• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynima haksızlık mi yapıyorum bilmiyorum :(

Ayni evde buyuk

Ayni evde buyuk konuşmayım ama bir daha zor.. kesinlikle kabul etmem bu sefer.
kendi ailem de bu durumdan sıkıldığımi görüyor. En son annem bu sebepten araniz bozulursa eşine bir cift lafim var deyip duruyor..
İnsanlar ne kadar düşüncesiz olmuş.. Eltinin de rahatlığına hayran kaldım..

Sorumsuz insan her yerde ve her koşulda sorumsuz ne yazık ki. Böyle adamlar evlenmesin ya cidden bide evlenip çoluğunu çocuğunu karısını yıkmasın başkalarının üzerine. Aynı sorumsuzdan bizde de var bir tane. Çalışmaya çalışıyor ama çalıştığı ettiği nereye gidiyor anlamıyorum. Aynı işi benim kocam yapıyor yetiriyor ama o bi başına yetemiyor. Bi ton borcu var, ben ağzımı açıp konuştuğum zaman eşim o borç onun değil arabanın haliyle de benim diyor. Çıldırmama ramak kaldı zor dayanıyorum. Bebeğimiz olacak nasipse ama abisinin borçlarını kapatmaktan 1 çorap almadık daha. Allahtan çalışıyorum yoksa nolurdu halimiz :KK43:

İnsanlar ne kadar düşüncesiz olmuş.. Eltinin de rahatlığına hayran kaldım..

onun rahatlığına bende hayranım.. küçük kızına söylettiriyor arkadan sesi gelio; baba bana mont al de diye.. Babası alamıcak kim alacak eşim alacak. Gerçekten çıldırmama az kalmıştı

Sorumsuz insan her yerde ve her koşulda sorumsuz ne yazık ki. Böyle adamlar evlenmesin ya cidden bide evlenip çoluğunu çocuğunu karısını yıkmasın başkalarının üzerine. Aynı sorumsuzdan bizde de var bir tane. Çalışmaya çalışıyor ama çalıştığı ettiği nereye gidiyor anlamıyorum. Aynı işi benim kocam yapıyor yetiriyor ama o bi başına yetemiyor. Bi ton borcu var, ben ağzımı açıp konuştuğum zaman eşim o borç onun değil arabanın haliyle de benim diyor. Çıldırmama ramak kaldı zor dayanıyorum. Bebeğimiz olacak nasipse ama abisinin borçlarını kapatmaktan 1 çorap almadık daha. Allahtan çalışıyorum yoksa nolurdu halimiz :KK43:
Allah sizinde yardımcınız olsun.. Gerçekten insan çok sıkışıyor. Gerçekten herkes bazen bizim kadar düşünceli olmuyor. Ben olsam acaba yük mü oluyorum diye düşünürüm. O kadar rahatlamış ki artık bizden para istiyor kontorüm bitti diyor. Yani kaç yaşında adam bu derece rahat.

Allah sizinde yardımcınız olsun.. Gerçekten insan çok sıkışıyor. Gerçekten herkes bazen bizim kadar düşünceli olmuyor. Ben olsam acaba yük mü oluyorum diye düşünürüm. O kadar rahatlamış ki artık bizden para istiyor kontorüm bitti diyor. Yani kaç yaşında adam bu derece rahat.

Amin ama ben bunun bir kurtuluşu olduğunu sanmaktan vazgeçtim artık. Koca adam olmuş ama başının çaresine bakamayan insanlar bunlar. Yani en son sinir krizi geçirip ağzıma ne geliyorsa sayıcam o olacak. Şuanlık sabredip bekleme aşamasındayım. :KK14:

Amin ama ben bunun bir kurtuluşu olduğunu sanmaktan vazgeçtim artık. Koca adam olmuş ama başının çaresine bakamayan insanlar bunlar. Yani en son sinir krizi geçirip ağzıma ne geliyorsa sayıcam o olacak. Şuanlık sabredip bekleme aşamasındayım. :KK14:
Eşlerimizle mutsuz olmamak için bunu yapıyoruz ama bende ne zaman kadar sabredebilirim bilmiyorum.. Bende en sonunda ağzıma ne geliyorsa sayıcam.. Ama belki de beklemek daha yanlış yaa. Çünkü insan bekledikçe daha da doluyor. Şahsen ben daha çok şişiyorum gibime geliyor :KK53:

Eşlerimizle mutsuz olmamak için bunu yapıyoruz ama bende ne zaman kadar sabredebilirim bilmiyorum.. Bende en sonunda ağzıma ne geliyorsa sayıcam.. Ama belki de beklemek daha yanlış yaa. Çünkü insan bekledikçe daha da doluyor. Şahsen ben daha çok şişiyorum gibime geliyor :KK53:

Aynen öyle ama şuan patlasam belki haklıyken haksız olucam ama patlarsam öyle bir patlayacağım ki kendi bile hak verecek bana :KK53:

evli bir adam tek başına neden sizde kalsın ki ya çok saçma helede böyle başkaları üstünden geçinen bir tipse en kötü sigara 5 lira desen 1 ayda sen o parayla çocuğuna neler alırsın :)

ben olsam çıldırırdım heralde. her ne kadar eşinizin kardeşi de olsa rahat edemez ki insan.bayan olsa neyse dicem ama erkek sonuçta. eşinizin bu konuda sizi anlaması gerekiyor. kaldı ki bir de hamilesiniz siz.

evli bir adam tek başına neden sizde kalsın ki ya çok saçma helede böyle başkaları üstünden geçinen bir tipse en kötü sigara 5 lira desen 1 ayda sen o parayla çocuğuna neler alırsın :)
Ve cocukları da var.. Çalışmak için geliyor. Eşim iş buluyor. Calısıp biriktirip memleketine götürüyor. Memleketinde iş kalmadı sanırım :/

7 Tl'lik sigara içiyor. aylık yaklasık 250 tl para. Diyorum ya kendısı için gayret emek olsa benımde gozumde değil ama boş yanı ne yapsak boş.

Her ailede böyle asalaklar var çocuk sayısı artıkça böyle evlat da kaçınılmaz oluyor , yaşlanınca ana baba çocukların başına kalıyor

Her ailede böyle asalaklar var çocuk sayısı artıkça böyle evlat da kaçınılmaz oluyor , yaşlanınca ana baba çocukların başına kalıyor

Merhabalar. Cok kisa özet geceyim.Kaynim sezonluk calismaya geliyor. Belki hormonlarimdan dolayi boyle hissediyorum bilmiyorum ama hareketleri konuşması herseyi beni rahatsiz ediyor. Bir sure ayni evde kalmak zorunda kaldik. Esim, kaynim ben.. cok vurdumduymaz. Evli cocugu var iki tane Allah bağışlasın ama bir isi yok, isi olsun diye cabasi yok, gayreti yok. Esimle yillardir ayriydilar yeni görüşmeye basladilar birbirleriyle. Yurt dışında yasiyor sezonluk calismaya geliyor esim is ayarladi. Sigarasi ev kirasi hepsi esimin üstünde. Yillardir görüsmüyorlar kardesler diye birsey demedim bu duruma. Gitti memleketine esim yine gelsin diye ugrasiyor. Ben bazen fesatca mi düşünüyorum diyorum kendi kendime kiziyorum, kendimi sucluyorum ama bende isten ciktim simdi esim tek calisacak bebeğimiz gelecek.. kardesi desen esime guveniyor her konuda. Parasi sigarasi yokken gidip cok rahat markete borc yapiyor. Her gun bir paket sigara iciyor. Ya çok düşüncesiz cok rahat. Kendini gelistirse o da yok. Cok konustu esimde bende, cok cabaladik ama değişmiyor. Kro ağzıyla konusuyor. Esim de bu konuda bisey demiyor. Kardesi kirilacak diye bende bisey demiyorum huzursuz olmak istemiyorum. Ne sekilde esime kirmadan bu durumu soyleyebilirim bilmiyorum :KK43: bi akil verin yaa :KK43:(

Görümce olsa neyse de kayın nedir yahu, hamileymişsin birde ayaklarını uzatıp sere serpe nasıl dinleniceksin evde... Heleki sigara parasını bile başkasına yıkacak kadar sorumsuz bir insan... Eşinle açık açık konuş kırılmaya hakkı yok ki, yani eşin düşünüyor mu "erkek kardeşim gelip kalınca karım rahat edebilir mi acaba diye?"

Arkadaşlar her ne olursa olsun insan eti ağır derler. Misafirlik 3-5 gün en fazla 1 hafta olmalıdır bence.
Herkesin evinin bir düzeni var ayrıca karı koca mahremi var.
Ben yatılı misafire karşıyım. Kim ne derse desin vallahi...

Kusura bakmayın ama eşiniz de tuhaf. Kardeşte bir yere kadar. Candır kandır ama siz aile olmuşsunuz artık. Önce kendi ailesi gelmeli. Eşim hamile kardeşimin yanında rahat edebilir mi edemez mi diye düşünmez mi insan. Bu nasıl bir rahatlık ilginç. Konuşun eşinizle ne anlarsa anlasın. Aman o kırılmasın aman bu kırılmasın derken bizler kırılıyoruz da kimsenin umurunda olmuyoruz.

Şükür aynı evde yasamiyoruz.. Kesinlikle haklisiniz. Internetten kendi memleketinde is ariyorum şimdi :/

Back
X