Merhabalar kayseride kreş arıyorum demişsiniz bende çok aradım ama genelde kreşler hep bina altı oldugunu gördüm sonunda müstakil binası olan buldum. Birkaç tane var en öenmlisi bana okulun sayısıydı çalısıyorum ve çocuguma yeteri kadar zaman ayıramıyorum bunu en güzel şekilde telafi edebilecek neresi vardır, saglık yönünden helede şu günlerde grip salgını varken hijyeni nasıldır derken egitimi dogru olarak alabilecekmi,benim yanımda onu mutlu etmeleri degil ben yokkende çocugum mutlu olabilecekmi diye düşünürken arkadasımın tavsiyesiyle Smiling children home gittim ve gerçekten aradıgım bütün herseyi buldum fazlasıyla hemde.bina kendilerine ait ögrenci sayısı sınırlı fazla almıyorlar hijyen harika ve içerisi sıcacık egitim kadrosuyla konustum ne kadar hatalar yapmısım bunu gördüm çok tecrübeli ve bilgililer.ne zaman istersem çocugumu görebiliyorum ''hayır içerde ders var alamayız'' sözü yok aksine ''sizin gelmeniz çocugumuza güven verir'' diyerek kendileri davet ediyor. yeni açılmıs burası basta acabalarım vardı yeni bir kurum ne olacak sonu?, yeni oldugu içinmi böyle ? gibi ama 2 aydır gönderiyorum ve acabalarım hiç kalmadı kurum yeni ama içindeki egitim kadrosu yılların ögretmenleri çok rahat bir sekilde gidiyorum çocugumu gözlemliyorum ve rehberlik alıyorum sizde çocugunuzun sadece bakım degil aynı zamanda egitim almasını istiyorsanız gidip görmenizi tavsiye ederim ögretmen evinin yanında sevgilerimle....