Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok üzüldümUmutnaz umarım hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın.benimde tahlil sonuçlarım yüksek çıktığı için embriyoları dondurmuşlardı bir ay sonra transfer yapıldı 3 embriyo donduruldu ikisi transfer edildi diğerinin transfer için yeterli olmadığı söylendi.benim doktorum Nurettin beydi fakat transfer esnasında kendisi yoktu arzu hanım yaptı transfer sonrası verilen kağıtta bir embriyo transferi yazıyor hiç aklım almadı.bana transfer öncesi %70 tutma olasılığı verdiler ve sonuç negatif çıktığında hastaneyle görüştüm Allah'ın takdiri embriyolar çok sağlıklı değildi zaten diye cevap verdiler bu yüzden bir daha bu hastanede denemem güven veren bir hastane değil.
Canim hamile kalmana cok sevindim.Bende Nurettin de denemistim 2.5 yasinda bir oglum varCanım benim çok üzüldümRabbim inşallah hayırlısyla sağlıkla verir inanıyorum vakti gelince oluyor herşey demekki vakti gelmedi. Peki şimdi nerde deniyceksin fikrin varmı.kaçıncı denemendi. Benim 2. Denemem.ben şu an tranfer oldum bekliyorum 10 günüm var dualarınıza muhtacım Arzu hanımda yaptırdım umarım Rabbim anne olmama vesile kılar kayseriyi
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 6 yıl oluyor bekleyeli
![]()
Öncelikle Rabbim hayırlısıni versin.Allah kimsenin kucağını boş koymasın.ben ilk iki denemeyi Turgut aydın da yaptırdım. e tabi acemilik falan farketmedim önce.sonra anladım ki resmen sen tamamsin sıradaki gelsin mantığı var resmen odadan kibarca kovuyor.transfer olduktan sonra doktoru hiç görmedik hiç aramadı.ne zaman aradı sonuçnegatif oldu ve tam bir yıl sonra hamile değilseniz gelin görüşelim diye.saf gibi gittim yine tabi aynı olaylar ve yine negatif.illa ki herşey nasip ama aracıyı iyi seçmek lazım.3.deneme Arzu hanım vee çok şükür hamileyim.bugün 5 aylık oldum ve tüp bebekten aradılar nasılsınız herşey yolunda mı diye.biz sizi sürekli arayacağız izin verirmisin dediler.hoşuma gitti açıkcasi .sonuçta onlarla işim bitti.öyle işte bayağı uzun olduCanim hamile kalmana cok sevindim.Bende Nurettin de denemistim 2.5 yasinda bir oglum var
Bu yil tekrar denedik hamile kaldim ama 7.haftada kalbi durmus kurtaj oldum.ilac kullanimini aksatmistim biraz ondan oldugunu soyledi o yuzden kesinlikle birakma ilaclarini cok vicdan azabi yasadim.Simdi ise gitmis Nurettin istanbul a.Yerine baska biri geldi mi bilmiyorum.yaza tekrar dusunuyorum ama acibadem i de elestiriyolar.Arzu hanim konusunda da kararsizim.sana tavsiyem cok dikkat et kendine
Aminn inşallah hepimiz alırız evlatlar çımızı kucağımıza 8.500 tuttu ama yılbaşı öncesi yaptırdık. Ben memnun kaldım memorial peronelinden doktorundan şimdi memorial da kıvanç şahine gidiyorum. Allahım evlatla imtihan etmesin çok zorAmin canim Aĺlahim kucagina almayi nasip etsin.Bende memmun kalmistim Nurettin den.yaza tekrar denemeyi dusunuyorum.B1iran acibadem diye dusundum sonra Arzu da denemeye karar verdim.tup bebegi ne kadara yaptirdin.ilaclari aldigin uygun bir yer var mi hepsi ayni mi?.Birde acibadem reklamini iyi mi yapiyor bilemiyorum ama genelde ilk orada yaptiriyor herkes.
Umutnaz umarım hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın.benimde tahlil sonuçlarım yüksek çıktığı için embriyoları dondurmuşlardı bir ay sonra transfer yapıldı 3 embriyo donduruldu ikisi transfer edildi diğerinin transfer için yeterli olmadığı söylendi.benim doktorum Nurettin beydi fakat transfer esnasında kendisi yoktu arzu hanım yaptı transfer sonrası verilen kağıtta bir embriyo transferi yazıyor hiç aklım almadı.bana transfer öncesi %70 tutma olasılığı verdiler ve sonuç negatif çıktığında hastaneyle görüştüm Allah'ın takdiri embriyolar çok sağlıklı değildi zaten diye cevap verdiler bu yüzden bir daha bu hastanede denemem güven veren bir hastane değil.