• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynvalide ile ayn Apartmanda oturmak doru mu?

annemle çok özel konuşmamiz olur mesela direk eşime anlatmam doğru olmaz demi..
işte duymuşlarda eşime demiş..
ben çagirmiyorum gelen gelsin.. bazen geliyor arada.
annem istiyor kv çagir gelsin diye..
işi vardir anne boşver dedim..
sessizce konuşsam duyuyolar yine nabiyolar bardakla mi dinliyor ne.
bu evde yaşayamam dedim eşime.. yaşarsin bişey olmaz dedi.. belli olmaya başladi:KK43:
allahtan kvlerle ayri yiyorum da:) arada bi yemege çagiriyo gidiyoruz tabi:)
Senin durumun ii cnm işte biz beraber yiyoruz o beni çok sıkıyo

Senin durumun ii cnm işte biz beraber yiyoruz o beni çok sıkıyo
sende sölüyceksin kayinvalidene.. diyceksin ki benim hiç kullanmadığım tabaklarim var birazda eşimle beraber yiyim olmaz mi de.. ben etmedim fakat kayinvalidem demişti siz başbaşa yiyin demişti. kabul ettim sonrada çok alıştım:)

sende sölüyceksin kayinvalidene.. diyceksin ki benim hiç kullanmadığım tabaklarim var birazda eşimle beraber yiyim olmaz mi de.. ben etmedim fakat kayinvalidem demişti siz başbaşa yiyin demişti. kabul ettim sonrada çok alıştım:)
Her konuda çok anlayışlı olup bu konuda kesinlikle anlayıssizlar beni sıkan durum bu artık yaptığım hiç birşeydir zevk alamaz oldum ne yapcagimi bilmiyorum

Her konuda çok anlayışlı olup bu konuda kesinlikle anlayıssizlar beni sıkan durum bu artık yaptığım hiç birşeydir zevk alamaz oldum ne yapcagimi bilmiyorum
bi kere başima geldi bigün önceden kalan yemegi yiyecektik biz.. kayınvalidem çagiriyor eşim bana sormadan tamam demiş bende kızmişim.. sora bende bi gün önceden kalani götürdüm yedirdim:D iyiki de yapmışım sora geriye yemek brakmadim:D
sende ben yemek yaptım X anne diycektin kabul etmiyceksin sen bişey demediği için çagiriyolar.

senin kişiliğinede bağlı evine zırt pırt girilecek .yemeklerde beraber olmak istiycekler. arabayla biyere giderken peşine takılcaklar gittiğiniz her yeri söylemek zorunda kalcan kaynana evini temizlemeni yada kendisi senin evini temizlemek isteyecek.tartıştığınızda ne oldu diye kapıya gelicekler.herşeyinizi bilecekler .v. b. gider gider........ :eek:lmaz:
aynen yaa iğrenç bi durum. Çok büyük bi hata yapmışsın çookk

ben de bu kadar yakınlığı istemeyenlerdenim.
zaten başka şehirde yaşıyoruz, aynı şehirde olsak bile sorun yaşardık gibi geliyor bana, ha ha aynı apartmanda olmayı düşünemiyorum.

ama ablam aile apartmanında oturuyor.
ufak tefek vakalar olsa da genel olarak memnun.
özellikle çocuktan sonra çalışan anne için avantajlarını kimse reddedemez zaten.

Aslında arada eski konuların hortlaması iyi oluyor. Konu sahibinin daha sonra açtığı konulara bakıp ders çıkarabiliyoruz.

Evet bende çalışan biriyim ve bebegim var o konuda ii oluyo ama ne bilim sürekli beraber yemek istemiyorum bunu birtürlü başaramadım

merak ettigim konu bu hiç eşinnin ailesiyle aynı apartmanda oturanlar varmı..ben yakın oturmayı kendim istedim..şimdi evi hazırlıyoruz..sizce iyi olurmu...tecrubelilerden yardım bekliyorum....daha elenmedim ama en kısa zamanda evlinicez..sizce dogru mu yaptıgım..erkek arkadasım bu duruma cok sevindi aileside öyle...kafam karıstııı şimdidenn
Tatlım bu tamamen karşıdaki insan ve senin uyuşmanız ile alakalı. Harika biri olup size destek de olabilir, ruh hastadı olup sizi bezdşrebilir de. Keşke ilk önce tanıyıp sonra aynu apartmanı düşünseydin. İlk evler ayrı olsaydı

Tatlım bu tamamen karşıdaki insan ve senin uyuşmanız ile alakalı. Harika biri olup size destek de olabilir, ruh hastadı olup sizi bezdşrebilir de. Keşke ilk önce tanıyıp sonra aynu apartmanı düşünseydin. İlk evler ayrı olsaydı
Buarada çok eski bir konuymuş yeni farkettim

Evli değilim ama komşu olsun çevredekiler olsun her iki tarafada uzak olcaksın onu anladım. Dairen ayrı olsada anne kız anlaşamıyor kaynanayla nasıl anlaşıcaksın.

Back
X