• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynpeder Einizin i yerine, Einizi grmeye gitmenize kzar m?

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
diceksiniz bu nasıl soru malesef ben bu soruyla karşılaştım bugün bunuda kayın validem dedi bugün dedim ki eşimin yanına gidicem geç geliyo göremiyorum zaten hem oda istersen gel dedi bana dedim anammm bana demezmi kaynana sen böyle gidiyosun ama kayınpederin sana kızıyı tek başına gidemez ne işi varmış oralarda bu arada benim eşim büfeci gidiyomuşumda adamların içinde oturuyomuşum falan filan anam afalladım iyice dedim ki gidiyorum çünkü eşim bişi demiyo hem gidiyorum bi kenarda oturuyorum nolcak ki dedim eşim izin veriyo dedim bana demezmi yani babanı takmıyon ya ne alakası var anne dedim bende bi bireyim dedim bu kötü bişimi dedim ama anlamıyolar akşam eşim gelsin konuşcam düşündümde çok ağrıma gitti ne demek adamların iiçinde oturuyo ben neyim yaniçok ağır bi laf bunu eşime söylicem bana bunu nasıl derler off cnm arkadaşlarım zaten bu bugün ikinci konum nolur fikirlerinize ihtiyacım var siz olsanız ne dersiniz arkadaşlarım

Son düzenleme:
canım zaten konu açmışsın.oradan devam etse idin daha iyi olurdu..
açıkcası her zaman böyle sorunları insanlar yaşıyor.benim kayınpederde nereye gidiyon diye sorar her gördüğünde.bana tek gitma demedi hiç ama diğer eltilerime diyorlar..ya her zamanda peşine takacak kişiyi insan nasıl bulsun değilmi?ben bir yere gideceksem,milletin keyfinimi belkeyeceğim benimle gelsin diye..töbe töbeee

sizin kayınvalideniz ve kayınpederiniz kaçıncı yüzyılda yaşıyor. bunun tek karşılığı geri kafalılık kusura bakmayın. ataerkil aile gibi davranmaya çalışıyorlar ama saygı çerçevesinin dışına çıkmışlar. benim kayınvalidem bana böyle bişeyi ima bile edemez ama insanların yaşadıkları sosyo kültürel çevreler cevapların şekillenmesini sağlıyor sanırım. yani siz onlara seni ilgilendirmez bu benim özel hayatım diyebiecek durumda değilsiniz sanırım bu yüzden en güzeli eşinizle konuşun. o çözsün bu konuyu. biryere giderken kaç kişiden izin almam gerekiyor diye sor eşine. allah kolaylıklar versin. bide imkanınız varsa vede sanmam ama izin vereceklerse bi işe girin. sürekli bunlarla dipdibe insan sinir hastası olur.

senin şu kayınpederinde herşeye burnunu sokuyor yüz kocaya bedel valla...
senin bu pederle sorunların hiç bitmez kardeş...

bu ne ya içinizi öldürmeye mi çalışıyotlar sizin...
Eşiniz izin veriyorsa kimseye laf düşmez.
Eşinize diyin ki biz artık bir aileyiz ve senin sözün benim için herşeyden aha değerlidir sen şimdiye kadar bunda kötülük olmadığından izin verdin çünkü sen de ben de birbirimizi görmek istiyoruz ben bunun gene bu şekilde olmasını istiyorum.
Kimseye laf düşmez artık siz eşinizle yaşıyorsunuz onun öncelikli ailesi sizsiniz

Gideceğiniz yeri neden söylüyorsunuz ki?
Eşim bir şey demedikten sonra başkasını ilgilendirmez.

Esin dura dura kayinpederine ne oluyormus ki:delphin:
cocuk var sanki karsilarinda:bbo:

desteğiniz için çok sağolun arkadaşlarım bide bi tavırla söylüyolar ki sanki köle var karşılarında akşam eşim gelsin birbir anlatcam güzel güzel kırmadan kocam dururken ona ne ya offffff valla darldım kızlar zaten pskilojim kötü bebek hasretiyle yanıyorumzayıfladım iyice 48 kiloyum böyle bana baskı yapmaları çok zoruma gitti ne demek ya adamların içinde ne işi var ne zannediyo beni çok fenayım bütün günümü rezil ettti gözlerim şişti ağlamaktan akşamı dört gözle bekliyorum bakalım neler olcak

Canım ağlayacak sebep yok.Bırak istediklerini söylesinler her denileni dinleyip yapsadık ooo..
He he dersin istediğin gibi davranırsın kötü olmadan.
Kimseyi karşına alma büfe demişsin kızmazsan nasıl büfe olduğunu sorabilir miyim?

allah allaaah, ne enteresan insanlar var yahu.. kocanın babası kocanı görmene karışıyo..!

fisfisfisçok ilginç ya nasıl bi saçmalık bu ağzından çıkanı kulağı duyuyormu acaba sen ver cevaplarını birdaha söylerse. bunlar güzellikle konuşulacak insanlar değiller:oklava:

valla benim eşimde büfe işletiyor ama babasıyla beraber olduğu için ben oraya gitsem bana bişey demez kayınpeder ama eşine söyle birdaha buraya gelmesin der eşime.bence haklıda eşimin babasıyla işlettiği büfe iş hanı içinde ne işim var o kadar erkeğin içinde evimde güzel güzel oturup mis gibi yemeklerimi yapıp saçı başımı makyajımı yapıp eşimi karşılamak varken hem zaten işine gitsem eşimi hiç göremem 1 dk yerinde duramıyorki her işe eşimkaydirigubbakcemile4 koşuşturuyor.

öff onane yaa senin kayınpeder de semra kaynananın erkek versiyonu galiba her şeye maydonoz

sen git canım eşinin yanına bakma onlara kulak asma:mymeka:çatlasınlarzemuszemus

son durum ne oldu çatlarım ben! sırnaşık şey haklısın abartmış senin kayınpeder canım,eski kafalıların ne diyeceği pek belli olmaz..ama cevabını ver diyen arkadaşlara katılmıyorum,benim erkek arkadaşım bile şimdiden söyler ilerde olur da sorununuz çıkarsa gelip bana söylersin aynı şekilde onlar da sana bişey diyemez diye.çok da doğru bi yöntem bence..karşılıklı sokak kavgasına çevirmenin alemi yok,sonuçta öyle bi tartışmaya girsen de onlar eşinin annesi babası,yine yüzlerine bakmak durumunda kalacaksın ..daha kötüleşir durum.Senin de dediğin gibi eşine anlatırsın,o da ben bişey demiyorum gelse ne olacak görüşmüş oluyoruz falan diye bi nevi onları susturur.

Senin kayınpeder de evlerden ırak hee.. sırnaşık şey

canlarım dostluğunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim .akşam eşime en ince ayrıntısına kadar anlattım beni dinledi bana sıkma canını sen kendini üzme ben halldedicem dedi o ne dediğini bilmiyo dedi bende artık bu konu hakkında bişi demicem nasıl konuşcan dedim orasını bana bırak dedi ya hırslanır bizi evden kovarsa dedim bizde gideriz dedi ben bçyle tatsız şeyler yaşamak istemiyorum tüm sorunu onlar başlatıyo akşam eşim işten gelince üst kata uğradı kandillerini kutlamak için ordada demiş karına böle dedim sende şöyle yap gibilerinden eşim dedi bana söyledi bana diye bende baban napmaya çalışıyo çocuğumuz olmadığı için aramızı mı açmaya çalışıyo dedim ben orda koptum eşim sarıldı bana saçmalama buna kimse cesaret edemez dedi sen bişi deme dedi şimdi ben bana ne derlerse susucam sizce susmalımıyım arkadaşlar

canım çocukla falan alakası yok çocuğun olsada yine aynı şeyi yaparlar.eğer öyle bişey olsaydı çocuklu gelinlerde öyle bi sorun olmazdı.sen onu takma boşver bi süre umursama bakalım ne olacak:umursamaz:

Back
X