıle cok onemlıdır.sıze zararı olmayan ınsaları esınızden koparmayın.

Back
X