Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Eşimle konuştum bu şekilde daha fazla dayanamayacağımi .biliyorum görüyorum Her şeyi bende çok rahatsızım bu durumdan ama birşey diyemem dersem yanlış anlaşılır dedi. (Karısını kardeşinden kiskandi istemedi gibi ).az daha sabret diyo

Hımmm aynı tas aynı hamam bir değişiklik yok yani. Sabret bakalım belirsiz bir zamana kadar...

Tacize gelirse konu, oz baba da oz abi de taciz ediyor. Goruyoruz, duyuyoruz.
8 ay mi olmus cidden orasini kacirmisim.
Insan evinde rahat etmek ister konusunu anlamiyorum. Genc bir kadin babasinin, erkek kardesinin yaninda da bornozla dolasmaz ki. O zaman hicbirimiz rahat etmedik mi ailelerimizle yasarken?
Ama yine de daha rahatız onların yanında.Ben bornozla dolanıyordum gerçi babamın yanında.Şimdi erkek yeğenlerimin yanında.Ama onlarla kan bapının getirdiği yakınlık var.Birinci derece yakın .Çok açık çok kısa giyinemiyorum sadece Yalnız olsam evli olsam öyle de giyinirim...Konu sahibi evli .Kayını çalışıyor kazık kadar adam İşini elini almış.Gerek yok aylarca.Ayrı ev tutması lazım .Ekmek elden sugölden alışmış şimdi gitmez.Kocasının gerekirse kayınvalidesinin söylemesi gerek .Geçici almış zaten.Arkadaş bulsın çıksın Bulamıyorsa tek çıksın..Gel demek kolay git demek zor am a mecbur diyeceksin eşine.Eve de zili çalmadan gelmesin kendin söyle konu sahibi.

görünce yazamadan edemedim.
ben göçmenim, evet biz kuzenlerimle aynı odada kalırız, kalabalık düğünlerde yere yatak atılır hepimiz ip gibi dizilir yatardık gençken de, 7 göbekte akraba evliliği yoktur çünkü, o yüzden herkes birbirine öz kardeş gözüyle bakar. aile içi taciz de en azından benim sülalemde sözkonusu dahi olmadı. o yüzden bana (ve aileme) iki kuzenin birbirinden sakınılması, iki kardeşin birbirinden sakınılmasından farksız geliyor.
Bizde de öyle.Biz de göçmeniz .Ama sürekli kalmak başka yine de.

Yanlış anlama denmez ona, gayet doğru anlama denir. Bir kocaya haktır! Bu kadar pısırık olmasın eşiniz. Kocaman adam kimden, neden çekiniyor? Evet, karımı kardeşimden kıskanıyorum ve git diyorum. Sorusu olan?

Valaa canim ayni durum bende de olur gibi oldu . Bizimde tayin cikacak nasip olursa 22 yasinda kayinim da ilk 3 e yazdigimiz ilin birinden universite ogrencisi bu yildn haric bir yili var mezun olmasina.. her neyse benim bu kulagima geldi yok tayin cikarsa bir sne icn kira vermesin abisi nin evinde kalsin gibisin den ben direk esime dedim kusura 0bakma da sen polis in gecen gunduzun belli degil ben hangi bir gun onunla tek kalcam ayrica bende kapaliyim ewimde rhaatlik isterim bide onun yemegi suyu herseyine ozen gostrecen ben hamielyim suan 6 aylik o zman ikinci bebismiz gelecek 3 yaisn da da kizm var kesinlikle olmaz boyle bisey bastan soyluyorum. Dedim .. oda duygu soumurusu yapr gibi oldu hic k bakma dedim arada bi gelir camasir yikanir sevdgi yemekler yapilir Haa sen ewde iken gelir hafta sonu 2 gun kalir tam baska olmaz dedim .. esim de pek bisey diye medi.. kaynanam da bir gun konusrken tasinnca tasi taragi toplyp gelecek vs gibi bisey soyledi biz orayi yazmadik 3 cu siraya yazdik tercih dedim kestrp attim.. sonra hataa mi yaptim dedim ama senin bu konunu. Okuduktan sonra dogru bi karar almisim dedim..bence yeter I kadar musamma gostermis in ve calisan bir insansin ewine gelince soyunup dokunmek rahatlmak istersin madem kayinin anlayissiz esinde soyleyemio annen kayinvalidene uygun bir sekilde soylesin canim yapcak bisey yok .. yuzsuz luge vurmus kayinin ..

Son düzenleme:
Valaa canim ayni durum bende de olur gibi oldu . Bizimde tayin cikacak nasip olursa 22 yasinda kayinim da ilk 3 e yazdigimiz ilin birinden universite ogrencisi bu yildn haric bir yili var mezun olmasina.. her neyse benim bu kulagima geldi yok tayin cikarsa bir sne icn kira vermesin abisi nin evinde kalsin gibisin den ben direk esime dedim kusura 0bakma da sen polis in gecen gunduzun belli degil ben hangi bir gun onunla tek kalcam ayrica bende kapaliyim ewimde rhaatlik isterim bide onun yemegi suyu herseyine ozen gostrecen ben hamielyim suan 6 aylik o zman ikinci bebismiz gelecek 3 yaisn da da kizm var kesinlikle olmaz boyle bisey bastan soyluyorum. Dedim .. oda duygu soumurusu yapr gibi oldu hic k bakma dedim arada bi gelir camasir yikanir sevdgi yemekler yapilir Haa sen ewde iken gelir hafta sonu 2 gun kalir tam baska olmaz dedim .. esim de pek bisey diye medi.. kaynanam da bir gun konusrken tasinnca tasi taragi toplyp gelecek vs gibi bisey soyledi biz orayi yazmadik 3 cu siraya yazdik tercih dedim kestrp attim.. sonra hataa mi yaptim dedim ama senin bu konunu. Okuduktan sonra dogru bi karar almisim dedim..bence yeter I kadar musamma gostermis in ve calisan bir insansin ewine gelince soyunup dokunmek rahatlmak istersin madem kayinin anlayissiz esinde soyleyemio annen kayinvalidene uygun bir sekilde soylesin canim yapcak bisey yok .. yuzsuz luge vurmus kayinin ..
Doğru yapmissin kardeş. Gerçekten çok zor oluyor .iyi niyetli olmamak gerekiyormuş hayatta.annemle kaynanam görüşmüyor. Ailemin de bu durumdan haberi yok. Kendi istegimle evlendigim için şimdi bu durumu aileme söylemeyi yediremem.

Yanlış anlama denmez ona, gayet doğru anlama denir. Bir kocaya haktır! Bu kadar pısırık olmasın eşiniz. Kocaman adam kimden, neden çekiniyor? Evet, karımı kardeşimden kıskanıyorum ve git diyorum. Sorusu olan?
Haklısınız da yazmıştım bu durum onun ailesine çok yabancı olan birşey değil. Ic içe yasamaya aliskinlar. Suan dua ediyorum sadece allah ona da hayırlı kapılar açsın kendi duzenini kursun ınş.

ALLAH ,sabir versin ne diyim,bir cinnet herşeyi halleder,ama siz kendi kendinizi,prangalamişsiniz,aileme söyleyemem,Kv söyleyemem,es dost ne der,----bırakın yaaaaa,siz kendinizden sorumlusunuz,gerekirse önünüze gelene dertlenin,

Haklısınız da yazmıştım bu durum onun ailesine çok yabancı olan birşey değil. Ic içe yasamaya aliskinlar. Suan dua ediyorum sadece allah ona da hayırlı kapılar açsın kendi duzenini kursun ınş.

Yahu iyi de aile böyle umursamaz yaşayıp gidiyor diye siz de mi böyle yaşayacaksınız? Bu adamın anası yok mu? Arayın kayınvalidenizi çeksin artık oğlunu sizin üstünüzden. Hem ayıp hem günah. Hiç mi düşünmüyor bir kadın olarak? Eşiniz de geniş yani. İnsan hiç mi rahatsız olmaz. Rahatsız olması için daha kaç yıl sizinle kalması lazım bu kaynın?

Hiçbir şey yapmadım eşimle konuştum işte o da bana hak verdi ama şuan yapacak birşey yok dedi. Benim evdeki asabi tavirlarimdan kaynim anladı durumu. Erkenden kalkıp çıkiyor iki gündür evden. Bu bile ıyi geldi bana

İyi olmuş bak böyle devam et. Bir kaç gün sonra da al kaynını karşına kocan yokken sakin sakin iki arkadaş gibi konuş. Bak ben artık rahat edemiyorum sen evdeyken yoksa seni severim diye arada yağla balla. Son günlerde sen de farketmişsindir. Yoksa seni kırmak istemem ama kaç ay oldu. Kendi evimde yabancı gibi oldum de. Güzelce konuş. Bence senin tavırlarından anladıysa böyle konuşunca da anlar. Araya hep seni kırmak istemem aslında sen iyi birisin gibi yıkama yağlama faslı yap. Ben böyle davranmaktan çok rahatsızım ama elimden bişey gelmiyor artık de. Yoksa seni istemediğimden değil de. Bu dertten kendini sadece sen kurtarırsın. Başka kimse kurtaramaz. Bak kocana söyledin de ne oldu. Kayınvalidene söylesen nr olacak onlara göre normal bir durum zaten. Fırsat bu fırsat kaynın anlamışken yavaş yavaş bi iki gün sonra konuş.

Back
X