Kayseri devlette estetik olan varmı?

Ntbucr

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
15
1
6
Kayseri
Kızlar devlette opr.dr. Sinan ulusoy plastik ve revizyon cerrahi doktoruna haziran ayında amelyat olmayı düşünüorum daha önce olan varmı lütfen yardım ? Anca yetio para durumum... Yoksa az daha biriktirip avrupa hastanesindeki umut beye olim diorum oof kötüyüm ?!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam sana tavsiyem ya umut beye yada simetri estetik de ayricada melikgazidende ulasabilcen plastik cerrahi gokhan beye ol derim.umut beyin de baya metnini duydum .acele etme bana gore.sevgiler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok kararsızım bende umut beyi istiorumm 1200 biriktirdim ve 2500 istedi çnkü bnm içindede sorun var kbb dktoruda grck amelyatıma... Bi ayda var önmde haziran ayında olucam inş biriktiremezsem die korkuorumm

Sevgili Ntbucr.. burun ameliyati cok onemli tam yuzumuzun ortasinda en cok dikkat ceken bölge .uzman bi doktora olmazsan ileride cok üzülürsün psikolijik canin cok yanar ilk ameliyatinsa cok dikkat et derim.ilkten memnun kalmadin 2.revizyon ameliyati 12 binden basliyor her doktorda ameliat etmior.sana cok cokk iyi dusunmeni tavsiye ederim hemsoomm😙

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son kararım umut bey haklısınız bi kez olsun tam olsun...

Back
X