Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktorHumayi onermem sahsen. Medical palace icinse bir fikrim yok. Bende yarin memorial a baslicam hayirlisiyla![]()
Hiç gitmedim nasıl bi de hangi doktora gidiyorsunBende memorıal a gıdıyorum
Ben ulku hanıma gıdıyorum 40+0 ım beklıyorum dogumu memnunum gayet cok naıf bıbayanHiç gitmedim nasıl bi de hangi doktora gidiyorsun
Valla cok guzrl hast ılgı alaka prenses gıbı hıssedıyor ınsan kendını dojtor ozur dıleyerek muane edıyor hemşireler etrafında fır donuyorHiç gitmedim nasıl bi de hangi doktora gidiyorsun
Bihter hanim annemin doktoru. Cok tatli bi kadin. Ben hastane tercihimden dolayi ona gidemiorumHumaya cok cevremden giden oldu hepsi pisman bende bir hafta once erciyes kartala basladim cok memnun kaldim doktor bihter hanim cok ilgili simdiden normal dogum yapabilecegim adina guzel cumleler kurmasi kendine güvenmemi sagladi açıkçası
Nilgun avsar benzer. Ben yarin sabah muayene olucam kendisine. Ama kuzenim gidiyo arkadasim gidiyo cok memnunlarHangi doktor
Memorial de cok ovuluyor ama ucretleri yuksekmis galiba 2800 duydum dogum ucretini sizin bilginiz varmı ne kadar doktora goreHumayi onermem sahsen. Medical palace icinse bir fikrim yok. Bende yarin memorial a baslicam hayirlisiyla![]()
Evet nilgun hanim 2800. Muayene ucretleri de 100 tlMemorial de cok ovuluyor ama ucretleri yuksekmis galiba 2800 duydum dogum ucretini sizin bilginiz varmı ne kadar doktora gore
MalesefÜcret çokmuş gerçekten
Kıme gıdıyorsun canımHanimlar hastane cok guzel. Cok temiz. Personel asiri guleryuzlu. Tiklim tiklim bi durum yok cok sakin. Ben kendi doktorumu sahsen pek bi sevdim
Nilgun avsar benzerKıme gıdıyorsun canım
Doğum fiyatları nasılmış? Ben de kayseri deyim doktorumun özel muayenehanesi var , erciyes ve kartal arasında tercih yapacağım sanırımKızılay hastanesinde muayene yada dogumu olan var mi ben sevda ugura gidiyorum tecrubeli tatli dilli bir bayan tavsiye ederim muayene ucreti 80 tl
Merhaba canim kizilay hastanesinde normal sezeryan farketmez kızılay 1500 tl muayene 80 tl.Doğum fiyatları nasılmış? Ben de kayseri deyim doktorumun özel muayenehanesi var , erciyes ve kartal arasında tercih yapacağım sanırım
Ben zeki yılmaz a gidiyorum canım. 300 tl muayene ücretiMerhaba canim kizilay hastanesinde normal sezeryan farketmez kızılay 1500 tl muayene 80 tl.
özel dünyam hastanesinde 2760 tl muayene ucreti de 125tl.
Hümayi pek tavsiye etmiyorlar
Erciyes kartali bilmiyorum hic gitmedim bildigim bu kadar canim ogrenirsen sende bilgilendir bizleri.hngi doktora gidiyorsun muayenehanesinde ucretler ne kadar