Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende mesut beye gitmiştim gerçekten çok iyi orada doğum yapmak kısmet olmadı farklı bir ameliyat geçirdim ameliyathane ortamı süper herkes acayip ilgileniyor o konuda sıkıntın olmasın doğuma gelince ben tekdende spinal sezaryen oldum epidural gibi tek farkı epiduralde katater sürekli takılı kalıp ilaç veriliyor spinalde bir kez ilaç veriliyor ve 5-6 saat uyuşuk kalıyorsun mükemmel bir duygu normal doğum yapamayacaksan kesinlikle ve kesinlikle öneririm. hayatımda unutamayacağım bir anı genel anestezi aldığında uyandığında uyuşuk oluyorsun hiç birşey anlamıyorsun ve ağrın oluyor ama spinalde kendinde oluyorsun bebeğini güzelce emziriyorsun zaten ameliyatın o en büyük acıları geçmeye başlarken senin uyuşukluğun çözülmeye başlıyor sonrada ağrı kesici veriyorlar zaten ben hiç aman aman ağrı duymadım ameliyattan sonra . ayrıca herkesten önce bebeğini görmek sevmek mükemmel bi duygu.. herkes aman korkarsın ne gerek bayıl gitsin falan der ama bence kesinlikle dinleme bu anı yaşa zaten dayanamayacak gibi olursan uyuturlar biraz. kimse destek olmazsa ben olurum yanına gelirim :)
Canım ben doğum olayından inanılmaz korktuğum için ilk bebeğimi genel anestezi olmuştum.
Epidural yapıp memnun olan arkadaşlar var,acı olmuyor ama ne yaptıklarını hissedebiliyorsun demişti.
Sen eğer önemli değil diyorsan epidural güzel aslında ama benim gibiysen hiç bulaşma :) 1 ay kaldıysa
senin benden önce olucak inş sağlıkla hayırla gelir bebeğin.Doğumdan sonra yazarsan tecrübelerini 1 satır da
olsa çok memnun olurum
cnm bende başta epidural istemiştim ama benim doktorum (zehra kalınlıydı tekdende) epidurali deneyimli bir doktorun yapması lazım demişti kendide 2çocuğunu epidural değil spinal doğum yapmış bu yuzden bende spinal sezaryen oldum . benim çevremde bayağı bi doğum yapan arkadaşlar var birde bebeğimi acıbademe götürüyorum oradan bulursam mesut beyde doğum yapanını sana mutlaka haber veririm şahsen ben doğum yapmadan önce zehra hanımla doğum yapan kişileri çocuk katından bulmuştum konuşmuştum:) ha birde ben neden mesut beyde doğum yapamadım çünkü benim özel sigortam var ve 26. haftamdaydı sigortam acıbademle anlaşmayı bitirdi mecburen başka hastaneye geçtim şimdi tekrar anlaşmayı başlattı bende mesut beye döndüm.. sana hayırlı doğumlar canım hamileliğin tadını çıkar derim ben![]()