tatlım kesinlikle doğru karar vermiş olursun.yaklaşık 4 ay önce kartal hastanesinde cetin bey yaptırdı doğumumu.rabbime sükürler olsun cok kolay bir doğum yasadım.cetin bey mükemmel bir doktor.edepli,sakin,net,insana güven veriyor.ben en son gittiğimde doğum için,suyun azalmış suni sancı verip son bi sansımızı deneyelim dedi normal doğum için ..düşün 41.haftamdaydım baskası olsa direk sezeryan der.suni sancı tutmazsa sezeryana alıcam dedi.cok sükür normal doğum yaptım.seher ebe tek kelimeyle muhtesemdi zaten.hataneden memnun kaldım ben ücret olarakda temizlik olarakda.gerci kız kardesim istanbuldaki hastaneler kadar hijyen değil galoş maloş yok dedi ama ben o durumda galoş düşünemeyeceğim için hastanenin cok hijyen olup olmamasına takılmadım.sonucta hastane ortamı heryer aynı bana göre.cetin beyden memnun kalacağına eminim.hatta haftasonu kendisini ziyarete gideceğim oğlusumla
hastane elbet önemli ama doktor ve ebe dahada önemli.sonucta kartal hastanesinde yenidoğan bakım ünitesi falan hersey mevcut
Canim gittim gorustum muaynemi oldu oldukca sicak davrandi suan 34+1 deyim normal dogum istiyorum dedim herseyin normali makbul dedi ve cok su ic suyun cogalsin dedi 15 gun sonra tekrar gel test yapalim dedi ama ne testi yapacak sormayi unuttum sizce ne testi olabilir