Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende mustafa beyle bi görüstüm. Arzu tranvasından sonra. Banada rahme çizik atacağını, hsg cekeceğini, rahim yıkama yapacağını ve daha sonra yumurta toplayacağını söyledi. Sonraki ayda transver yapacağm dedi. Dondurulmus embriyo vercekmisBen memorial da semih bey e başlıcaktım ama sonra Mustafa bey iyi dediler, karar değiştirdim.. İlk gittiğimizde söylediği şeyler uygulamada hep farklı oldu.. Detaylar uzun.. Reklam peşinde koşuyor daha çok.. Olumlu örnekler çok ama olumsuzları asla söylemiyor.. Acıbadem e gidecekseniz Mustafa ya da gökalp beyi önerme.. Çok iddialı hep olumlu konuşuyorlar ama hayal kırıklığı olabiliyor. Tüp bebek sonrasında ekstra tedaviler ve masraflar olabiliyor.. Bana rahme çizik attı,o ayki yumurtayı almadan.. Sonra adet düzenim tamamen bozuldu.. Ben normalde devam edecektim ama sonrasında hep geçiştirdi beni.. O yüzden ya semih beye ya da Adana başkente gitmeyi düşünüyorum.. Siz acıbademe gidecekseniz Çağlar bey derim.. Benim seçenekleri arasındaydı.. Onu tercih etmediğime de pişmanım..
İşte o dedikleri sonra daha farklı oluyor.. Ön tedavi yapıcaz dedi.. İki üç vitaminmiş kastettiği.. Ben ilk başlarken rahim filmi istedim.. Zaten film çekmeden transfer yapmam dedi yaptı.. Yumurtan çok az havuz yapıcaz dedi ama sonra onu da unuttu transfer yaptı.. Kanama miktarı azaldı diyorum hormonlardandır deyip geçiştiriyor.. Gel bi bakalım bi tahlil yapalım falan yok.. Çok olumlu ve sempatik konuşuyor ama benim doktorum değilmiş.. Gerçi bu iş biraz kısmet işi.. Denemeden bilemeyiz.. Ben kendi düşüncemi söylüyorum tabi sizin kararınız ve aldığınız elektrik önemli.. Yoksa olumlu yorumlar da var.. Benimki onlardan biri değil maalesef..Ya bende mustafa beyle bi görüstüm. Arzu tranvasından sonra. Banada rahme çizik atacağını, hsg cekeceğini, rahim yıkama yapacağını ve daha sonra yumurta toplayacağını söyledi. Sonraki ayda transver yapacağm dedi. Dondurulmus embriyo vercekmis
Ya artk kime gideceğimizi şaşırdk. Adam akıllı ilgilenen araştıran kimse yok sanırm. Arzudan sonra dıs gebelk oldu bende. Ocak ayına kadar beklemem gerek. Cünkü metotreksat yaptı. Betanın sıfırlanmasını takip etmesi gerek mesela. Ama umrunda bile olmadı. Bende sağlıkcıyım. O yüzden kendim sürekli beta takibi yaptm. Bide bilmeyen biri olsaydım belki beta yükselecek tüplerde sorun olcak. Hiiiç umursamadı. Baska bi arkadasta mustafa taş ı cok övdü. O yüzden ön görüşme için gitmistim bendeİşte o dedikleri sonra daha farklı oluyor.. Ön tedavi yapıcaz dedi.. İki üç vitaminmiş kastettiği.. Ben ilk başlarken rahim filmi istedim.. Zaten film çekmeden transfer yapmam dedi yaptı.. Yumurtan çok az havuz yapıcaz dedi ama sonra onu da unuttu transfer yaptı.. Kanama miktarı azaldı diyorum hormonlardandır deyip geçiştiriyor.. Gel bi bakalım bi tahlil yapalım falan yok.. Çok olumlu ve sempatik konuşuyor ama benim doktorum değilmiş.. Gerçi bu iş biraz kısmet işi.. Denemeden bilemeyiz.. Ben kendi düşüncemi söylüyorum tabi sizin kararınız ve aldığınız elektrik önemli.. Yoksa olumlu yorumlar da var.. Benimki onlardan biri değil maalesef..
Dediğim gibi bu iş kısmet sanırım.. Olacaksa oluyor.. Yoksa o çok övülen doktora gittim ben olmadı ya da gökalp bey kendine mucize doktor diyor ama burda bir sürü olumsuz yorum da var.. Ahlak, dürüstlük herşey.. Bizim ülkemizdeki sıkıntı bu.. Mustafa bey standart bir doktor. Kadın ve erkekte standart durumlarda olumlu sonuç alıyor ama daha özen ve titizlik gerektiren durumlarda yeterli değil.. Ben samimiyetine inanmıştım başta ama yanılmışım.. Acıbadem gidecekseniz Çağlar bey derim tekrar.. En azından ıvır zıvır ne varsa para koparmak için yapmıyor.. Rahme çizik atma, prp gibi tedaviler için bir tüp bebek parası alıyorlar ama boşa..Ya artk kime gideceğimizi şaşırdk. Adam akıllı ilgilenen araştıran kimse yok sanırm. Arzudan sonra dıs gebelk oldu bende. Ocak ayına kadar beklemem gerek. Cünkü metotreksat yaptı. Betanın sıfırlanmasını takip etmesi gerek mesela. Ama umrunda bile olmadı. Bende sağlıkcıyım. O yüzden kendim sürekli beta takibi yaptm. Bide bilmeyen biri olsaydım belki beta yükselecek tüplerde sorun olcak. Hiiiç umursamadı. Baska bi arkadasta mustafa taş ı cok övdü. O yüzden ön görüşme için gitmistim bende
Rahim kanseri tedavisi ve yumurtalik rezervi nerdeyse olmamasi sebebi ile . kadin hastalıkları Mustafa TAS hocamiza geldik. Tedavimize hocamizda 1.5 yila yakin tedavi gördük ilgisi bilgisi ve bize olan ozverisi ile cok guzel bir 1.5 yilimizi beraber gecirdik.Hocam imkansiza yakin bir durumdan bizim cocuk sahibi olmamizi sagladi ayrica DUNYADA BİR İLKEDE imza atti.Rahim kanseri ve yumurta rezervi nerdeyse olmayan bir hastasina prp yapip basarili oldu bizi cok mutlu etti.Hocamiza bizlere gecen emegine ne kadar minnet ve tesekkur etsek azdir.Arkadaslar kayseri acıbadem mustafa taş da tüp bebek yaptıran var mı ? Memorial arzu hanım hakkındaki görüşleriniz nedir ?
Öncelikle rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin. Hayırla kucağınıza alın inşallah. Amh düşüklüğünü nasl mustafa bey farketti. Banada hep normal dediler. Ben dıs gebelik gecirdim. Sonra kendim gidip memorialde amh baktrdım. Sonucum cok şükür güzel cıktı. Yanlıs olma olasılığı düşüktür sanırım değil mi. Artık ondan bile korkar oldum benÖncelikle şunu belirtmeliyimki Mustafa taş hocam son derece saygılı, nazik ve çok ilgili bir doktor.3 yıllik evliyim ve süreç içerisinde gitmediğim doktor kalmadi .Bana doktorlarin söylediği hep senin hıçbir sikintın yok herşey normal diyorlardı. Fakat mustafa hocam ilk muayenede doğru teşhisi koydu ve amh düşüklüğü olduğunu ögrendim .Ve Mustafa hocam bana çok güzel bir tedavi uyguladi ve hamileyim.Allah bin kere razı olsun mustafa hocamdan Önce Allahin sonra onun sayesinde ben Mustafa Taş ile mutlaka görüşün derim
Doktr beyle dıs gebelikten sonra görüstüm. Cok övdüler bana. Amh baktr dedi sadece. Baksa bisey söylemedi istemedi. Ama ben duramadım genetiğe gittim. Ordanda suan sonuc bekliyorum. Kime gitsek sorun yok diyor ama içim rahat değil benimÖncelikle şunu belirtmeliyimki Mustafa taş hocam son derece saygılı, nazik ve çok ilgili bir doktor.3 yıllik evliyim ve süreç içerisinde gitmediğim doktor kalmadi .Bana doktorlarin söylediği hep senin hıçbir sikintın yok herşey normal diyorlardı. Fakat mustafa hocam ilk muayenede doğru teşhisi koydu ve amh düşüklüğü olduğunu ögrendim .Ve Mustafa hocam bana çok güzel bir tedavi uyguladi ve hamileyim.Allah bin kere razı olsun mustafa hocamdan Önce Allahin sonra onun sayesinde ben Mustafa Taş ile mutlaka görüşün derim
Siz doğum yaptınız mı? İlk tedaviniz mi peki. İlk tüp bebek denemeniz mi? Ben memorial arzu hanımda oldum. Ama cok pişman oldum sonrasında. Dıs gebelik yaşadımRahim kanseri tedavisi ve yumurtalik rezervi nerdeyse olmamasi sebebi ile . kadin hastalıkları Mustafa TAS hocamiza geldik. Tedavimize hocamizda 1.5 yila yakin tedavi gördük ilgisi bilgisi ve bize olan ozverisi ile cok guzel bir 1.5 yilimizi beraber gecirdik.Hocam imkansiza yakin bir durumdan bizim cocuk sahibi olmamizi sagladi ayrica DUNYADA BİR İLKEDE imza atti.Rahim kanseri ve yumurta rezervi nerdeyse olmayan bir hastasina prp yapip basarili oldu bizi cok mutlu etti.Hocamiza bizlere gecen emegine ne kadar minnet ve tesekkur etsek azdir.
Merhabalar bende acıbadem hastanesinde Mustafa Taşın hastasıyım gezmediğim doktor kalmamıştı 4 başarısız tüp bebek denemem 2 aşılama tabi her defasında negatif sonuçlar kendisine tavsiyeler üzerine gittim son derece nazik saygılı ve çok ilgili bir doktor diğer hekimler gibi size ne yapmıştık diye sormuyor her defasında derdimi anlatmak zorunda kalmıyorum ne yapacağına bilen çok kaliteli bir doktor benim 9 yıllık bir evlat özlemim vardı bana farklı tedaviler uyguladı rahime çizik attı gebelik serumu uyguladı rahimimi dinlendirdi ve daha sonra transferimi gerçkeleştirdi sonuç pozitif geldi dünyalar benim oldu keşke en başında gelseymişim dedim iyiki Mustafa Taş hocama ona minettarımArkadaslar kayseri acıbadem mustafa taş da tüp bebek yaptıran var mı ? Memorial arzu hanım hakkındaki görüşleriniz nedir ?
Hayır daha yapmadım gün sayıyorum :)) ben nereye gitsek çocuğun olmaz dediler bana mustafa tas hocam da ilk denemede başarı elde ettik. Benim hayatımı değiştirdi mucizeyi yaşattı allah bin kat razı olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorumSiz doğum yaptınız mı? İlk tedaviniz mi peki. İlk tüp bebek denemeniz mi? Ben memorial arzu hanımda oldum. Ama cok pişman oldum sonrasında. Dıs gebelik yaşadım
Ah su covit bu kadar patlak vermese düzelse bi subat ayında gitmem gerek ama durumlar suan cok kötü ciddi. Nasıl olcak hiç bilmiyormHayır daha yapmadım gün sayıyorum :)) ben nereye gitsek çocuğun olmaz dediler bana mustafa tas hocam da ilk denemede başarı elde ettik. Benim hayatımı değiştirdi mucizeyi yaşattı allah bin kat razı olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Ben bi görüştüm banada rahime cizik atmaktan falan bahsetti. Sana farklı tedaviler uygulayacağım dediMerhabalar bende acıbadem hastanesinde Mustafa Taşın hastasıyım gezmediğim doktor kalmamıştı 4 başarısız tüp bebek denemem 2 aşılama tabi her defasında negatif sonuçlar kendisine tavsiyeler üzerine gittim son derece nazik saygılı ve çok ilgili bir doktor diğer hekimler gibi size ne yapmıştık diye sormuyor her defasında derdimi anlatmak zorunda kalmıyorum ne yapacağına bilen çok kaliteli bir doktor benim 9 yıllık bir evlat özlemim vardı bana farklı tedaviler uyguladı rahime çizik attı gebelik serumu uyguladı rahimimi dinlendirdi ve daha sonra transferimi gerçkeleştirdi sonuç pozitif geldi dünyalar benim oldu keşke en başında gelseymişim dedim iyiki Mustafa Taş hocama ona minettarım
Öncelikle şunu belirtmeliyimki Mustafa taş hocam son derece saygılı, nazik ve çok ilgili bir doktor.3 yıllik evliyim ve süreç içerisinde gitmediğim doktor kalmadi .Bana doktorlarin söylediği hep senin hıçbir sikintın yok herşey normal diyorlardı. Fakat mustafa hocam ilk muayenede doğru teşhisi koydu ve amh düşüklüğü olduğunu ögrendim .Ve Mustafa hocam bana çok güzel bir tedavi uyguladi ve hamileyim.Allah bin kere razı olsun mustafa hocamdan Önce Allahin sonra onun sayesinde ben Mustafa Taş ile mutlaka görüşün derim
Rahim kanseri tedavisi ve yumurtalik rezervi nerdeyse olmamasi sebebi ile . kadin hastalıkları Mustafa TAS hocamiza geldik. Tedavimize hocamizda 1.5 yila yakin tedavi gördük ilgisi bilgisi ve bize olan ozverisi ile cok guzel bir 1.5 yilimizi beraber gecirdik.Hocam imkansiza yakin bir durumdan bizim cocuk sahibi olmamizi sagladi ayrica DUNYADA BİR İLKEDE imza atti.Rahim kanseri ve yumurta rezervi nerdeyse olmayan bir hastasina prp yapip basarili oldu bizi cok mutlu etti.Hocamiza bizlere gecen emegine ne kadar minnet ve tesekkur etsek azdir.
Merhabalar bende acıbadem hastanesinde Mustafa Taşın hastasıyım gezmediğim doktor kalmamıştı 4 başarısız tüp bebek denemem 2 aşılama tabi her defasında negatif sonuçlar kendisine tavsiyeler üzerine gittim son derece nazik saygılı ve çok ilgili bir doktor diğer hekimler gibi size ne yapmıştık diye sormuyor her defasında derdimi anlatmak zorunda kalmıyorum ne yapacağına bilen çok kaliteli bir doktor benim 9 yıllık bir evlat özlemim vardı bana farklı tedaviler uyguladı rahime çizik attı gebelik serumu uyguladı rahimimi dinlendirdi ve daha sonra transferimi gerçkeleştirdi sonuç pozitif geldi dünyalar benim oldu keşke en başında gelseymişim dedim iyiki Mustafa Taş hocama ona minettarım
Pardon anlayamadım
Merhaba.. İlginiz için çok teşekkür ederim.. Ben bu sitede yeni sayılırım.. Amacım kimseyi yermek ya da övmek değil.. Bir derdim var.. Çare arıyorum.. Bu platformdaki görüş ve önerileri de dikkate alıyorum.. Yanıltıcı yorumlar tabi ki böyle hassas bir konuda çok kırıcı olabiliyor.. Birileri üç beş kuruş para kazanabilsin diye insanların umutlarıyla, sağlıklarıyla oynanmasına izin verilmemeli.. Benim durumum öyle hassas öyle zor ki son 6 ayda 6 kere şansım olabilecekken boşa gitti belki de.. Sırf bir doktora güvendiğim için.. Ne dediyse yaptığım halde.. Yine de kimseyi suçlamıyorum. Sadece yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim.. Tekrar teşekkür ederim ilginize..