Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?
Merhaba, doğum yaptınız herhalde. Allah uzun ömür versin bebeğinize. Ben de mustafa beye gidiyorum. Sezeryan mı normal doğum mu yaptınız. Ben normal doğum istemiyorum. İsteğe bağlı sezeryan oluyor mu?
mustafa taş kadar bilgisiz tecrübesiz bir doktor yok. doğumumu mustafa taş yaptırdı çocuğumun kolunu çektiği için sinrleri koptu ve engel var. kimseye tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin.
Merhaba.2014 yılında elif çınar da doğum yapmıstım.çok memnun kaldım.hala daha kendisine gidiyorum.güleryüzlü ve işinde başarılı.herkese tavsiye ederim.yine doğum yapsam kendisine giderim.doğum anında ve sonrasında ki ilgisini unutamam.ücret olarak standart paket seçmiştik.standartın içinde fotoğraf yoktu o zaman.ayrı ücret ödemiştik foto için.dogumum ocak ayındaydı.doğumu bu aylara gelenler ücreti aralıktan önce ödemesini tavsiye ederim.biz öyle yaptık.çünkü yılbaşindan sonra zamlı tarife oluyor.aklınızda bulunsun.allah kucağınıza almayı nasip etsin.