- Konu Sahibi minnacikkelebek
arkadaslar benim sorunum kaynım eşimin erkek kardeşi
inanın haline cok üzülüyorum kendi kardesim gibi severim o zaman 19 yasında bundan 3 sene önce hepberaber eskişehire gittik orda akrabalarımız var.bu akrabanın komşusunun kızına asık olmuş kız 17 yasında ....kıza taktı kafayı kızda ona aşık olmuş sonrası mechul sık sık gitmeye basladı eskişehire akrabada kalmalar falan kimseyi dinlemedi..kızın annesi arıyordu durmadan gelsene nie gelmiorsun kızım üzülüyor onu üzme gelirken bişeyler getir falan kaynımda yazık cok saf kalplidir birde asık eli kolu dolu gidiiyordu bi kaç defa uyardım evlenicez dedi anneside istiyor dedi cok karışmak istemedim malum gelinim sonucta huyum kurusun bişey derse daha yüzüne bakamam..bıraktım benimle paylaşsın die olumsuz baktıgımı sölemedim...kız ona babam beni üni.göndericek evlendirmez.biz birlikte olalımki evlendirsin demiş.kaynım reddetmiş olmaz falan derken kız kanına girmiş ve o iş olmuş sadece 1 seferde degil o günden sonra defalarca..kaynım acık lise okuyor askere gitmemişti o zaman kız da küçük resit degil 17sinde tutturdu evlenicem die..kız kaçmış gelmş istanbula telefon etti kaynıma kaynımda aldıgı gibi bana getirdi annenin babanın haberi yok ilk otobüsle yolladım.bana kızdı neymiş kız kalıcakmış babasıda kaçtı die ikna olucakmış benimle 1 hafta konuşmadı gönderdim die sonra ögrendimki annesi kızı dövmüş...ama halda kaynımı ısrarla arıyor gelsene gezersiniz falan die ne alakaysa..bunu kayınvalidem duymuş birlikte olduklarını büyük ihtimalle esim söyledi.hemen telefon etti canım bu böyle olmaz bu kızı isteyelim böyle bi namussuzluga göz yumamam falan dedi bunlar evlenicekler ben bu kızın günahına girememyazıktır madem öyle bişey olmuş isteyelim dedi keske sen söyleseydin dedi bende sasırdım kaldım.bu aradad kaynımla kız habire kıskanclık kavgası yapıp duruyorlar gidince iyi gitmeyince kavga cıkarıyor kız böyle devam etti...kız hamileymiş ve cocuk düşürmüş annesi düşürtürmüş inanamadım...eskişehire gittik kayınvalidem kayınbabam esim kaynım ben...kızın babası demezmi benim kızım küçük üni.okuycak cocuk askerlik yapmamış daha küçüklr vermem dedi kayınvalidemde demezmi ilşki yasamıslar cocuk düşürmüş esiniz oglumu haftada 3 kre cagırmış kızınızla gezsin die gencler hata etmişler evlendirelim bu olay kapansın demiiş adam ne dese begenirsiniz benim kızım tertemiz iftira atmayın...kayınvalidem taktı tabi illaki evlendirelim o iş olmuş günahtır...kadın arıyor küfürler hakretler kızmı mahfettiniz basını yaktgınız cocuk düşürttürdüm dogurtturmadım o cocugu birsürü laf ben onlar gezsin die cagırdım falan.tabi kaynımla kız hala konuşuyolar böyle 2 sene knuştular buluştular.kaynım asskere gitti kız gittigi gün terketti ...ne bir ses ne bir haber kaynım defalarca aramış hat iptal annesinide aramış istemiyor seni demiş yeni hayat kurucak üni okuycak demiş kaynım 3 ay önce askreden geldi..hala seviyor ölücek acısından eskişehire gitti kzı görmüş bir deri bir kemik cökmüş vaziyette deli gibi olmuş dedi ama asık unutamıyor napıcaz bilemiyorum ....kfamız cok karışık ne yapmak gerekir hiç bilmiyoruzz