kayseri memorial hastahanesine gidenler...

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
448
merhabaa arkadaşlarr bebek tedavisine tkrar başlıcam ve daha önce ameliyat olduğum doktorum Fatma kutlusoya gitmeyi düşünüyorum. ona gidip tedavi yaptıran yada bilgisi olan var mı acaba? nasıl sonuç elde ettiniz bu süreçde..

valla pek bi bilgim yok açıkçası

ama arkadaşım Rakip Turan'a gitti,tedavi oldu,1 hafta önce doğum yaptı:)))

o hangi hastahanede.. açıkçası bu doktora güveniyorum fakat yinede gidenlerdende bilgi almak stiyorum çünkü iki senedir. işini tam yapamayan doktorların elinde harcandım yani..

canım en son özel erciyes hastanesindeydi şimdi nerde bilmiyorum rahatsızlıgın ne acaba özel değilse tabi söylermisin

pazartesi göreve başlıcakmış siz gittniz mi acaba ona?

canım ben çok iyi yorumlar almadım fatma hanımdan bende gittim daha önce istersen link alabilrisin sayfamdan bende açtım bu konuya özel daha önce başlık

canım ben çok iyi yorumlar almadım fatma hanımdan bende gittim daha önce istersen link alabilrisin sayfamdan bende açtım bu konuya özel daha önce başlık
ne gibi şeyler acaba gittim ben...

sayfanda bulamadım.. link atabilir misin acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…