• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kayseri memorialde arzu yurci ile tüp bebek yaptıranlar

icecreamm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
5.598
7.536
198
kızlar ben kayseride yaşıyorum 2015de tüp deşünüyoruz sebepsiz infertil bizimkisi
turgut beymi yoksa arzu hanımmı karar veremedim kimi önerirsiniz
tecrübelerinize ihtiyacım var

kızlar ben kayseride yaşıyorum 2015de tüp deşünüyoruz sebepsiz infertil bizimkisi
turgut beymi yoksa arzu hanımmı karar veremedim kimi önerirsiniz
tecrübelerinize ihtiyacım var
Dün itıbarı ile arzu hnm ile tedaviye başlamış biri olarak tecrübe denmez ama izlenimlerimi anlatabilirim zamanla. Ben sadece bayan olduğu için arzu hanıma karar verdim. İnşallah hetşey gönlümüzce olur arkadaşım

Dün itıbarı ile arzu hnm ile tedaviye başlamış biri olarak tecrübe denmez ama izlenimlerimi anlatabilirim zamanla. Ben sadece bayan olduğu için arzu hanıma karar verdim. İnşallah hetşey gönlümüzce olur arkadaşım
hakkında hayırlısı olsun canımm rabbim muradını verir inşş bu denemende
ilk denemenmi olucak sorun neydi tabi paylaşmak istersen

hakkında hayırlısı olsun canımm rabbim muradını verir inşş bu denemende
ilk denemenmi olucak sorun neydi tabi paylaşmak istersen
Amin canım. Evet ilk denememiz olacak eşimde sperm sayısı 13- 15 milyon civarında morfoloji % 2 doğal yolla zor görünüyordu vakit kaybetmeden tedaviye başlamak istedik

Amin canım. Evet ilk denememiz olacak eşimde sperm sayısı 13- 15 milyon civarında morfoloji % 2 doğal yolla zor görünüyordu vakit kaybetmeden tedaviye başlamak istedik
tedavin şimdiden hayırlı olsun inş canımmm
zilhicce ayındayız bu ayın ilk 10 günü çok önemli duaların kabul olduğu günler dün ilk gündü bugün ikinci gün bol bol dua et rabbim muradını verir inş

tedavin şimdiden hayırlı olsun inş canımmm
zilhicce ayındayız bu ayın ilk 10 günü çok önemli duaların kabul olduğu günler dün ilk gündü bugün ikinci gün bol bol dua et rabbim muradını verir inş
Amin inşallah cümle isteyenlerin gönül muradlarını versin rabbim

başka kimse arzu hanımaa muayene olmuyomu yada olmadımı arkadaşlarrr
tecrübelerinize ihtiyacımm varrr

merhaba cnm bende arzu hanımda yaptırdım gayet memnunun şu an da 1,5 aylık hamileyim . doktorun kadın olunca çok rahat ediyorsun bence

üzüldüm canım peki tekrar düşünüyor musun bizim sorun morfoloji ve azosperm bende çok tedirginim Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize beklemek zor ama
düşünüyorum ama ben denenine inilmeden istemiyorum tekrar..önce bi nedeni bilinip tedavi görsün eşim gerekiyorsa zaten gene yapacağız mecbur......

sizin de eşinizde sanırım sorun Allah kolaylıklar versin çok zor bir durum hem maddi hem manevi zor süreç biz 2,5 yıllık evliyiz başta çocuk düşünmedik 5ay öncede azosperm olduğunu öğrendik yarın ilk randevum bende ilk kayseride denemek istiyorum mesafede çok etken çalışıyoruz da zor olacak ama inşallah emeklerimizin karşılığı bebeklerimize kavuşuruz

Back
X