Kaynvalidem niye byle yapyor?

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
kızlar ya ne zamandır kaafama takılıyo kendi kendime düşünüyorum kayınvalidem iyidir hoştur ama bu davranışı bana çok batıyo bişey olcağı zaman önce görümceme haber verir sonra bana mesela bayramda temizlik yapılcak kızına söylüyo gel yap diye bana demiyo hadi bu yıl hamileyim ondan demedi ama geçen bayramlardada aynı şeyi yaptı kızıda çok yakın sayılmaz yürüyerek 10 15 dk sürer yani kendisi burda değil 2 3 gündür dün eşim almaya gidiyo kızını arıyo işte evde tarhana var gel onu yuğuru ver bende düşünüyorum hani kız niye boşuna gelsin sonuçta ben yapabilirim eşimede bu akşam dedim aslında yapmasam yapmam dedim çünkü annen bana söylemedi ablana söyledi ama insanlık bende kalsın ben yapayım dedim eşimde kızdığımı anladı bana söyledi annem bahar bakı versin diye bende eminim öyledir dedim sonuçta alt üst oturmuyoruz evlerimiz ayrı ama ben yakınım yanii ki ben evine gidince her işini yaparım yemektir bulaşıktır süpürgedir yaparım yani bir bardak bulaşık bırakmam yıkar öyle çıkarım evinden yazında aynı şeyi yaptı babama gömlek ütülencek kendisi evde yoktu kızına söylüyo gelde babana yarın için gömlek ütüle diyo bende dayanamayıp söyledim o gün ben varken gelmesine gerek yok sonuçta bende yapabilirim dedim kızdığımı anladılar ogün bişey demediler bende eşime söyledim yapılanları davranışlarını gün gelir benim hakkımda bişey yapmıyo etmiyo derlerse beni savuncak bişeyin olsun dedim herşeyşi anlattım oda hak verdi bana ama kesinlikle gidip bişey söyleme kötü olmak istemem dedim çünkü gerçekten başka bi sorun yok ama bu davranışları beni çok rahatsız ediyo sizce hata bendemi çokmu abartıyorum kendi kendime kafamı meşgul ediyorum böyle olunca çok mutsuz huzursuz oluyorum :kızgın::kızgın::kızgın:

Canım benim yazdıklarını bir dönüp oku tekrar istersen.
Burada kayınvalidenin bir yanlışı yokki, sen neden böyle olmadık manalar çıkarıyorsun.
Kadın belki çekiniyor, seni yormak istemiyordur. Böyle düşün bence canım ve eşini de kendini de üzme.
O kızı tabiki ilk ondan isteyecek. Bundan başka anlamlar çıkarma. Sen bir kere söyle bakalım, anne ben yakındayım bir işin olursa seve seve yardım ederim. Görümcemi yormayalım boşuna diye.
Hem onun gönlü olur hem de sen üzerine düşeni yapmış olursun.yerimseniben Hala değişmiyorsa senden günah gider, ne yaparsa yapsınlar.kaydirigubbakcemile4

ilahi kusura bakmada bu gelinlerede yaranılmıyor
iş yaptırırlar ben niye yapıyorum derler yaptırmazlar niye yapmıyorum derler
bunda ne kötülük var anlamadım
bence sevinmen bile gerekir:delphin:

yaaa bilemiyorum diyorum ya acaba benmi abartıyorum diye ama ben yeni evli değilimki 2.5 yıl olmuş evleneli benide kızı gibi görüyo kızım der annecim der sürekli ama böyle oluncada kafam karışıyo işte hiç bişey yapmasam gelin yapmadı der belkide ama ben bütün iyi niyetimle yapıyorum herşeyi kendi evimde nasıl yapıyosam ordada aynı ama böyle davranması çok üzüyo beni o böyle yapınca bende bi işin olunca ara geleyim yardım edeyim diyo bende ben kendim yaparım diyorum aramıyorum yani ben kendi annemden farklı davranmıyorum ki ona aksine daha yakın davranıyorum sonuçta kendi annemden daha çok görüyorum bilemiyorum ya kafam çok karışık

ilahi kusura bakmada bu gelinlerede yaranılmıyor
iş yaptırırlar ben niye yapıyorum derler yaptırmazlar niye yapmıyorum derler
bunda ne kötülük var anlamadım
bence sevinmen bile gerekir:delphin:

ya canım haklısında sanki beni insan yerine koymuyomuş takmıyomuş gibi geliyo banada söylese ne olur sanki kızım sen yapıver ediver dese yok ben yapamammı dicem yapsan bi türlü yapmasan bi türlü offffffooooooofffffff

benim anneannem de yengeme yap demez anneme teyzemlere der...senden çekiniyordur,yormak istemiyordur...aksine iyi bir şey bu bence...

Kayınvalideniz ince bir kadınmış,kıymetini bilin.Kendinize iş arıyorsunuz herhalde. kaydirigubbakcemile3

gelin gel ütü yimek temizlik yap dese dert demese dert yanii :delphin:

boşver cnm yaa yapma otur işte...sen içinden geliyosa yardımını edersn,sana demesini bekleme...
sen üzülrsn alınrsn diye demiyodur belki

valla benim ki azını açıp şunu yap bunu yap demiyo bende hiç yapıyım mı bile demiyorum.işime de böle geliyo.keşke zamanın da bana gerek değer verilseydi de ben de böle yapmasaydım.

Öncelikle kayınvalidenizi tebrik etmek gerekir...
Böyle kaynana nadirdir.Bence şükür etmelisiniz...
Yanlış anlamayın ama artık gelinlerin kaynanalardan çok daha beter olduklarına inanıyorum.
Kayınvalideniz belki kötü olmamak size yük olmamak yada siz laf etmeyin.her işini bana yaptırıyo falan demeyin diye yaptırmıyo olabiliryerimseniben
Ayrıca eşinizede bunlardan bence bahsetmeyin.Nacizane fikirlerimdi. vereliniortak

ya canım haklısında sanki beni insan yerine koymuyomuş takmıyomuş gibi geliyo banada söylese ne olur sanki kızım sen yapıver ediver dese yok ben yapamammı dicem yapsan bi türlü yapmasan bi türlü offffffooooooofffffff

boşver gerçekten o amaçlada yapıyorsa çok daha iyi değilmi ne kendini yoracaksın
gelsin yapsın kızı
sanki yapsan değecek ama altını çiziyorum sırf adam yerine koymak istemediği için yapıyorsa sonuçta sen neden niçin yaptığını bizden daha iyi bilirsin
sende kendi işini yapıp keyfine bakarsın

Biri beni cimdiklesin lütfen. Okuduklarıma inanamıyorum.
Yani bu kayınvalideler bir türlü yaranamıyor gelinlere.
Kadıncağız muhtemelen çocuğunuz var diye sizi yormak istemiyordur. Bence kayınvalidenizin kıymetini bilin.

Çok ilginçsin arkadaşım valla kaydirigubbakcemile3

Hiç böyle kayınvaldesinin evini temizlemek,kayınvaldesinin evinde iş yapmak için can atan bir gelin görmemiştim..

Kayınvaliden düşünceli ve olması gerektiği gibi davranıyor ve evet sen abartıyorsun......

ayy ne guzel bence keyfini çıkar canım ya çok kibar bi hanımefendiymiş sizi yormak istemiyo zaten siz solemeden ortalığı topluyomussunuz oda daha soleyemem yuzum tutmaz diye dusunuyodur

canım belki çocuğun var diye çağırmıyodur öncedende hamilelinden dolayı söylememiştir
allasen takma kafana bak ne güzel diyosun bunun dışında başka bi problemimiz yok diye
sürekli sorun çıkaran biri olsaydı o zaman canın daha çok sıkılacaktı akannehir

bu bayram hamileydin diye çağırmamıştır geçen bayramda daha yeni evlisiniz diye çağırmamıştır. kadın seni yormak istemiyor. sevinmelisin.
benim ananemde öyledir. 3 gelini vardır hiçbirine iş yaptırmaz. bi işi olursa ya anneme ya teyzeme söyler.
annemlerde kızar gelinler evine gidip geliyoda niye misafir gibi oturuyolar derler.
ananem yaptırmaz, insan yerine koymadığından değil çok değer verdiğinden.

canım sende dert arıyosun herhalde Allahım ya bana çok garip geldi kadın çekiniyo belliki hem daha ne istiyosun ya iş mi arıyosun kendine

canım :D bence sen hamile olduğun için çok hassaslaştın ki bulutun dediği gibi dert arıyosun kendine.. senin kayınvaliden gibi bi anneye sahip olmak isteyen binlerce gelin var yahu..daha ne istiyosun. otur ,hamileliğin keyfini çıkar..

Allahım yarabbim....
Ciddi ciddi dert yanıyorsun sen yani şimdi neden kayınvaliden böyle yapıyor diye öyle mi... ?
E siz gelinlerde bi alem oluyorsunuz yani...
Size buyursalar bu seferde tutturursunuz himetçi gibi beni kullanıyor her şeyi bana yaptırıyor dersiniz...
İş yaptırmaz bu seferde neden böyle yapıyor dersiniz...
Ohoo valla insanları anlamak zor...
Bak keyfine sende seni rahatsız etmek istemiyor belli illa herşeyde art niyet aramak zorundamısınız...
Valla size yaranılmıyor...

Back
X