Kayseri ve maraş buluşmasından fotolar

Cerennn

Berke'nin Annesi
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
3.243
3
116
Kayseri
EVET KIZLAR NİHAYET BULUŞTUK... kaydirigubbakcemile2 KISA OLDU AMA ÇOK GÜZELDİ :lepi: :lepi: :lepi:
DEDİĞİMİZ GİBİ RESİMLERİ EKLİYORUZ...zemuszemus
BUYURUN...buyrunnnnnnnnn

Oğluşlar ve bizzzzzkaydirigubbakcemile4

Resim çekmeye çalışıyoruz :olmaz:

Kuzular oyuncak kavgasında..alsanaalsanasmile

Oğluşum,Ayşe Teyzesi ve Melih Kağan :hulya:

Oğluşum ve ben yerimseniben

Ayşecim mis gibi Katmer yerken zemuszemus

Melih Kağan bir poz ver kuzuşum hiç durmadıki kaydirigubbakcemile3

Bak yine durmadıki çekelim kafamçokkarıştı

Sonunda salatalık yerken yakaladıkkkkk :lepi:

AYŞECİM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM opuyorumnanaktan ZAHMETLERLE GELMİŞİN CANIM. BİZİM YÜZÜMÜZDEN BİRAZ KISA OLDU KUSURA BAKMA CANIM :kedi: :kedi: :kedi:
EN KISA ZAMANDA HAVALAR ISINSIN İADEYİ ZİYARETTE BULUNACAĞIZ MUTLAKA a.s.

size de oğluşlarınıza da kocaman birer maaşallah..:nazar:
katmerde miss gibi koktu:)

Bir gün o da olur inş cnmm.yemşş kadar olduk..eline sağlıkkkcokacimcoooka.s.

Çok güzelsiniz hepiniz, ohhh ne güzel yaaa biz bir türlü halledemedik şu buluşma işini.

Çok güzelsiniz hepiniz, ohhh ne güzel yaaa biz bir türlü halledemedik şu buluşma işini.

SAĞOL SİBELCİMMM. OHH OHHHHHH BİZ HALLETTİK zemuszemus HATTA İADEYİ ZİYARETE BİLE GİDECEĞİZ YAKINDA.:Saruboceq:.(BİZ ARABA ALINCA İNŞALLAH)

Allah dostluğunuzu daim etsin ne güzel fotolar öyle

Cerenim buluşma haberlerinde Kayseri buluşmasını fotoları koyuldu bakarsan şekerim, akşam evden bende eklicem.

Muhtesem 4 lu.Cok guzel görünüyosunuz sekerler.Masallah size valla o mesafeden bıle basardınız bulusmayı.

Allah dostluğunuzu daim etsin ne güzel fotolar öyle

Cerenim buluşma haberlerinde Kayseri buluşmasını fotoları koyuldu bakarsan şekerim, akşam evden bende eklicem.

sağol şekerim.baktım resimlere sizde çok güzelsiniz...:lepi:

canım eğlenmişsiniz ne güzel:))) Allah dostluğunuzu daim etsin bebişlerede maşallah

sağol banucum..opuyorumnanaktan

Muhtesem 4 lu.Cok guzel görünüyosunuz sekerler.Masallah size valla o mesafeden bıle basardınız bulusmayı.

tşk ediyoruz gülhancım. Biraz yarım oldu ama o yarımı tamamlayacağız inşallah..:Saruboceq:

Ohhh kızlar sizlerde oğluşlarda harika görünüyorsunuz vallahi. Helel olsun size iyi becerdiniz o mesafeden a.s.

harika cıkmıssınız sizlere ve oğluslara masallah ve nazar degmez inşallah

EVET KIZLAR NİHAYET BULUŞTUK... kaydirigubbakcemile2 KISA OLDU AMA ÇOK GÜZELDİ :lepi: :lepi: :lepi:
DEDİĞİMİZ GİBİ RESİMLERİ EKLİYORUZ...zemuszemus
BUYURUN...buyrunnnnnnnnn

Oğluşlar ve bizzzzzkaydirigubbakcemile4

Resim çekmeye çalışıyoruz :olmaz:

Kuzular oyuncak kavgasında..alsanaalsanasmile

Oğluşum,Ayşe Teyzesi ve Melih Kağan :hulya:

Oğluşum ve ben yerimseniben

Ayşecim mis gibi Katmer yerken zemuszemus

Melih Kağan bir poz ver kuzuşum hiç durmadıki kaydirigubbakcemile3

Bak yine durmadıki çekelim kafamçokkarıştı

Sonunda salatalık yerken yakaladıkkkkk :lepi:

AYŞECİM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM opuyorumnanaktan ZAHMETLERLE GELMİŞİN CANIM. BİZİM YÜZÜMÜZDEN BİRAZ KISA OLDU KUSURA BAKMA CANIM :kedi: :kedi: :kedi:
EN KISA ZAMANDA HAVALAR ISINSIN İADEYİ ZİYARETTE BULUNACAĞIZ MUTLAKA a.s.
canımm,inşallah beklerim!! keşke daha uzun vaktimiz olsaydı! neyse ama böylesi de iyi oldu,tadı damağımızda kaldıkaydirigubbakcemile3

Kılzar res,mler Çok gÜzel ne gÜzel eĞlenmİŞssİnİz. Bebİlerede maŞallah.

size de oğluşlarınıza da kocaman birer maaşallah..:nazar:
katmerde miss gibi koktu:)

canım eğlenmişsiniz ne güzel:))) Allah dostluğunuzu daim etsin bebişlerede maşallah

Ohhh kızlar sizlerde oğluşlarda harika görünüyorsunuz vallahi. Helel olsun size iyi becerdiniz o mesafeden a.s.

harika cıkmıssınız sizlere ve oğluslara masallah ve nazar degmez inşallah
kızlar sağolun hepiniz. okuldan geldim,ancak girebildim. sayfayı da yeni gördümkaydirigubbakcemile3

çok güzel bir gezi oldu. hem kayseri gezisi,hemde Cerencimle buluşmamız. sağolsun bir sürü hazırlık yapmış. katmerimi de hazırlamış:lepi: arkadaşlar çok makaraya aldı,sanal arkadaş diye ama ohhh sefam olsun,çok da güzel olduhihoyyyt

canımm,inşallah beklerim!! keşke daha uzun vaktimiz olsaydı! neyse ama böylesi de iyi oldu,tadı damağımızda kaldıkaydirigubbakcemile3

kızlar sağolun hepiniz. okuldan geldim,ancak girebildim. sayfayı da yeni gördümkaydirigubbakcemile3

çok güzel bir gezi oldu. hem kayseri gezisi,hemde Cerencimle buluşmamız. sağolsun bir sürü hazırlık yapmış. katmerimi de hazırlamış:lepi: arkadaşlar çok makaraya aldı,sanal arkadaş diye ama ohhh sefam olsun,çok da güzel olduhihoyyyt

Valla sanal arkadaş diyip geçmemek lazım canım ya. Benim daha önce yöneticisi olduğum bi forum vardı. Ordan Elif diye bi arkadaşla 1,5 nette görüştük. 1,5 sene sonra Samsun'dan kınama ve nikahıma geldi. Defne doğunca da görmeye geldi. Nice arkadaşa taş çıkartır valla netteki dostluklar a.s.

Back
X