kızlar ya ne zamandır kaafama takılıyo kendi kendime düşünüyorum kayınvalidem iyidir hoştur ama bu davranışı bana çok batıyo bişey olcağı zaman önce görümceme haber verir sonra bana mesela bayramda temizlik yapılcak kızına söylüyo gel yap diye bana demiyo hadi bu yıl hamileyim ondan demedi ama geçen bayramlardada aynı şeyi yaptı kızıda çok yakın sayılmaz yürüyerek 10 15 dk sürer yani kendisi burda değil 2 3 gündür dün eşim almaya gidiyo kızını arıyo işte evde tarhana var gel onu yuğuru ver bende düşünüyorum hani kız niye boşuna gelsin sonuçta ben yapabilirim eşimede bu akşam dedim aslında yapmasam yapmam dedim çünkü annen bana söylemedi ablana söyledi ama insanlık bende kalsın ben yapayım dedim eşimde kızdığımı anladı bana söyledi annem bahar bakı versin diye bende eminim öyledir dedim sonuçta alt üst oturmuyoruz evlerimiz ayrı ama ben yakınım yanii ki ben evine gidince her işini yaparım yemektir bulaşıktır süpürgedir yaparım yani bir bardak bulaşık bırakmam yıkar öyle çıkarım evinden yazında aynı şeyi yaptı babama gömlek ütülencek kendisi evde yoktu kızına söylüyo gelde babana yarın için gömlek ütüle diyo bende dayanamayıp söyledim o gün ben varken gelmesine gerek yok sonuçta bende yapabilirim dedim kızdığımı anladılar ogün bişey demediler bende eşime söyledim yapılanları davranışlarını gün gelir benim hakkımda bişey yapmıyo etmiyo derlerse beni savuncak bişeyin olsun dedim herşeyşi anlattım oda hak verdi bana ama kesinlikle gidip bişey söyleme kötü olmak istemem dedim çünkü gerçekten başka bi sorun yok ama bu davranışları beni çok rahatsız ediyo sizce hata bendemi çokmu abartıyorum kendi kendime kafamı meşgul ediyorum böyle olunca çok mutsuz huzursuz oluyorum