Kayseri de özelde doğum yapanlar

Gmz38

Vurgunlardayımm
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
32
10
3
31
Hüma yada medical palace hastanesinde doğum yapmak istiyorum bilgi verir misiniz

Humayi onermem sahsen. Medical palace icinse bir fikrim yok. Bende yarin memorial a baslicam hayirlisiyla:KK49:

Bende memorıal a gıdıyorum

Humaya cok cevremden giden oldu hepsi pisman bende bir hafta once erciyes kartala basladim cok memnun kaldim doktor bihter hanim cok ilgili simdiden normal dogum yapabilecegim adina guzel cumleler kurmasi kendine güvenmemi sagladi açıkçası

Hiç gitmedim nasıl bi de hangi doktora gidiyorsun
Valla cok guzrl hast ılgı alaka prenses gıbı hıssedıyor ınsan kendını dojtor ozur dıleyerek muane edıyor hemşireler etrafında fır donuyor

Humaya cok cevremden giden oldu hepsi pisman bende bir hafta once erciyes kartala basladim cok memnun kaldim doktor bihter hanim cok ilgili simdiden normal dogum yapabilecegim adina guzel cumleler kurmasi kendine güvenmemi sagladi açıkçası
Bihter hanim annemin doktoru. Cok tatli bi kadin. Ben hastane tercihimden dolayi ona gidemiorum
Nilgun avsar benzer. Ben yarin sabah muayene olucam kendisine. Ama kuzenim gidiyo arkadasim gidiyo cok memnunlar

Hanimlar hastane cok guzel. Cok temiz. Personel asiri guleryuzlu. Tiklim tiklim bi durum yok cok sakin. Ben kendi doktorumu sahsen pek bi sevdim

Kızılay hastanesinde muayene yada dogumu olan var mi ben sevda ugura gidiyorum tecrubeli tatli dilli bir bayan tavsiye ederim muayene ucreti 80 tl

Kızılay hastanesinde muayene yada dogumu olan var mi ben sevda ugura gidiyorum tecrubeli tatli dilli bir bayan tavsiye ederim muayene ucreti 80 tl
Doğum fiyatları nasılmış? Ben de kayseri deyim doktorumun özel muayenehanesi var , erciyes ve kartal arasında tercih yapacağım sanırım

Doğum fiyatları nasılmış? Ben de kayseri deyim doktorumun özel muayenehanesi var , erciyes ve kartal arasında tercih yapacağım sanırım
Merhaba canim kizilay hastanesinde normal sezeryan farketmez kızılay 1500 tl muayene 80 tl.
özel dünyam hastanesinde 2760 tl muayene ucreti de 125tl.
Hümayi pek tavsiye etmiyorlar
Erciyes kartali bilmiyorum hic gitmedim bildigim bu kadar canim ogrenirsen sende bilgilendir bizleri.hngi doktora gidiyorsun muayenehanesinde ucretler ne kadar

Merhaba canim kizilay hastanesinde normal sezeryan farketmez kızılay 1500 tl muayene 80 tl.
özel dünyam hastanesinde 2760 tl muayene ucreti de 125tl.
Hümayi pek tavsiye etmiyorlar
Erciyes kartali bilmiyorum hic gitmedim bildigim bu kadar canim ogrenirsen sende bilgilendir bizleri.hngi doktora gidiyorsun muayenehanesinde ucretler ne kadar
Ben zeki yılmaz a gidiyorum canım. 300 tl muayene ücreti

Back
X