- 10 Aralık 2024
- 126
- 20
- 13
- 24
- Konu Sahibi zuleyhanim
Merhabalar canım hanımlar 10 haftalık hamileyim özel hastanede doktor önerisi olan var mı ama bayan doktor olcak dogumda o hastanede olacak doğum paketi alan memnun kalan var mı Şehir KAYSERİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum paketi hakkında fikrim varmı canımKesinlikle tekden hastanesi özlem katırcı harika bi doktor ve işini özenle yapıyor
Merhaba Naptınız doktor buldunuz mu ben de doktor arayışı içindeyimDogum paketi hakkında fikrim varmı canım
Merhaba canım hayır bulamadım yaa Dünyam hastanesine gittim doğum paketi için felan 50 bin istedi bana yüksek geldi hala araştıriyorum sen buldum muMerhaba Naptınız doktor buldunuz mu ben de doktor arayışı içindeyim![]()
Merhaba eski doktorum Acıbadem’de fatma Kutlusoydu eşim ona gidelim diyor doktor sitesinden yorumlara baktım tektende Gülcan hocayı buldum ona gidelim diyordum Acıbadem çok pahalı sanırım muayene bile 3binden aşağı değildir doğum da orası 50binse burası 70bin vardırMerhaba canım hayır bulamadım yaa Dünyam hastanesine gittim doğum paketi için felan 50 bin istedi bana yüksek geldi hala araştıriyorum sen buldum mu
Ya vallahi yüksek paralar bunlar şehir hastanesinr gitmek istemiyorum korkuyorum normal doğum benimki doğum kışa geliyor o para biraz bizi zorlarMerhaba eski doktorum Acıbadem’de fatma Kutlusoydu eşim ona gidelim diyor doktor sitesinden yorumlara baktım tektende Gülcan hocayı buldum ona gidelim diyordum Acıbadem çok pahalı sanırım muayene bile 3binden aşağı değildir doğum da orası 50binse burası 70bin vardırnapacağımı bilmiyorum daha gitmedim eşim haftaya randevu al bi dedi
Çok hızlı bakıyorlar tekten hastanesinde filan bn de randevu aldığım halde saatlerce beklemek istemiyorum bilmiyorum sizin az kalmış inşallah iyi bir doktor bulursunuzYa vallahi yüksek paralar bunlar şehir hastanesinr gitmek istemiyorum korkuyorum normal doğum benimki doğum kışa geliyor o para biraz bizi zorlar
Hüma hastanesi hakkında bir bilginiz var mı yada KızılayÇok hızlı bakıyorlar tekten hastanesinde filan bn de randevu aldığım halde saatlerce beklemek istemiyorum bilmiyorum sizin az kalmış inşallah iyi bir doktor bulursunuz
Hümada gönül hanım vardı arkadaşım ona gitmişti iki çocuğunda da o Erciyes’e geçmiş isterseniz düşünebilirsiniz Kızılay’ı hiç bilmiyorumHüma hastanesi hakkında bir bilginiz var mı yada Kızılay
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinHümada gönül hanım vardı arkadaşım ona gitmişti iki çocuğunda da o Erciyes’e geçmiş isterseniz düşünebilirsiniz Kızılay’ı hiç bilmiyorum
Rica ederimÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için![]()