• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Ahmet Emin Mutluda tüp bebek tedavisi görenler 2022

Bennucann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
231
234
53
33
Arkadaslar bu ay Ahmet Emin Mutlu beye gitmeyi düşünüyorum telefonda cok iyimser ilimli biri gidenler varmi lutfen dürüstçe ne yardimci olun

Arkadaslar bu ay Ahmet Emin Mutlu beye gitmeyi düşünüyorum telefonda cok iyimser ilimli biri gidenler varmi lutfen dürüstçe ne yardimci olun
Hüma hastadesindeydi galiba değil mi Ahmet bey inşAllah olumlu sonuçlar alırsın canım bende yazın Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş a gitmeyi düşünüyorum 😻

Hüma hastadesindeydi galiba değil mi Ahmet bey inşAllah olumlu sonuçlar alırsın canım bende yazın Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş a gitmeyi düşünüyorum 😻
Teşekkür ederim cnm inşallah hersey ikimiz icinde iyi sonuclanir
ama hic hümada tedavi alan yokmu acaba

Aminnn 🤲🏻❤️ Arama yerine doktorun İsmini yaz canım orada bir şeyler bulabilirsin💙

Teşekkür ler cnm bu arada mustafa taşa nasil karar verdin cnm ben 3 buyuk hastaneyide surekli arastiriyorum
Hem Instagram‘dan takip ediyorum hemde laboratuvarının iyi olduğunu düşünüyorum canım

Kayseride bem de tüp bebek merkezi araştırıyorum.Bir yerde System Hospital'de Gökalp Öner'e çok başarılı diyorlar.Bi yerde de Acıbadem'in laboratuvar'ı daha başarılı diye görmüştüm.Gidenlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.

Bende bakltim genel olarak tedavi ayni geldi hepsinde tabi daha ilk tedavim insallah tutar bir daha bir daha ugrastirmaz

Aslında dr yorumu yapmak istemem 2 dr de gittim birinde hele hele personel noktasında hic memnun kalmadım hemde dr den memnun kalmadım diğerinde neler olacak bilmiyorum
Şimdi ben uzaktan geleceğim için yardımcı olursanız çok iyi olur mesela hangisinden memnun kalmadınız

Şimdi ben uzaktan geleceğim için yardımcı olursanız çok iyi olur mesela hangisinden memnun kalmadınız
Kalacak yer ayarlayın merkezleri gezin derim . benim memnun kaldığım kiside siz memnun kalmayabilirsiniz yada tersi durum olur.

Back
X