Merhabalar. Cok kisa özet geceyim.Kaynim sezonluk calismaya geliyor. Belki hormonlarimdan dolayi boyle hissediyorum bilmiyorum ama hareketleri konuşması herseyi beni rahatsiz ediyor. Bir sure ayni evde kalmak zorunda kaldik. Esim, kaynim ben.. cok vurdumduymaz. Evli cocugu var iki tane Allah bağışlasın ama bir isi yok, isi olsun diye cabasi yok, gayreti yok. Esimle yillardir ayriydilar yeni görüşmeye basladilar birbirleriyle. Yurt dışında yasiyor sezonluk calismaya geliyor esim is ayarladi.
Sigarasi ev kirasi hepsi esimin üstünde. Yillardir görüsmüyorlar kardesler diye birsey demedim bu duruma. Gitti memleketine esim yine gelsin diye ugrasiyor. Ben bazen fesatca mi düşünüyorum diyorum kendi kendime kiziyorum, kendimi sucluyorum ama bende isten ciktim simdi esim tek calisacak bebeğimiz gelecek.. kardesi desen esime guveniyor her konuda. Parasi sigarasi yokken gidip cok rahat markete borc yapiyor. Her gun bir paket sigara iciyor. Ya çok düşüncesiz cok rahat. Kendini gelistirse o da yok. Cok konustu esimde bende, cok cabaladik ama değişmiyor. Kro ağzıyla konusuyor. Esim de bu konuda bisey demiyor. Kardesi kirilacak diye bende bisey demiyorum huzursuz olmak istemiyorum. Ne sekilde esime kirmadan bu durumu soyleyebilirim bilmiyorum

bi akil verin yaa

(