kaynım üzüntüden ölücek kızın annesi önce kızını asık ettirdi sonrada ayırdı...

minnacikkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
215
2
0
İstanbul
arkadaslar benim sorunum kaynım eşimin erkek kardeşi:( inanın haline cok üzülüyorum kendi kardesim gibi severim o zaman 19 yasında bundan 3 sene önce hepberaber eskişehire gittik orda akrabalarımız var.bu akrabanın komşusunun kızına asık olmuş kız 17 yasında ....kıza taktı kafayı kızda ona aşık olmuş sonrası mechul sık sık gitmeye basladı eskişehire akrabada kalmalar falan kimseyi dinlemedi..kızın annesi arıyordu durmadan gelsene nie gelmiorsun kızım üzülüyor onu üzme gelirken bişeyler getir falan kaynımda yazık cok saf kalplidir birde asık eli kolu dolu gidiiyordu bi kaç defa uyardım evlenicez dedi anneside istiyor dedi cok karışmak istemedim malum gelinim sonucta huyum kurusun bişey derse daha yüzüne bakamam..bıraktım benimle paylaşsın die olumsuz baktıgımı sölemedim...kız ona babam beni üni.göndericek evlendirmez.biz birlikte olalımki evlendirsin demiş.kaynım reddetmiş olmaz falan derken kız kanına girmiş ve o iş olmuş sadece 1 seferde degil o günden sonra defalarca..kaynım acık lise okuyor askere gitmemişti o zaman kız da küçük resit degil 17sinde tutturdu evlenicem die..kız kaçmış gelmş istanbula telefon etti kaynıma kaynımda aldıgı gibi bana getirdi annenin babanın haberi yok ilk otobüsle yolladım.bana kızdı neymiş kız kalıcakmış babasıda kaçtı die ikna olucakmış benimle 1 hafta konuşmadı gönderdim die sonra ögrendimki annesi kızı dövmüş...ama halda kaynımı ısrarla arıyor gelsene gezersiniz falan die ne alakaysa..bunu kayınvalidem duymuş birlikte olduklarını büyük ihtimalle esim söyledi.hemen telefon etti canım bu böyle olmaz bu kızı isteyelim böyle bi namussuzluga göz yumamam falan dedi bunlar evlenicekler ben bu kızın günahına girememyazıktır madem öyle bişey olmuş isteyelim dedi keske sen söyleseydin dedi bende sasırdım kaldım.bu aradad kaynımla kız habire kıskanclık kavgası yapıp duruyorlar gidince iyi gitmeyince kavga cıkarıyor kız böyle devam etti...kız hamileymiş ve cocuk düşürmüş annesi düşürtürmüş inanamadım...eskişehire gittik kayınvalidem kayınbabam esim kaynım ben...kızın babası demezmi benim kızım küçük üni.okuycak cocuk askerlik yapmamış daha küçüklr vermem dedi kayınvalidemde demezmi ilşki yasamıslar cocuk düşürmüş esiniz oglumu haftada 3 kre cagırmış kızınızla gezsin die gencler hata etmişler evlendirelim bu olay kapansın demiiş adam ne dese begenirsiniz benim kızım tertemiz iftira atmayın...kayınvalidem taktı tabi illaki evlendirelim o iş olmuş günahtır...kadın arıyor küfürler hakretler kızmı mahfettiniz basını yaktgınız cocuk düşürttürdüm dogurtturmadım o cocugu birsürü laf ben onlar gezsin die cagırdım falan.tabi kaynımla kız hala konuşuyolar böyle 2 sene knuştular buluştular.kaynım asskere gitti kız gittigi gün terketti ...ne bir ses ne bir haber kaynım defalarca aramış hat iptal annesinide aramış istemiyor seni demiş yeni hayat kurucak üni okuycak demiş kaynım 3 ay önce askreden geldi..hala seviyor ölücek acısından eskişehire gitti kzı görmüş bir deri bir kemik cökmüş vaziyette deli gibi olmuş dedi ama asık unutamıyor napıcaz bilemiyorum ....kfamız cok karışık ne yapmak gerekir hiç bilmiyoruzz

bu nasil bir aile yapisidir anlamadim, Ne demek gel kizimla gez toz sonrada kizimin basini yaktiniz ( o kizin basi oyle bir ailede dogmakla yanmis zaten ) kv nizde bukadar dertlenmesin kizin ailesi kabul etmiyor nasilsa kizlarini temiz olarak goruyor kayninizda askerde iken kendini tek eden zor zamaninda yalniz birakan bir kizi hala dusunuyo bir deri bir kemik kalmis diyo belki baska biri vardir yada yeni hayat kurup uni okucakya sinavi cok stres yapmistir neyse bence yoluna devam etsin kayniniz onune beksin arkaya degil,:37:

Bu ne bicim tuhaf olay ya?bir anne nasil kizini böyle kullanir?kaynanabda alem ha...demiyormu olay cikar ben nasil derim oglum kizinizla beraber olmus,kizda tuhafmis gibi geldi,tabi annesi öyle ise normaldir bu.

Bilemiyorum,tekrar istemeye gidin diyecegim ama...?

Bu ne bicim tuhaf olay ya?bir anne nasil kizini böyle kullanir?kaynanabda alem ha...demiyormu olay cikar ben nasil derim oglum kizinizla beraber olmus,kizda tuhafmis gibi geldi,tabi annesi öyle ise normaldir bu.

Bilemiyorum,tekrar istemeye gidin diyecegim ama...?

ah canım hemde ne tuhaf:)kayınvaldemde alem kadın son care dedi basladı konuşmaya ama ne olayı sakin sakin hiçbişey demedi kız tarafı o kıza üzülüyor annesinden kurtaramadımm diye çünkü kadını gördük bildigin deli öyle kadın baska erkeklerlede gezdirir

bidaha giderlerse kadın kovalar herhalde:)

Son düzenleme:
bu nasil bir aile yapisidir anlamadim, Ne demek gel kizimla gez toz sonrada kizimin basini yaktiniz ( o kizin basi oyle bir ailede dogmakla yanmis zaten ) kv nizde bukadar dertlenmesin kizin ailesi kabul etmiyor nasilsa kizlarini temiz olarak goruyor kayninizda askerde iken kendini tek eden zor zamaninda yalniz birakan bir kizi hala dusunuyo bir deri bir kemik kalmis diyo belki baska biri vardir yada yeni hayat kurup uni okucakya sinavi cok stres yapmistir neyse bence yoluna devam etsin kayniniz onune beksin arkaya degil,:37:

aynen öle tuhaf aile bi bilsen kızın piskolojisini bozmuş kadın kafasına peruk falan taktırmış...kaynım onun için üzülüyor aslında artık sevmek oldugunuda düünmüyorum ikisininde yasadıgı ilk ilşki ve baglılık onu verdigi üzüntü ve pişmanlık ...defalarca söyledimmm asla unutamam diyor yıkıldı

Hepsini ayni kefeye koymak istemem ama cogu boyle. Kadinin davranislarindan anladim gocmen oldugunu.

helal olsun canım valla söylemeden bildin böyle davranışmı olur bu nasıl insanlık insan kızını hiçmi düşünmez anlamadım..madem neden cagırıyorsun hediyeler aldırtıyorsun para göndertyorsun beklenti baska

Kaynınızla kız gerçekten mi birlikte olmuşlar, ne malum belki kızın annesinin uydurması. Bu arada ne karaktersiz anneymiş o yaa, kaynınızı çağırıyor gelirken de birşeyler getir diyor. Hey Allah'ım. Bence kaynınız evlenmeye mecbur değil. Hem zaten kızın annesi de vermekten vazgeçmiş. Kaynınız kendini mecbur hissetmesin. Nasıl kaıdn ne yapmaya çalışıyor anlamadım ki

Son düzenleme:
Keşke kız kaçtığında geri göndermeseydin babası inanırdı kayınvalidenizin dediklerine.Evlenmeleri daha kolaylaşırdı belki.Kaldıki kız kendi isteğiyle gelmiş.Ama neden ayrılmış anlayamadım.Bilmiyorum ya karışık durum.Kaynınız gittiğinde kızla konuşmuş mu?

aynen öle tuhaf aile bi bilsen kızın piskolojisini bozmuş kadın kafasına peruk falan taktırmış...kaynım onun için üzülüyor aslında artık sevmek oldugunuda düünmüyorum ikisininde yasadıgı ilk ilşki ve baglılık onu verdigi üzüntü ve pişmanlık ...defalarca söyledimmm asla unutamam diyor yıkıldı

Kizin ailesinden muzdarip oldugu kacip gelmesinden belli zaten ama birseye deginmek istiyorum o anne kayniniz askede iken kizini baska iliskilerede suruklemis olabilir diye dusunuyorum
:25:

Keşke kız kaçtığında geri göndermeseydin babası inanırdı kayınvalidenizin dediklerine.Evlenmeleri daha kolaylaşırdı belki.Kaldıki kız kendi isteğiyle gelmiş.Ama neden ayrılmış anlayamadım.Bilmiyorum ya karışık durum.Kaynınız gittiğinde kızla konuşmuş mu?

geri göndermesydim kızın yaşı tutmadıgı için kaynımın bası belaya girerdi kızda korkudan farklı bir ifade veriri isler dahada farklı boyutta olurdu .kız kaçmış ondan tuhaf ya sevse kaçmazki zaten konuşurdu kannesi kız kaynımla ilşkiye girdi diye cok dövmüş kızı kız cok aglyordu zaten son zamanlarda hergece dövüyormu kızını eşine inkar ettiler tabi korkudan..naptıklarıda mechul

Kizin ailesinden muzdarip oldugu kacip gelmesinden belli zaten ama birseye deginmek istiyorum o anne kayniniz askede iken kizini baska iliskilerede suruklemis olabilir diye dusunuyorum
:25:

öyle bir anneden hersey beklenir eşinee binbir yalan dolan inş öyle brşey olmamıştırkıza üzülürüm...ama kactıgında göndermeseydimde bu sefer hersey daha farklı olurdu ne bilim kötü hissettim şimdi kendimi göndermesem dahamı iyi olucaktı:8

bence kızı verselerdi hatta evlenselerdi de bu anne doğru durmaz
ayıramasa da huzursuz ederdi sürekli
bence iyiki vermemişler kızı
böyle aileyle akraba mı olunur:27:
bi de şu var
evet,toplumda genel kabul gören bi durum değil ama
birlikte oldular diye evlenmek zorunda da değiller:31:
kızı okutmak istiyolarmış(ki umarım öyledir)
kızın bu yaşta evlenmesinden çok daha iyidir bu
hem kaynınızın da yaşı küçük
bıraksın kız okusun da kurtulsun bu aileden:34:

bence kızı verselerdi hatta evlenselerdi de bu anne doğru durmaz
ayıramasa da huzursuz ederdi sürekli
bence iyiki vermemişler kızı
böyle aileyle akraba mı olunur:27:
bi de şu var
evet,toplumda genel kabul gören bi durum değil ama
birlikte oldular diye evlenmek zorunda da değiller:31:
kızı okutmak istiyolarmış(ki umarım öyledir)
kızın bu yaşta evlenmesinden çok daha iyidir bu
hem kaynınızın da yaşı küçük
bıraksın kız okusun da kurtulsun bu aileden:34:

,bende öyle diyorum bırak istemiyorlarsa sende isteme sen o insanlara anne baba diyicen yüzyüze bakıcan bu saaten sonra olmaz olsada onlar rahat durmaz huzursuz eder diyorum ama anlamıyor sanırım piskolojik destege ihtyacı oluack

Keske gondermeseydin diyen arkadaslara katilmiyorum o kadin basiniza buyuk belalar acabilirdi hem herseyde vardir bi hayir kizin terk etmesi daha iyi olmus yoksa annesi ortada biraktiniz diye yirtinirdi adeta vermiyomusta hem kizini sizde birakin okutsun, kayninizin gozunu biraz acin askerde iken annesinin neler yaptirabilecegini abisi anlatsin uygun bir dille

Kaynınızda da ne sabır varmış.
Kızdaki mantıkta tuhaf, birlikte olursak vermek zorunda kalırlar demiş.
Sanırım oda öyle bi aileden kurtulmak istemiş olabilir. :44:

Back
X