kaynım yuzunden esımle kavga ettık

Canım ıstıyerek degıl tırnaklarım baya uzun
tırnak uzatmanın zararları temalı bir başlık olaydı daha iyi anlardım zaar..
birde evlenip yurt dışına giden bir insan dilini bu kadar çabuk unutamaz,unutursa yazık yani...

bu nasıl bir anlatım tarzı ya 'kaynım turkıyeye donunce kaynım salonun basnda kalıuor ' bu ne demek insanlar burda iki saat sizi anlamak için uğraşıyor önce okuyun bi yazdığınızı öyle paylaşın bize kaç tane kaynının olduğunu anlatamadın daha ne diyelim biz sana bu anlatım tarzınla istiyosan sen o takıyı biraz zor alırsın adam anlayamamıştır bile senin ne istediğini..
Ne bu siddet bu celal ..

Anlamadıysan konudan cık....
Belliki birileri sizi sinirlendirmiş ..
Gelip bana catıyorsunuz .... tek tek yazdım anlaslmıstır umurım

Son düzenleme:
o zaman senden özür dilerim askimesim fakat istersen fevkalade yazabiliyorsun eleştiriye açık bir durum bu biraz daha özen gösterirsen anlayabiliriz..mesela şu an sinirin geçti konunu düzenleyebilirsin değil mi ;)
Ana dilim turkce degil zaten

arkbyull, post: 36838995, member: 623498"]o zaman senden özür dilerim askimesim fakat istersen fevkalade yazabiliyorsun eleştiriye açık bir durum bu biraz daha özen gösterirsen anlayabiliriz..mesela şu an sinirin geçti konunu düzenleyebilirsin değil mi :KK66:[/QUOTE]

Duzeltebilirim ewet ama mune bişey demesin degıstrcm dıye

o zaman senden özür dilerim askimesim fakat istersen fevkalade yazabiliyorsun eleştiriye açık bir durum bu biraz daha özen gösterirsen anlayabiliriz..mesela şu an sinirin geçti konunu düzenleyebilirsin değil mi :KK66:

arkbyull, post: 36838995, member: 623498"]o zaman senden özür dilerim askimesim fakat istersen fevkalade yazabiliyorsun eleştiriye açık bir durum bu biraz daha özen gösterirsen anlayabiliriz..mesela şu an sinirin geçti konunu düzenleyebilirsin değil mi :KK66:

Duzeltebilirim ewet ama mune bişey demesin degıstrcm dıye[/QUOTE]

İçerik silmek yasak diye biliyorum. Zaten konunuz da anlaşıldı, siniriniz yatıştı, eşinizle durumu da düzelttiniz. Bundan sonra eşinize karşı biraz daha makul olun, belki bir gün eltinizin çok istediği bir şeyi eşiniz size alacak, belli olmaz bu işler.

Canım o yazann ellerine saglık aynen bole oluyor yok üzür diledik birbirimizden gitmedim canım gitseydimde bitirirdim.
ama gıtmedim tespitlerin aynen bu yönde

Barışmaniza sevindim...dikkat et bir daha dikkat et haklı iken haksız olma:KK66:

baştan söyleseydin keşke arkadaşım nerden bilelim biz biraz da bizi anla vakit geçiriyoruz konularla biraz anlamak bizimde hakkımız okuma demekle olmuyor öyle..
Duzelttim canım duzelt deseydin duzeltırdim niye sinirlendin ki:KK61:
duzelttım insallah anlatabilmişimdir...

Bana suçlu siz gibisiniz geldi bir takı için evliliğini riske atmışsın, değmez..
Neyse barışmıssınız gözünüz aydın..

Back
X