Kaynımın nişan atma olayı

-Lisaaa-

‍‍❤Prens ve Prenses Annesi❤
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.513
6.445
158
Iyi aksamlar kızlar kaynım nişanlısıyla olaylı bir şekilde ayrıldı kiz tarafı verilen takılari ve alınan eşyaları geri vermiyor üstüne birde tehdit mesajları atıyorlar az şeyler değil yapılanlar kaynım hepsini istiyor dava açacak bunun belli bir süresi var mı acaba kaynim baska yerde görevde kardeşi onun yerine vekalet verebilir mi şu an gelemez karşı tarafın attığı mesajlar ses kayıtları da attılar hepsi duruyor.

Bence siz karışmayın. KK'da neler okuyoruz. Yarın bir gün barışırlar herkes cici olur siz kara kedi.
Boşverin, kapatın kendi kapımızı. Onlar kendi aralarında halletsinler
Çok haklısınız ama barışma gibi durumları imkansız denecek kadar az

Kardeşi vekalet verebilir abisine. Nisanda yapilanlar geri alınabilir diye biliyorum Uzaklaştırma kararı çıkartsın tehdit ediyorlarsa. Ama iki taraf istemiyorsa neden tehdit. Kesin ayrilacaksa ilk o mahkemeye basvursun bundurumda ve sacma mesajlar felan atmasin

Bunun lehinize sonuçlanması zor gibi.
Neticede elleriyle verdikleri şeyler..
Evet hoş bir durum değil ama çok zor.
Evlenme vaadiyle dolandırılan tipler bile avuçları yalamakla kalıyorlar.
Umarım geri alabilirsiniz

Nişan ve düğünde takılan takılar bağışlanmış mal olarak kabul ediliyor diye biliyorum.Yani bir avukata danışın en doğru bilgiyi o vericektir.

Çok haklısınız ama barışma gibi durumları imkansız denecek kadar az
Ne aldatılanlar ne meydan dayağı yiyenler barışıyor ya şu bir derdim var forumlarında. Ondan dedim.
Bir de bir klasiktir ya ailenin üyeleri asla kötü olmaz, her olaydan sıyrılır. Ama aileye sonradan giren bir kişi günah keçisi olur barışma durumunda.
Zaten hamilesiniz, hiç canınızı sıkacak hamlelere girmeyin bence. Kocaman insanlar neticede.
Ayrica simdi baktım da Nisan yüzüğü ve giyilecek şeyler dışındaki hediyeler 'mutad dışı' sayılıp gelin adayından alinabiliyormus. Hal böyleyken belki ihtarname çekebilir eski nişanlı kisisi onlara.
Velayeti size de verebilir,kardeşin işi kolaylaşır kafası rahatlar. Ama bu sizin boşu boşuna yorulup strese girmenize sebep olur. Karşı tarafla muhatap olup durduk yere beddualarinin odağı falan olursunuz,canınız sıkılır. Zaten cirkef insanlarmış...

Siz karışmayın ıyı olur kendinden bilir kötü bir şey olur sizden bilinir...
İki tarafta istemiyorsa illa ki bi orta yolu bulunur. 2 tarafın da sevip saydığı birilerini koyun araya aklıma bir şey gelmedi
Bu arada vekalet verilir diye biliyorum

Kardeşi vekalet verebilir abisine. Nisanda yapilanlar geri alınabilir diye biliyorum Uzaklaştırma kararı çıkartsın tehdit ediyorlarsa. Ama iki taraf istemiyorsa neden tehdit. Kesin ayrilacaksa ilk o mahkemeye basvursun bundurumda ve sacma mesajlar felan atmasin
Karsi taraf kaynimi istiyordu sadece ailesiyle görüşsün istemiyordu hatta hiç birimizle birde kızın gizlice yüklü miktarda kaynımdan para alıp harcadığını söyledi kaynım kanıtıyla birlikte tehditler sonra basladi

Bunun lehinize sonuçlanması zor gibi.
Neticede elleriyle verdikleri şeyler..
Evet hoş bir durum değil ama çok zor.
Evlenme vaadiyle dolandırılan tipler bile avuçları yalamakla kalıyorlar.
Umarım geri alabilirsiniz
Inşallah alabilir çünkü çok masraf yaptı karşı taraf tek çöp yapmadı önce yeminler ettiler gondercez diye şimdi ses seda yok

Nişan ve düğünde takılan takılar bağışlanmış mal olarak kabul ediliyor diye biliyorum.Yani bir avukata danışın en doğru bilgiyi o vericektir.
Bir kaç avukata danıştık alınabilir kanıt varsa diyorlar ama bilemedik

Ne aldatılanlar ne meydan dayağı yiyenler barışıyor ya şu bir derdim var forumlarında. Ondan dedim.
Bir de bir klasiktir ya ailenin üyeleri asla kötü olmaz, her olaydan sıyrılır. Ama aileye sonradan giren bir kişi günah keçisi olur barışma durumunda.
Zaten hamilesiniz, hiç canınızı sıkacak hamlelere girmeyin bence. Kocaman insanlar neticede.
Ayrica simdi baktım da Nisan yüzüğü ve giyilecek şeyler dışındaki hediyeler 'mutad dışı' sayılıp gelin adayından alinabiliyormus. Hal böyleyken belki ihtarname çekebilir eski nişanlı kisisi onlara.
Velayeti size de verebilir,kardeşin işi kolaylaşır kafası rahatlar. Ama bu sizin boşu boşuna yorulup strese girmenize sebep olur. Karşı tarafla muhatap olup durduk yere beddualarinin odağı falan olursunuz,canınız sıkılır. Zaten cirkef insanlarmış...
Of sormayın birde olaylar benim evimde oldu hergun kavga mı olur eve misafir geliyor onun yanında bile kavga ben zaten geri çekildim eşim devrede şu an oda konu aç ne yapabiliriz belki bilen birileri vardır dedi bende açıp bilgi toplayayım dedim

Siz karışmayın ıyı olur kendinden bilir kötü bir şey olur sizden bilinir...
İki tarafta istemiyorsa illa ki bi orta yolu bulunur. 2 tarafın da sevip saydığı birilerini koyun araya aklıma bir şey gelmedi
Bu arada vekalet verilir diye biliyorum
Ilk tarafta uzal malesef tam aileler birbirini tanımıyor bile internetten tanıştılar 3ay içinde nisan yaptı 5ay içinde çok kez ayrılık ve en son ayrılma birde kaybına herkes şaşırıyor bu kadar şey yapılır mı diye adet bizde diye diye yaptı birde işin komik tarafı kaynım fazla masraf yaptırmazlar diye istedi bu kızı biz çok şey istemeyiz dediler herşeyi kaynıma yıktılar sonra

Karsi taraf kaynimi istiyordu sadece ailesiyle görüşsün istemiyordu hatta hiç birimizle birde kızın gizlice yüklü miktarda kaynımdan para alıp harcadığını söyledi kaynım kanıtıyla birlikte tehditler sonra basladi

O harcadığı paralari kayniniz isteyerek verdiyse ondan birsey cikmaz galiba. Bundan sonra kayniniz da biraz daha dikkatli ve akilli hareket etsin. Zannediyorum kolay kanan bir insan

Vermek zorundalar.nisan atildiysa vermek zorundar. Ayy aklima teyzem geldi gelinine inceceik bir tane bilezik takmisti nisan atildi.teyzem hergun birimizi gonderiyordu kiz lanet gelsin hepinize dedi bilezigi verdi.gecen hafta diyoki teyzem hep kiyamadigm sampuanimi bitirdu almanyadan ozel gelmisti :halay:utanmasa onuda isteyecekti. Kaynina teyzemi anlat biraz feyz alsn:KK53:

Back
X