Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

ebru1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
139
1
621
42
Diğer
valla benım kaynanamda kayınpederimde ben merkezcı ınsanlar.herseyı kendılerını dusunerek yaparlar...etraftan duyuyorum mesala kayınpederım benı hep korur yardımcı olmaya calısır dıye söyleniyoo...ama bıuzde nerdeeeee..valla 10 kaynanaya bedel benım kayınpeder...sizinkıler nasıl????

ben çok memnunum kayınpederimden
hatta kayınpederim demek bile hoşuma gitmiyor yusuf babam çok seviyorum onu :1rolleyes:

Bende çok severim kayınpederimi. çok şeker bir adam. iyiki eşimde k. pederime çekmiş. huy olarak. eşsiz insanlar ikiside

ben kayınpederimi çok severim
çok iyidir bana hep kızım der sağolsun
çokda anlayışlıdır melenk gibi yaaaŞeniz

ben kayınpederimi çok severim
çok iyidir bana hep kızım der sağolsun
çokda anlayışlıdır melenk gibi yaaaŞeniz

valla benımkıde hep kızım der ama yeri geirse agzından cıkanı kulagı duymaz..kısaca hersey onun soyledıgı gıbı olursa ıyı aksı bısey yapmak ıstersen yandııııııııııın

Ben bir kayınpederim olmasını çook isterdimmm....
Maalesef benim kayınpederim 14 sene önce vefat etmiş:(((( Allah mekanını cennet eylesin inş..
Annem anlatır böyle bazen nasıl birisi olduğunu keşke aramızda olabilseydi düşünürüm ...
Ama takdiri ilahi tabikii biz ne desek boş...
Olsaydı çok iyi anlaşacağımızdan eminin amaa........

Çok seviyorum ben de Mehmet Babamı..Miyoş annemi de severim:* -Zeynebim gibi k valide k peder demeye alışamadım pek de haz etmiyorum açıkcası..Her zaman Mehmet babam Miyoş annem derim:*
Rabbim başımızdan eksik etmesin..Eşim de benim ailemi kendi ailesinden ayrı tutmaz,müthiş sevgi ve saygımız var..
İyi ki böyle tatlı insanlarla karşılaştırmış Rabbim Ufak detaylara takılmamak gerek..Biz öyle yapıyoruz sonuçta farklı kültürler farklı adetler ve farklı iki aile bir araya geliyor..zıt görüşler olabilir .Allahın hikmeti burada ki bunu güzelleştirmek de bizim elimizde..

Son düzenleme:
valla benımkıde hep kızım der ama yeri geirse agzından cıkanı kulagı duymaz..kısaca hersey onun soyledıgı gıbı olursa ıyı aksı bısey yapmak ıstersen yandııııııııııın...

aynen yukarda söyledigine katılıyorum. onun istedigi oldumu beni yere göge sıgdıramaz benim gelinim degil kızım der. ama hoşuna gitmeyen bir durumda hemen tepkisini koyar nişanlılık dönemimizde de çok dengesizlikler yaptı onun yaptıklarını anlatıncada niye böyle davranıyo deyincede eşimle aram çok bozuldu. bir de küsme huyu vardır her şeyi yüzüne söyler hoşuna gitmesede oturup dinlemek zorunda kalırsın.ama ben bişey diyecegimde söyleyecegim lafı artık kırk takla attırıyorum kafamda diken üstündegiyim. iki güne bir arar hatrımı sorar şimdilerde çok ii davranıyor ama geçmişte yaptıklarını unutamıyom işte kayınvaldemde alttan götürür işi yüzüme söylemez oglunu doldurur arada sırada.o yüzden acaba diyom kaynanamdan mı korksam kayınpederim beni kırsada direk benle muhattap olur.benim annem kanser hastasıydı ailesi yüzünden nişanlıyken eşimle çok tartıştık nişanlımda bütün söylediklerimi ailesine aktarırdı nişanlımla barışırdık ama ailesi en sonunda istemiyoz biz onu der çıkarlardı annem bu olayların arasında çok üzüldü hasta yataktaydı zaten sonra annem vefat ettikten sonra 40 gün dolmadan evlendim dualı yaptık dügünü annem onlara kırgın öldü aslında çok vicdan azabı çekiyom acaba yanlış mı yaptım evlenmekle . annemi o zman üzen insanlara ben şimdi anne baba diyom benimde muhakkak hatam olmuştur ama işte bu yüzden heralde yaşanan sorunlardan kayınvaldemlre alışamıyom güya şuann beni çok seviyolar çünkü ii davranıyom mutlu olmak istiyosam davranmak zorundayım.ama içimde onlara karşı hep bir nefret var geçmesini istiyom inş. severim belkide vicdan azabı çekiyom annem çok istedigi halde onların çıkardıgı sorunlardan dolayı dügünümü evlendigimi göremedi.off çok dertliyim galiba

Benimkiler uzakta,bana bi faydaları yada zararları yok o yüzden nötr üm diyebilirim ama kayınpederimle kayınvalideme göre daha iyi anlaşıyorum sayılır.Kayınvalide soğuktur biraz,nerde ne konuştuğunu bilmez ama idare ediyoruz işte

Bnde kayınpedrini sevenlerdenım sudan cıkma ak kaşık değil tabı muhabbetımız ama herkesı oldugu gıbı kabul etmeyı öğrendım artık
RAHATSIZ OLDUGUM ZAMNLARDA KENDİ BABAMIN YANINDA AYAKLRIMI UZATIP YATAMAM AMA KAYINPEDERIM USTUME ORTU BİLE GETİRİR RAHAT YATAYIM DİYE

bende kayınpederımı cok sewerım oda benı cok sewer.
sankikayınpeder gelin değilde, baba kız gıbıyızzz

Back
X