Tüp Bebek Merkezleri Kayseri tüp bebek merkezi

Tam ismini yazarmisiniz doktorun? Almanyada yasadigim icin önceden Telefonla iletisime gecerim anca :) gökalp öner systemhospitale artik fazlasiyla sans verdigimizi düsünüyoruz onun icin degistirmek istiyorum.
Memorial hastanesi Semih Zeki Uludağ
Bence bir kaç Dr ile ön görüşme yapın hangisi aklınıza yatarsa devam edersiniz. Biz memnunduk semih beyden

Semih beyde pozitifi gördünüz mü acaba
Ben gördüm gerçekten en iyi tüp bebek doktoru bana göre. Çok rahat ılımlı sakin anlayışlı deneyimli yani ben de gözüm kapalı tavsiye ederim. Hiçbir ihtimali atlamaz aman bi defa yapalım tutmazsa bu ihtimalleri değerlendirelim demez elinden geleni yapar sonucu Allah'a kalmış zaten pozitif çıkıncada kibire kapılmıyor kandaki betayı pozitif aldık diye paylaşmıyor mesela mutlaka kalp atışını bekler.

Ay ne kadar güzel gerçekten arastigim kadariyla gerçekten iyi bı doktor embriyologlar nasıl acaba doktor kadar labaratuvarda onemli

Ay ne kadar güzel gerçekten arastigim kadariyla gerçekten iyi bı doktor embriyologlar nasıl acaba doktor kadar labaratuvarda onemli
Embriyologlar hakkında çok bişey söyleyemem bi yumurta toplamadan bir de transferde gördüm. Ama eşim zor bi hastaydı sperm hareketliliği çok düşük nerdeyse tüm spermleri ölüydü o konuda başarılı oldular sonuçta

Embriyologlar hakkında çok bişey söyleyemem bi yumurta toplamadan bir de transferde gördüm. Ama eşim zor bi hastaydı sperm hareketliliği çok düşük nerdeyse tüm spermleri ölüydü o konuda başarılı oldular sonuçta
Çok teşekkür ediyorum Rabbim evladınızi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 çok yardımcı oldunuz ♥️

Back
X