Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün itıbarı ile arzu hnm ile tedaviye başlamış biri olarak tecrübe denmez ama izlenimlerimi anlatabilirim zamanla. Ben sadece bayan olduğu için arzu hanıma karar verdim. İnşallah hetşey gönlümüzce olur arkadaşımkızlar ben kayseride yaşıyorum 2015de tüp deşünüyoruz sebepsiz infertil bizimkisi
turgut beymi yoksa arzu hanımmı karar veremedim kimi önerirsiniz
tecrübelerinize ihtiyacım var
hakkında hayırlısı olsun canımm rabbim muradını verir inşş bu denemendeDün itıbarı ile arzu hnm ile tedaviye başlamış biri olarak tecrübe denmez ama izlenimlerimi anlatabilirim zamanla. Ben sadece bayan olduğu için arzu hanıma karar verdim. İnşallah hetşey gönlümüzce olur arkadaşım
Amin canım. Evet ilk denememiz olacak eşimde sperm sayısı 13- 15 milyon civarında morfoloji % 2 doğal yolla zor görünüyordu vakit kaybetmeden tedaviye başlamak istedikhakkında hayırlısı olsun canımm rabbim muradını verir inşş bu denemende
ilk denemenmi olucak sorun neydi tabi paylaşmak istersen
tedavin şimdiden hayırlı olsun inş canımmmAmin canım. Evet ilk denememiz olacak eşimde sperm sayısı 13- 15 milyon civarında morfoloji % 2 doğal yolla zor görünüyordu vakit kaybetmeden tedaviye başlamak istedik
Amin inşallah cümle isteyenlerin gönül muradlarını versin rabbimtedavin şimdiden hayırlı olsun inş canımmm
zilhicce ayındayız bu ayın ilk 10 günü çok önemli duaların kabul olduğu günler dün ilk gündü bugün ikinci gün bol bol dua et rabbim muradını verir inş
merhaba cnm bende arzu hanımda yaptırdım gayet memnunun şu an da 1,5 aylık hamileyim . doktorun kadın olunca çok rahat ediyorsun bence
Ben de arzu hanıma gittim,şuan transferin 8. Günündeyim.iki gün sonra sonuç öğrenicez.pek memnun kalmadım ben
moonlıght hamilemisin? çok sevindim. bende morfoloji sebebiyle arzu hanımda 10 kasımda dondurulmuş emb. transferim yapılacak. dua edin nolur.zalimsinhayat Canım Allahın isine bak,buraya oyle yazmisim ama bugun hamile oldugumu öğrendim:)Allah kucagıma almayı nasip eder İnşallah.sana da nasip olur İnşallah
bizde arzu hanıma gidecektik sonraturgut beyde tedavi olduk negatif sonuç aldık.. inş hayırlısı olsun hakkındaarkadaşlar bende Arzu hanımla başlamaya karar verdim formlarda kimsecikler yok
üzüldüm canım peki tekrar düşünüyor musun bizim sorun morfoloji ve azosperm bende çok tedirginim Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize beklemek zor amabizde arzu hanıma gidecektik sonraturgut beyde tedavi olduk negatif sonuç aldık.. inş hayırlısı olsun hakkında
düşünüyorum ama ben denenine inilmeden istemiyorum tekrar..önce bi nedeni bilinip tedavi görsün eşim gerekiyorsa zaten gene yapacağız mecbur......üzüldüm canım peki tekrar düşünüyor musun bizim sorun morfoloji ve azosperm bende çok tedirginim Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize beklemek zor ama