Kaynima karsi hislerim...

kendimekizdim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
8
1
0
35
Ankara
Oncelikle bu benim ikinci uyeligim. Mune ye mesaj attim ikinci uyeligim icin cunku ilk uyeligimin bu sacma duygularim nedeniyle anilmasini istemem.

Basliktanda anlasildigi gibi kaynima karsi anlamsiz duygu patlamasi yasiyorum. Duygularima engel olmaya calisiyorum ama malesef... Hatta kayniminda bana karsi hislerinin oldugunu dusunuyorum.

Gecen kv lerdeyim. Kaynim da cikti. Cikma sebebi de hayatta yapmayacagi tarzdandi. Yani 4 yilkik evliliimde kaynimin bu bahaneyle kvlere ciktigini gormedim. Sik sik goz goze bakismalarimiz oldu. Surekli oglumla ilgilenip onun hakkinda konusmak istemesi de cabasi...

Evine inerken bile kucagimdaki oglumla ilgilenmesi....

Ne bileyim yazacak cok sey var bana bu dusunceleri yasatan...

Allah a yalvariyorum ki sacma sapan dusunceleri aklimdan cikarsin.

Evine gitmiyorum,mumkun oldugu kadar ayni ortamda bulunmamaya calisiyorum ama olmuyor... Sanki hersey tersi... Gormemek istemedikce gormelerim,bizi caya davet etmeleri surekli....

Aklima gelmisken pazar gunu kv lere kahvaltiya cikacagim. Bi baktim kaynimda oglunu kucagina almis cikiyor. Neyse dedim tesaduf..
Sonrasinda cayi esinden degil benden istemesi,surekli oglumla ilgilenmesi kendi cocuklari dururken....

Kaynim bizimle ilgilendikce bende kahretsin ki ona karsi duygular olusuyor...

Gorunurde bisey olmasada kendimi esime ve eltime en onemlisi cocuklara karsi ihanet etmis hissediyorum.

Cok cikmazlardayimmm... Bu dusunceden kurtulmak istiyorum ama kendimce yol bulamiyorum. Sizlerinde onerilerinizi bekliyorum kendimden tiksinmeye hatta nefret etmeye basladim.

Surekli kiyafetime karismasi (bu sana yakismis bu yakismamis demesi), surekli bana esimi kotulemesi ( x den 50 yasinada gelse bir cacik olmaz gibi gibi sozlerini yanimda sarfetmesi),denize gideceklerinde beni israrla cagirmasi (ki bu biraz evvel aklima geldi),cocugu yerde degilde genellikle benim kucagimda sevmesi (yerde oynayan cocuk daha rahat sevilir),esimden once eve gelip her aksam bizim zile basmasi (esimi soruyor ki esim arabasiyla ise gidip geliyor), her sabah ise giderken kapimiza vurmasi (esim seslensede ben kapiyi acana kadar zile basmasi -esime soyluyorum sen bak ama yataktan kalkipta bakmasi zor geliyor ya) gibi gibi....

Bunlar son uc aydir(deniz olayi haric) surekli olan seyler. Konunun basinda sadece yasanilan bir haftayi yazmistim.

Kaynimin belki benim dusuncemle bana karsi bu sekilde davranislari ona karsi his sahibi olmama zemi hazirladi

Dusuncesinin bile hata oldugunu biliyorum ama engel olamiyorum.
Esime ve cocuguma siki siki baglanmaya calisiyorum ama
aklimdan kaynimi atamiyorum.
Bu konuyu da buraya acmamin sebebi benim bu sacma sapan dusunceden nasil kurtulacagim sorusuna yardimlarinizla cevap bulmak...

Son düzenleme:
Eşinizin kardeşinin davranışlarını kesinlikle size karşı hisleri olduğuna yormamaktan başlayın bence işe. Sizin çocuklarınızı seviyor olabilir çünkü onlar yeğenleri. Önce bunu aklınızda bir oturtun. Ona karşı hislerinizin ne kadar yanlış olduğunu zaten söylemeye hiç hiç gerek yok, siz de biliyorsunuz.

İnsanların başına neler neler geliyor yadırgamak kınamak bizim haddimize değil ama fikirlerinizi hislerinizi dizginlemeye çalışmak zorundasınız bence. Onlardan uzak durarak yapmaya çalışın derdim normalde ama çok yakınsınız, görüşmemeniz yanlış anlaşılabilir, bir sıkıntı olduğu düşünülebilir.

Korkunç bir durum. Evinizi taşıyın derim. Hemde aynı binada olmanız, iç içe olmanız hiç iyi değil.

eşin yok mu?
varsa hayattaki en kötü şeylerden birini yapmaya meyillisin açıkcası dikkat et aile faciasına neden olma

bu düşüncelerinizden kaynınızın sizden hoşlandığınızı nasıl çıkartıyorsunuz hayret,
1-adam yeğenini sevemez mi?
2-denk gelmiştir sizden çay istemiştir bunda da bişi göremedim
3-pazar kahvaltısına onun oğlunu alıp kv çıkması demişsiniz kv niz onları da çağırmış olamaz mı?

bence siz öyle olmasınız istiyorsunuz ve senaryolar yazıyorsunuz ama tehlikeli sularda yüzüyorsunuz kendinize gelin...

Son düzenleme:
şok şok şok..... okurken ben mi yanlış anlıyorum acaba hissine kapılarak okudum ama yorumları da görünce yanlış anlamamışım ne yazık ki. insanın kaynı kardeşi gibidir yaa nasıl böyle birşey hissedilir bence bir psikologdan destek alın

Bence sacma sapan dusuncelrr yunden yuvani dagitma derim ben cocuklarnin gozunde kotu bir anne olma ve o adamn karisini cocuklarimi dusun...senin cocuklarini tabiki sevecek. kndi cocuklarini da evnde seviyordur ama sen bndan bile bir anlam cikarm amcalari soucta hem sen yanlos anliyor olamazmsin...sizi caya cagirabilir evet kardesi vr karisini cagiriyor sonucta bide adam sizin bakislarinizdan rahatsz olduda acava bak bn evliyim diemi cagiriyo acaba orasida var tbi.biri karisi durrken bnden cay istese bn ondan duygusal bisr cikarmam bni kendi ve karisi onunde hizmet ettriyo die duunurum ona kiyamiyor bile derim vala

Bence kayninizin davranislarinizi yanlis yorumluyorsunuz....

Olmasini istediğiniz gibi düşünüp ona uyduruyorsunuz...

Bir kac ay uzak durun ayni ortama girmeyin o sakinmiyorsa siz sakinin...

Ve esinizle daha çok zaman geçirin... Bu duygu patlamaniz sonunce düşüncelerinizin bile vicdan azabı buyuk olur...

yapma canım yaa duygularına hakim ol oda evliymiş çocuklarınız varmışş yazık kaynın kardeş abi gibi olmalı bence eşini sevmiyormusun neden böyle dugulara girdin :44::44::44: uzak durmaya çalış kaynından sen gözlerine bakmazsan oda yüz buluıp bakamaz

deylayt;

inan ki kendimden nefret ediyorum bu dusunce sebebiyle ancak ne kadar uzak durmaya calissam da kaynim dibimde...

sanki bahaneler bulup beni gormeye calisiyor. Dun kvlerdeyiz ben balkona ciktim tel gorusmesi yapmak icin bi baktim kaynim da balkonlarinda.Hemen iceri girdim 5 dk sonra kayynim geldi kvlere...

Bu dusunceler bende iki uc aydir var. Cunku kaynim son uc aydir heryere beraber gitmemizi ister. Esim yoksa bile beni davet eder. Hatta aklima birden yaz ayi geldi. Kaynimlar ve kvler denize gidecekler kaynim bizide davet etti. Esim isim var gelemem dedi ancak kaynim o zaman esin gelsin dedi evde cani sklmasin,cocuk icinde degisiklik olur dedi.

Bilmiyorum sizden tek ricam bu vesveseden nasil kurtulurum.

her şey senin beyninde bitiyo
mümkünse bakma bi daha gözlerine
yarın bir gün sen vazgeçersin o devam eder seni rahatsız etmeye
karşına gelmesin bu bakışların
kocana karşı eşinde bana meyilliydi diyemesinn.
o geliyosa sen git
eşin olmadan asla onlarla bi yere gitme
kendini dizginliceksin başşka çaresi yokk
Allah yardımcın olsun inşallah :26::26::26:

Son düzenleme:
adam senin çocuğunun amcası tabi sevcek ilgilencek her hareketinden bir anlam çıkarark onunda sana karşı boş olmadığını inandırmışsın kendini. aynı binada oturuyosunuz sanırım görüşmemekte zor

Ya bu anlattiklarinda bise yok gel dmis davet etmis filan filan... Haa gercekten size karsi duygusu var diyelim biz kadinlar bukadar basitmiyiz ya anneyi biz anne bu sana bakan kaynn olmayabilirdi ozaman sen o adamada boyle ilgi duyacaktin sen oyle hareketler yapki tokat gibi yuzune carpsin onun yanlis kayaya tosladigini anlasin cok ayip sen nede boyle dusunuyosun sen evine barkina kocana cocuklarina karsi sahipleyici bir durumda olacagina su haline bak diyelim k bu durum ortaya cikti ne olacak onlarida dusundunmu hic... Vala

Back
X