- 14 Mart 2023
- 54
- 28
- 3
- 39
- Konu Sahibi huzunlukekx
Merhaba, kayseride önerebileceginiz bir tüp bebek merkezi veya doktor varmi? System hospital dr gökalp öner harici?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gitmedim, siz gittiniz mi?Memorial de semih bey var gittiniz mi daha önce
Tam ismini yazarmisiniz doktorun? Almanyada yasadigim icin önceden Telefonla iletisime gecerim anca :) gökalp öner systemhospitale artik fazlasiyla sans verdigimizi düsünüyoruz onun icin degistirmek istiyorum.Evet biz ona yaptırmıştık Bi ön görüşme yapıp fikir almanızı tavsiye ederim
Memorial hastanesi Semih Zeki UludağTam ismini yazarmisiniz doktorun? Almanyada yasadigim icin önceden Telefonla iletisime gecerim anca :) gökalp öner systemhospitale artik fazlasiyla sans verdigimizi düsünüyoruz onun icin degistirmek istiyorum.
Tsk ederim. Instagram üzeri yazdim bakalim :) dönmezse ararimMemorial hastanesi Semih Zeki Uludağ
Bence bir kaç Dr ile ön görüşme yapın hangisi aklınıza yatarsa devam edersiniz. Biz memnunduk semih beyden
Rica ederim inşallah sizi mucizenize kavuşturacak bir işe vesile olurTsk ederim. Instagram üzeri yazdim bakalim :) dönmezse ararim
Insallah canim cok sagolRica ederim inşallah sizi mucizenize kavuşturacak bir işe vesile olur![]()
Semih beyde pozitifi gördünüz mü acabaMemorial hastanesi Semih Zeki Uludağ
Bence bir kaç Dr ile ön görüşme yapın hangisi aklınıza yatarsa devam edersiniz. Biz memnunduk semih beyden
Ben gördüm gerçekten en iyi tüp bebek doktoru bana göre. Çok rahat ılımlı sakin anlayışlı deneyimli yani ben de gözüm kapalı tavsiye ederim. Hiçbir ihtimali atlamaz aman bi defa yapalım tutmazsa bu ihtimalleri değerlendirelim demez elinden geleni yapar sonucu Allah'a kalmış zaten pozitif çıkıncada kibire kapılmıyor kandaki betayı pozitif aldık diye paylaşmıyor mesela mutlaka kalp atışını bekler.Semih beyde pozitifi gördünüz mü acaba
Neden İstanbul ya da Ankara da daha tecrübeli ve yılların lablarını düşünmüyorsunuz?Merhaba, kayseride önerebileceginiz bir tüp bebek merkezi veya doktor varmi? System hospital dr gökalp öner harici?
Embriyologlar hakkında çok bişey söyleyemem bi yumurta toplamadan bir de transferde gördüm. Ama eşim zor bi hastaydı sperm hareketliliği çok düşük nerdeyse tüm spermleri ölüydü o konuda başarılı oldular sonuçtaAy ne kadar güzel gerçekten arastigim kadariyla gerçekten iyi bı doktor embriyologlar nasıl acaba doktor kadar labaratuvarda onemli
Acı badem de Ümran hoca benceMerhaba, kayseride önerebileceginiz bir tüp bebek merkezi veya doktor varmi? System hospital dr gökalp öner harici?
Çok teşekkür ediyorum Rabbim evladınızi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahEmbriyologlar hakkında çok bişey söyleyemem bi yumurta toplamadan bir de transferde gördüm. Ama eşim zor bi hastaydı sperm hareketliliği çok düşük nerdeyse tüm spermleri ölüydü o konuda başarılı oldular sonuçta
Merhaba evet çok şükür pozitifle sonuçlandı. Şuan yanımda uyuyorSemih beyde pozitifi gördünüz mü acaba
Ayy gebelik takibinide Semih hoca mı yaptı? Bizim de hem tüp bebek doktorumuz hem de şimdi takibini yapıyor inşallah doğumuda yaptırırsa bizden kurtulacakMerhaba evet çok şükür pozitifle sonuçlandı. Şuan yanımda uyuyor
Semih bey iyiydi memnunduk şuan durumlar ne hiç bilmiyorum.
Aminn umarım sizde evladınıza kavuşursunuzÇok teşekkür ediyorum Rabbim evladınızi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahçok yardımcı oldunuz
![]()
Ayy maşallah çok güzel Allah size bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallah mesajınız için çok teşekkür ediyorumMerhaba evet çok şükür pozitifle sonuçlandı. Şuan yanımda uyuyor
Semih bey iyiydi memnunduk şuan durumlar ne hiç bilmiyorum.