Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hüma hastadesindeydi galiba değil mi Ahmet bey inşAllah olumlu sonuçlar alırsın canım bende yazın Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş a gitmeyi düşünüyorumArkadaslar bu ay Ahmet Emin Mutlu beye gitmeyi düşünüyorum telefonda cok iyimser ilimli biri gidenler varmi lutfen dürüstçe ne yardimci olun
Teşekkür ederim cnm inşallah hersey ikimiz icinde iyi sonuclanirHüma hastadesindeydi galiba değil mi Ahmet bey inşAllah olumlu sonuçlar alırsın canım bende yazın Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş a gitmeyi düşünüyorum![]()
Tmm cnm teşekkür ederim yeni yeni kullaniyorum iki ker sordum belki biri yazar diyeAminnnArama yerine doktorun İsmini yaz canım orada bir şeyler bulabilirsin
![]()
Ben de bakarım bir şey olursa seni etiketlerim BennucumTmm cnm teşekkür ederim yeni yeni kullaniyorum iki ker sordum belki biri yazar diye![]()
Teşekkür ler cnm bu arada mustafa taşa nasil karar verdin cnm ben 3 buyuk hastaneyide surekli arastiriyorumBen de bakarım bir şey olursa seni etiketlerim Bennucum![]()
Merhaba acı badem elif cinar nasıl bilginiz var mı kayserideHüma hastadesindeydi galiba değil mi Ahmet bey inşAllah olumlu sonuçlar alırsın canım bende yazın Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş a gitmeyi düşünüyorum![]()
Hem Instagram‘dan takip ediyorum hemde laboratuvarının iyi olduğunu düşünüyorum canımTeşekkür ler cnm bu arada mustafa taşa nasil karar verdin cnm ben 3 buyuk hastaneyide surekli arastiriyorum
Hiç bilgim yok canım sadece Mustafa taş hakkında bilgim varMerhaba acı badem elif cinar nasıl bilginiz var mı kayseride
Kayseride bem de tüp bebek merkezi araştırıyorum.Bir yerde System Hospital'de Gökalp Öner'e çok başarılı diyorlar.Bi yerde de Acıbadem'in laboratuvar'ı daha başarılı diye görmüştüm.Gidenlerin tavsiyelerine ihtiyacım
Merkezleri gezin bilgi alın aklınıza yatani tercih edin benim iyi dedigimi si, beğenemezsiniz kotu dediğimi beğenirsiniz.Benimde yardıma ihtiyacım var
Duyduğunuz doktor varmı acabaMerkezleri gezin bilgi alın aklınıza yatani tercih edin benim iyi dedigimi si, beğenemezsiniz kotu dediğimi beğenirsiniz.
Aslında dr yorumu yapmak istemem 2 dr de gittim birinde hele hele personel noktasında hic memnun kalmadım hemde dr den memnun kalmadım diğerinde neler olacak bilmiyorumDuyduğunuz doktor varmı acaba
Şimdi ben uzaktan geleceğim için yardımcı olursanız çok iyi olur mesela hangisinden memnun kalmadınızAslında dr yorumu yapmak istemem 2 dr de gittim birinde hele hele personel noktasında hic memnun kalmadım hemde dr den memnun kalmadım diğerinde neler olacak bilmiyorum
Kalacak yer ayarlayın merkezleri gezin derim . benim memnun kaldığım kiside siz memnun kalmayabilirsiniz yada tersi durum olur.Şimdi ben uzaktan geleceğim için yardımcı olursanız çok iyi olur mesela hangisinden memnun kalmadınız
Peki sağolunKalacak yer ayarlayın merkezleri gezin derim . benim memnun kaldığım kiside siz memnun kalmayabilirsiniz yada tersi durum olur.