kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?

pelepele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
11
0
36
Kayseri
merhaba arkadaşlar,
kayseri acıbadem hastanesinde kontrollerime devam ediyorum.doktorum mesut kayman doğumum yaklaştığı için hastanede doğum yapanların tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.buarada ben hastaneden de doktorumdan da çok ama çoook memnunum şimdilik:)):34:

Canım birkaç ay olmuş konu açılılalı,ben de bu konuyu açmak için arattığımda gördüm.
Nasılsın doğum yaptın mı?

:1: henüz yapmadım çok az kaldı ama,heyecanla bekliyorum.buarada hala soruma cevap da alamadım meraklardayım,kayseriden kimse yok mu acaba diye düşünüyorum.senin doğumuna ne kadar var?ben hastaneden de doktorumdan da çok memnunum şimdilik ama doğumu merak ediyorum deneyimi olan var mı diye?senin doktorun kim canım?

Ben de seninle aynı kaygıları taşıyorum.Benim dr mesut bey şimdilik güzel gidiyor herşey ama doğum
korkutuyor sezeryan olucak 2. bebeğim şu an 30 haftalık canım

1 ay kaldı doğumuma yaklaşık benimki de sezaryan:)karar veremiyorum epidural mi genel anestezi mi olsun acaba?sen ne düşünüyosun?

Canım ben doğum olayından inanılmaz korktuğum için ilk bebeğimi genel anestezi olmuştum.
Epidural yapıp memnun olan arkadaşlar var,acı olmuyor ama ne yaptıklarını hissedebiliyorsun demişti.
Sen eğer önemli değil diyorsan epidural güzel aslında ama benim gibiysen hiç bulaşma :) 1 ay kaldıysa
senin benden önce olucak inş sağlıkla hayırla gelir bebeğin.Doğumdan sonra yazarsan tecrübelerini 1 satır da
olsa çok memnun olurum

canım bende mesut beye gitmiştim gerçekten çok iyi orada doğum yapmak kısmet olmadı farklı bir ameliyat geçirdim ameliyathane ortamı süper herkes acayip ilgileniyor o konuda sıkıntın olmasın doğuma gelince ben tekdende spinal sezaryen oldum epidural gibi tek farkı epiduralde katater sürekli takılı kalıp ilaç veriliyor spinalde bir kez ilaç veriliyor ve 5-6 saat uyuşuk kalıyorsun mükemmel bir duygu normal doğum yapamayacaksan kesinlikle ve kesinlikle öneririm. hayatımda unutamayacağım bir anı genel anestezi aldığında uyandığında uyuşuk oluyorsun hiç birşey anlamıyorsun ve ağrın oluyor ama spinalde kendinde oluyorsun bebeğini güzelce emziriyorsun zaten ameliyatın o en büyük acıları geçmeye başlarken senin uyuşukluğun çözülmeye başlıyor sonrada ağrı kesici veriyorlar zaten ben hiç aman aman ağrı duymadım ameliyattan sonra . ayrıca herkesten önce bebeğini görmek sevmek mükemmel bi duygu.. herkes aman korkarsın ne gerek bayıl gitsin falan der ama bence kesinlikle dinleme bu anı yaşa zaten dayanamayacak gibi olursan uyuturlar biraz. kimse destek olmazsa ben olurum yanına gelirim :)

Son düzenleme:
Mesut beye neden devam etmediniz?Benim tedirginliğim hiç kimse
yok çevremde onun doğum yaptırdığı o yüzden pişman olmaktan
çok korkuyorum.

canım bende mesut beye gitmiştim gerçekten çok iyi orada doğum yapmak kısmet olmadı farklı bir ameliyat geçirdim ameliyathane ortamı süper herkes acayip ilgileniyor o konuda sıkıntın olmasın doğuma gelince ben tekdende spinal sezaryen oldum epidural gibi tek farkı epiduralde katater sürekli takılı kalıp ilaç veriliyor spinalde bir kez ilaç veriliyor ve 5-6 saat uyuşuk kalıyorsun mükemmel bir duygu normal doğum yapamayacaksan kesinlikle ve kesinlikle öneririm. hayatımda unutamayacağım bir anı genel anestezi aldığında uyandığında uyuşuk oluyorsun hiç birşey anlamıyorsun ve ağrın oluyor ama spinalde kendinde oluyorsun bebeğini güzelce emziriyorsun zaten ameliyatın o en büyük acıları geçmeye başlarken senin uyuşukluğun çözülmeye başlıyor sonrada ağrı kesici veriyorlar zaten ben hiç aman aman ağrı duymadım ameliyattan sonra . ayrıca herkesten önce bebeğini görmek sevmek mükemmel bi duygu.. herkes aman korkarsın ne gerek bayıl gitsin falan der ama bence kesinlikle dinleme bu anı yaşa zaten dayanamayacak gibi olursan uyuturlar biraz. kimse destek olmazsa ben olurum yanına gelirim :)

bende epidural istiyorum çok ama anestezi uzmanına çok güvenmek lazım diyolar aslında genel anesteziyi hiç istemiyorum bakalım bi konuşucam doktorumla.bende hastaneye dair bi sıkıntı yaşamıycağımı düşünüyorum herkesi tanıyorum artık zaten git gel :)güleryüzlü ve temiz kesinlikle hastane.bakalım merakla bekliyorum doğumu...

Canım ben doğum olayından inanılmaz korktuğum için ilk bebeğimi genel anestezi olmuştum.
Epidural yapıp memnun olan arkadaşlar var,acı olmuyor ama ne yaptıklarını hissedebiliyorsun demişti.
Sen eğer önemli değil diyorsan epidural güzel aslında ama benim gibiysen hiç bulaşma :) 1 ay kaldıysa
senin benden önce olucak inş sağlıkla hayırla gelir bebeğin.Doğumdan sonra yazarsan tecrübelerini 1 satır da
olsa çok memnun olurum

sen şanslısın ben sana yazarım doğumun nasıl geçtiğini ama ben hala bulamadım benden önce doğum yapmış birilerini :((umarım çıkar doğumdan önce ...çıkmasada değiştiremem gerçi karar verdim artık güveniyorum da çok.hayırlısıyla iyi geçer herşey inşallah...

cnm bende başta epidural istemiştim ama benim doktorum (zehra kalınlıydı tekdende) epidurali deneyimli bir doktorun yapması lazım demişti kendide 2çocuğunu epidural değil spinal doğum yapmış bu yuzden bende spinal sezaryen oldum . benim çevremde bayağı bi doğum yapan arkadaşlar var birde bebeğimi acıbademe götürüyorum oradan bulursam mesut beyde doğum yapanını sana mutlaka haber veririm şahsen ben doğum yapmadan önce zehra hanımla doğum yapan kişileri çocuk katından bulmuştum konuşmuştum:) ha birde ben neden mesut beyde doğum yapamadım çünkü benim özel sigortam var ve 26. haftamdaydı sigortam acıbademle anlaşmayı bitirdi mecburen başka hastaneye geçtim şimdi tekrar anlaşmayı başlattı bende mesut beye döndüm.. sana hayırlı doğumlar canım hamileliğin tadını çıkar derim ben ;)

cnm bende başta epidural istemiştim ama benim doktorum (zehra kalınlıydı tekdende) epidurali deneyimli bir doktorun yapması lazım demişti kendide 2çocuğunu epidural değil spinal doğum yapmış bu yuzden bende spinal sezaryen oldum . benim çevremde bayağı bi doğum yapan arkadaşlar var birde bebeğimi acıbademe götürüyorum oradan bulursam mesut beyde doğum yapanını sana mutlaka haber veririm şahsen ben doğum yapmadan önce zehra hanımla doğum yapan kişileri çocuk katından bulmuştum konuşmuştum:) ha birde ben neden mesut beyde doğum yapamadım çünkü benim özel sigortam var ve 26. haftamdaydı sigortam acıbademle anlaşmayı bitirdi mecburen başka hastaneye geçtim şimdi tekrar anlaşmayı başlattı bende mesut beye döndüm.. sana hayırlı doğumlar canım hamileliğin tadını çıkar derim ben ;)

çok sevinirim canım eğer birini bulup haber verirsen :)inşallah güzel olur herşey, son günler artık gerçekten tadını çıkarmak lazım:1::49:

Sanırım doğum yapan arkadaşlar cvp yazmamış.Ben yazayım :) Arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım.Bu 2. doğumum ve
inanılmaz memnun kaldım hastane,dr,hmeşire ayrı ayrıçok çok iyiler.İnsan kendini beş yıldızlı otelde gibi hissediyor kesinlikle
tavsiye ederim.Herkesin yavrusunu hayırla kucağına almasını diliyorum

çoook geç kaldık cevap yazmakta ama malum annelik zor insanın çok vakti kalmıyor:) ben yaklaşık 6 ay önce doğum yaptım acıbademde ve çok çok çok memnun kaldım,epidural anestezi ile doğum yaptım ve şükürler olsun herşey yolunda gitti en ufak bi şikayetim olmadan tamamlandı doğumum.hastane personeli ve doktoruma dair söyleyebileceğim tek şey var kusursuzlardı,güler yüzleri,ilgileri,saymakla bitmez sanki hastanede değildim.iyiki acıbademe gidip mesut bey ile tanışmışım,oğlumu sağlıkla kucağıma aldım önce Allahım sonra onun sayesinde.ne kadar dua etsem az,başka hiçbi doktora gitmem mesut bey kayserideyken :)sonuna kadar tavsiye ederim hastaneyi de doktorumu da....

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında kayseri acıbademde doğum yapacağım.doktorum mesut bey.tek şikayetim kendisine telefonla ulaşamamak.onun haricinde çok memnunum.sgklı olarak gidiyorum.36tl muayne bedeli.2li test ücretsiz.4lü test 25 tl.diğer kan tahlillerime para ödemedim.doğum fiyatı şuanda 1500tl.ama 2012 fiyatı değil.şuanda fiyatı sabitlettirdim ben kendim için.bu fiyata dahil olanlar normal yada sezeryan doğum,1-2 gün yatış,bebeğin ilk muaynesi,anne için kuaför hizmeti,refakatçi ve yemeği,anne-baba için akşam yemeği,evde hemşire ziyareti(1kez) başka neler var bende bilmiyorum bu kadarı aklımda kaldı.bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
birde epidural farkı normal yada sezeryan için 500tl imiş.
orada doğum yapmış arkadaşlar farklı ücretler talep ettilermi sizden?verilen fiyat dışında.hastanede odalar nasıl?normalmi sezeryanmı yaptınız?epdural yaptıran varmı?bebek için hastane çıkışı kıyafetiyle yukarı çıkartıyorlar.ve diğer tecrübeleriniz nelerdir??
şimdiden teşekkür ederimm.

Ben 2011 de doğum yaptım ama hamilelik takibim 2010 olduğu için fiyatta o sene geçerli oldu.Sezeyanla doğum yaptım 1000 tl ödedim ama ekstra bir ücret almadılar.Buna söylediğin gibi doğum,2 gün yatış doğumda çocuk dr muayenesi(başka hast fiyat farkı alınıyor),eşinle özel bir yemek,evde hemşire ziyareti filan dahildi.Bebek benden önce kıyafeti giydirilmiş olarak yukarı çıkmış ve özel küvezine alınmıştı ortama adaptasyon için 20 dk ısıtmalı bir küvez sanırım.2. gün bebeğin banyosunu ve sizin banyonuzu yaptırıyorlar.Kuaför isterseniz geliyor.Ben ilk çocuğumdan dolayı çok korkarak gitmiştim ama ona göre 2. bebeğimi çok rahat ve çok güzel bir ortamda doğurdum.İlgi inanılmaz,kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz.bebeğin altını bile değişiyorlar,siz yorulunca onlar alıyor 1-2 saat anlatmakla btmez.Ben suıt oda isteyecektim ama normal odaları da inanılmaz büyük diğer hast göre,bilmiyorum mesut bey den ve hastaneden inanılmaz memnun kaldım hepsinden allah razı olsun.

Back
X