Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun arkadaşlar, hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gelgelelim onun bu yaptıklarının yalnış olduğunu ne oğlu ne kayınvaldem söylemiyor, onlara bunlar normal geliyor ama bana tak etti artık, eşime söylemedim o genelde evde yok bu olanları ben gündüz yaşıyorum ona anlatsam saçmalama derse diye de çekiniyorum.Ama bu akşam oturup anlatıcam herkes hemfikir benimle.
yanlız değilmişim ama benim kayınpederimin yaptığı şey yada söylediği iğrenç birşeydi arkadaşlar ben pkoluyum ama kayınpederim bana nasıl ilşkiye girmem gerektiğini anlattı hamile kalabilmem için eşim içeride annesiyle otururken ben bulaşık yıkarken şimdi yüzüne bile bakamıyorum uzunca bir süre gitmedik kaynım sağolsun kayınpederim kendini haklı gösterip gelmiyorlar demiş bende eltime anlatmıştım oda eşine anlatmış babasına kızmış sen öyle şeyler söylersen tabi gelmezler demiş şimdi gidiyoruz ama ayda bir oda 1 saat oturup geliyoruz biz baba diyoruz neden böyle yapıyorlar mafoldumbenmafoldumben
Sağolun arkadaşlar, hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gelgelelim onun bu yaptıklarının yalnış olduğunu ne oğlu ne kayınvaldem söylemiyor, onlara bunlar normal geliyor ama bana tak etti artık, eşime söylemedim o genelde evde yok bu olanları ben gündüz yaşıyorum ona anlatsam saçmalama derse diye de çekiniyorum.Ama bu akşam oturup anlatıcam herkes hemfikir benimle.