Kaynpederim ve davranlar..

düpedüz terbiyesiz kime ne dicen kardeşim birinin babası birinin kocası valla suçlu sen olursun arada kalırsın koy mesafeni olsun bitsin

eşine nasıl söylemessin ya :bbo:
şimdiye kadar söylemedin bundan sonra dediğine inanıor mı acaba :uhm:
valal sapık nan adam :1closedeyes:

Sağolun arkadaşlar, hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gelgelelim onun bu yaptıklarının yalnış olduğunu ne oğlu ne kayınvaldem söylemiyor, onlara bunlar normal geliyor ama bana tak etti artık, eşime söylemedim o genelde evde yok bu olanları ben gündüz yaşıyorum ona anlatsam saçmalama derse diye de çekiniyorum.Ama bu akşam oturup anlatıcam herkes hemfikir benimle.

allah yardımcın olsun canım,sen evde yalnızken eve tek başına gelirse alma bence...vde yokmuş gibi yapa.s

valla cnm bence büyütmüyorsun k.validenle konuş tek gelmesin beraber gelsin eşin yokken gelmesin bence antrepoza girmiş o gerçi baya eski yazın ama umarım halletmişsinizdir sorunlarınızı allah yardımcın olsun zor iki arada kalmak....

süphe uyandırıcı hareketler bunlar haklısın bacım
en sinir olduğum şey bi insanın yatak odasına girilmesi ben bunu ulu orta ortamda söyledim
şimdi kyınvalidem bile yatak odama izinsiz girmez ben tavrımı basta koydum ama

yanlız değilmişim ama benim kayınpederimin yaptığı şey yada söylediği iğrenç birşeydi arkadaşlar ben pkoluyum ama kayınpederim bana nasıl ilşkiye girmem gerektiğini anlattı hamile kalabilmem için eşim içeride annesiyle otururken ben bulaşık yıkarken şimdi yüzüne bile bakamıyorum uzunca bir süre gitmedik kaynım sağolsun kayınpederim kendini haklı gösterip gelmiyorlar demiş bende eltime anlatmıştım oda eşine anlatmış babasına kızmış sen öyle şeyler söylersen tabi gelmezler demiş şimdi gidiyoruz ama ayda bir oda 1 saat oturup geliyoruz biz baba diyoruz neden böyle yapıyorlar mafoldumbenmafoldumben

yanlız değilmişim ama benim kayınpederimin yaptığı şey yada söylediği iğrenç birşeydi arkadaşlar ben pkoluyum ama kayınpederim bana nasıl ilşkiye girmem gerektiğini anlattı hamile kalabilmem için eşim içeride annesiyle otururken ben bulaşık yıkarken şimdi yüzüne bile bakamıyorum uzunca bir süre gitmedik kaynım sağolsun kayınpederim kendini haklı gösterip gelmiyorlar demiş bende eltime anlatmıştım oda eşine anlatmış babasına kızmış sen öyle şeyler söylersen tabi gelmezler demiş şimdi gidiyoruz ama ayda bir oda 1 saat oturup geliyoruz biz baba diyoruz neden böyle yapıyorlar mafoldumbenmafoldumben

böyle terbiyesiz insanlar için üzülme kızlar bu tarz durumlardqa eşinizle derhal konuşun sakince ve tüm çıplaklığıyla
bu tarz birşeyn asla üstünü örtmeyin bu tarz sapıklıkların bahanesi olamaz herkez kendine çeki düzen vericek ailemiz dışlayamayız ama mesafe koyabiliriz akraba diyede b...... çıkarmamak lazım

mesafe koydum zaten konuşmuyorum bile eşime o gün anlattım söylediklerini oda çok kötü oldu uzun bir süre ne aradık ne gittik sonrasında gittik ama şimdi yüzüne bile bakmıyorum mecbur kalmadıkça konuşmuyorum

Sağolun arkadaşlar, hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gelgelelim onun bu yaptıklarının yalnış olduğunu ne oğlu ne kayınvaldem söylemiyor, onlara bunlar normal geliyor ama bana tak etti artık, eşime söylemedim o genelde evde yok bu olanları ben gündüz yaşıyorum ona anlatsam saçmalama derse diye de çekiniyorum.Ama bu akşam oturup anlatıcam herkes hemfikir benimle.

onlara da normal gelmiyordur ama bazı insanlar bazı şeyleri görmezden gelince o şey gerçekten yok oluyo zannediyolarsempatiksalakcinni

bence de sapıkça hareketler bunlar.
taciz illa elleyerek sıkıştırarak olmaz, bunlar da tacize girer bence...alsanaalsanasmile
eşinizle konuşun çok rahatsız olduğunuzu söyleyin bence.
ama sapıkça buluyorum falan demeyin, bu da çok ağır olur ters tepebilirÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar gerçekten ne kadar severseniz sevin anne baba yerine koyun ama .çok önemli mesafeyi koruyun.çok haklısın arkadaşım herkes nerde duracağını bilmeli. resmen sapıklık bu ya .mesafe şart.

aaaaa çok ayıp diyecek hiç bişey bulamıyorum bukadarınada pes yani

Back
X